Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aşılama zamanında ileri hareketiniz yokmuş ama şimdi gayet iyi

Herhangi bir şey kullandıniz mi bu sayılar gayet güzel artmış çünkü o yüzden sordum

Selam kızlar toplamam oldu. Bugün 3. gün ve 3 embriyo dondurulmuş 2 si 8 hücreli 1 tanesi 7 hücreliymiş embriyolog kalitesi iyi dedi aranızda 3. gün bu kalitede transfer olup tutan varmı

Herhangi bir şey kullandıniz mi bu sayılar gayet güzel artmış çünkü o yüzden sordum
Yok o ilk sonuçlar daha sonra aşılamam oldu ilk sonuçlarda A+B olarak yazılmış ileri hareket:47 daha sonra aşılama oldu orda ayrı yazılmış A:0 çıkmış yani ileri hızlı B de yavaş ileri oluyor heralde o yüzden sormuştum bende

Bbbnce 8 hucreli guzel bi durum.iki tane tranfer olur sanirim ins tutar .
İnşallah canım. 13 yumurtadan geriye 3 embriyo kaldı. Çözününce de 2 gü bekleyip 5. güne tamamlayacaklarmış. Transferi eylülde düşünüyor göğşen hoca inşallah güzel olur sonuç. 2 embriyo transfer ederler miki? Sen nasılsın durumlar nasıl?

2 tane kalirsa iki ederler canim 1 tane olsü bzim olsun. Benm anlamadigim simdi neden beklemdiler 5 gunu dondrmak icin. 3 gunu veya 5 gun cokda fark etmiyor demislerdi bana aslinda. Benm ara ara rahim bolgeme sanci giriyor. Ilaclardan sanirim cok istahim var. Cok da umutlu degilm aslnda hayirlisi. Bakalim test gunune degisen bi durum belirti olacak mi .

Çöznmeye dayanacakmı ona bakacaklar o yüzden 5 güne tamamlıyorlar canım. Şimdi de 5. güne gitmezlerse diye korkuyorum Hakkında hayırlısı olsun inş. tutunur sana bebişin. İlk gün çok ağrım oldu benim. 3 gündür de şişlik var birde serum taktılar 3 gün boyunca birde serum takmasalardı ne olurdu bilmem.

Ben de serum kullandim canim 4 de eve vermislerdi. Suan igne fitil devam gobek delik desik. Ins rabbim sonunu guzel kilar .bebisi benimledir

Canım nasılsın pek takip edemiyorum transfer oldumu

Oldu canim 5gun embriyosi tek transefer. Sanirim orta kalite de . 6 gun bugun. Sabah rahim ustune bicak saplanmasiyla uyandm ara ara girp gdyr adet agisi gibi. Bilemiyrm adet mi olacam yerlesiyor mu . Dua et lutfen.
adetine kaç gün var hesapladın mı ?

Adetime sanirim 3 4 gun var. Ama adet agrisi 4 gunđr girip cikiyir. Benm en fzla bi gun once bu sekilde agri olurdu. Ins oledir yani
inş. canım bir an önce seninde sevinçli haberini alırız bu arada ne zaman gideceksin doktora eczaneden test alıp kendin baktın mı ? hiç

inş. canım bir an önce seninde sevinçli haberini alırız bu arada ne zaman gideceksin doktora eczaneden test alıp kendin baktın mı ? hiç
Yok almadim iki uc gun sonra kendim evde yaparim bi.sonr giderim.her duruma hazirlikli olayim diye. Rabbim hayirlisini sagliklisinj versin ins

Oldu canim 5gun embriyosi tek transefer. Sanirim orta kalite de . 6 gun bugun. Sabah rahim ustune bicak saplanmasiyla uyandm ara ara girp gdyr adet agisi gibi. Bilemiyrm adet mi olacam yerlesiyor mu . Dua et lutfen.
Benimde belirtim adet sancıdıydı canım inşallah tutunuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…