Aşılama zamanında ileri hareketiniz yokmuş ama şimdi gayet iyiBenim de eşimin sperm testi kızlar bi yorumlarmısınız
Hacim 3
PH:8
Lökosit:1
Sperm Konsantrasyonı:15.0 ml
Toplam hareket;68
İleri hareket:47
Yerinde Hareketli:%21
Hareketsiz:32
Morfoloji normal kruger:11%
Daha sonra aşılama yaptırdı. Ana tutmadı
O zaman ki değerler
Hacim; 2
Konsantrasyon:60
Hareketlilik:84milyon
A:0%
B:70%
C:10%
D:20%
Likefaksiyon:20 dk
Yıkama sonrası
Hacim:0,5
Hareketlilik:20 milyon
B:89%
C:4%
D:7
Peki şuanda neled yapıyorsunuz?Malesef ilaçlar çok pahalı ama kullanmayınca bem vicdanen kendimi kötü hissediyorum
Birde 6 yıldır uğraştığımızı düşündüğünde bayağı vitaminlere para döktük
Herhangi bir şey kullandıniz mi bu sayılar gayet güzel artmış çünkü o yüzden sordumBenim de eşimin sperm testi kızlar bi yorumlarmısınız
Hacim 3
PH:8
Lökosit:1
Sperm Konsantrasyonı:15.0 ml
Toplam hareket;68
İleri hareket:47
Yerinde Hareketli:%21
Hareketsiz:32
Morfoloji normal kruger:11%
Daha sonra aşılama yaptırdı. Ana tutmadı
O zaman ki değerler
Hacim; 2
Konsantrasyon:60
Hareketlilik:84milyon
B:70%
C:10%
D:20%
Likefaksiyon:20 dk
Yıkama sonrası
Hacim:0,5
Hareketlilik:20 milyon
B:89%
C:4%
D:7
Yok o ilk sonuçlar daha sonra aşılamam oldu ilk sonuçlarda A+B olarak yazılmış ileri hareket:47 daha sonra aşılama oldu orda ayrı yazılmış A:0 çıkmış yani ileri hızlı B de yavaş ileri oluyor heralde o yüzden sormuştum bendeHerhangi bir şey kullandıniz mi bu sayılar gayet güzel artmış çünkü o yüzden sordum
Maca +omega 3+astaksantin +motility fairhaven marka+Acai Berry eşimin kullandıklarıPeki şuanda neled yapıyorsunuz?
Bbbnce 8 hucreli guzel bi durum.iki tane tranfer olur sanirim ins tutar .Selam kızlar toplamam oldu. Bugün 3. gün ve 3 embriyo dondurulmuş 2 si 8 hücreli 1 tanesi 7 hücreliymiş embriyolog kalitesi iyi dedi aranızda 3. gün bu kalitede transfer olup tutan varmı
İnşallah canım. 13 yumurtadan geriye 3 embriyo kaldı. Çözününce de 2 gü bekleyip 5. güne tamamlayacaklarmış. Transferi eylülde düşünüyor göğşen hoca inşallah güzel olur sonuç. 2 embriyo transfer ederler miki? Sen nasılsın durumlar nasıl?Bbbnce 8 hucreli guzel bi durum.iki tane tranfer olur sanirim ins tutar .
2 tane kalirsa iki ederler canim 1 tane olsü bzim olsun. Benm anlamadigim simdi neden beklemdiler 5 gunu dondrmak icin. 3 gunu veya 5 gun cokda fark etmiyor demislerdi bana aslinda. Benm ara ara rahim bolgeme sanci giriyor. Ilaclardan sanirim cok istahim var. Cok da umutlu degilm aslnda hayirlisi. Bakalim test gunune degisen bi durum belirti olacak mi .İnşallah canım. 13 yumurtadan geriye 3 embriyo kaldı. Çözününce de 2 gü bekleyip 5. güne tamamlayacaklarmış. Transferi eylülde düşünüyor göğşen hoca inşallah güzel olur sonuç. 2 embriyo transfer ederler miki? Sen nasılsın durumlar nasıl?
Çöznmeye dayanacakmı ona bakacaklar o yüzden 5 güne tamamlıyorlar canım. Şimdi de 5. güne gitmezlerse diye korkuyorum Hakkında hayırlısı olsun inş. tutunur sana bebişin. İlk gün çok ağrım oldu benim. 3 gündür de şişlik var birde serum taktılar 3 gün boyunca birde serum takmasalardı ne olurdu bilmem.2 tane kalirsa iki ederler canim 1 tane olsü bzim olsun. Benm anlamadigim simdi neden beklemdiler 5 gunu dondrmak icin. 3 gunu veya 5 gun cokda fark etmiyor demislerdi bana aslinda. Benm ara ara rahim bolgeme sanci giriyor. Ilaclardan sanirim cok istahim var. Cok da umutlu degilm aslnda hayirlisi. Bakalim test gunune degisen bi durum belirti olacak mi .
Ben de serum kullandim canim 4 de eve vermislerdi. Suan igne fitil devam gobek delik desik. Ins rabbim sonunu guzel kilar .bebisi benimledirÇöznmeye dayanacakmı ona bakacaklar o yüzden 5 güne tamamlıyorlar canım. Şimdi de 5. güne gitmezlerse diye korkuyorum Hakkında hayırlısı olsun inş. tutunur sana bebişin. İlk gün çok ağrım oldu benim. 3 gündür de şişlik var birde serum taktılar 3 gün boyunca birde serum takmasalardı ne olurdu bilmem.
Canım nasılsın pek takip edemiyorum transfer oldumu2 tane kalirsa iki ederler canim 1 tane olsü bzim olsun. Benm anlamadigim simdi neden beklemdiler 5 gunu dondrmak icin. 3 gunu veya 5 gun cokda fark etmiyor demislerdi bana aslinda. Benm ara ara rahim bolgeme sanci giriyor. Ilaclardan sanirim cok istahim var. Cok da umutlu degilm aslnda hayirlisi. Bakalim test gunune degisen bi durum belirti olacak mi .
Oldu canim 5gun embriyosi tek transefer. Sanirim orta kalite de . 6 gun bugun. Sabah rahim ustune bicak saplanmasiyla uyandm ara ara girp gdyr adet agisi gibi. Bilemiyrm adet mi olacam yerlesiyor mu . Dua et lutfen.Canım nasılsın pek takip edemiyorum transfer oldumu
adetine kaç gün var hesapladın mı ?Oldu canim 5gun embriyosi tek transefer. Sanirim orta kalite de . 6 gun bugun. Sabah rahim ustune bicak saplanmasiyla uyandm ara ara girp gdyr adet agisi gibi. Bilemiyrm adet mi olacam yerlesiyor mu . Dua et lutfen.
adetine kaç gün var hesapladın mı ?
Adetime sanirim 3 4 gun var. Ama adet agrisi 4 gunđr girip cikiyir. Benm en fzla bi gun once bu sekilde agri olurdu. Ins oledir yaniadetine kaç gün var hesapladın mı ?
inş. canım bir an önce seninde sevinçli haberini alırız bu arada ne zaman gideceksin doktora eczaneden test alıp kendin baktın mı ? hiçAdetime sanirim 3 4 gun var. Ama adet agrisi 4 gunđr girip cikiyir. Benm en fzla bi gun once bu sekilde agri olurdu. Ins oledir yani
Yok almadim iki uc gun sonra kendim evde yaparim bi.sonr giderim.her duruma hazirlikli olayim diye. Rabbim hayirlisini sagliklisinj versin insinş. canım bir an önce seninde sevinçli haberini alırız bu arada ne zaman gideceksin doktora eczaneden test alıp kendin baktın mı ? hiç
Benimde belirtim adet sancıdıydı canım inşallah tutunuyordurOldu canim 5gun embriyosi tek transefer. Sanirim orta kalite de . 6 gun bugun. Sabah rahim ustune bicak saplanmasiyla uyandm ara ara girp gdyr adet agisi gibi. Bilemiyrm adet mi olacam yerlesiyor mu . Dua et lutfen.
Yok canım daha başlamadım. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Sen ne yapıyorsun?Saklicennet canım nasılsın senide göremedim transferin oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?