Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rica etsem tüp bebek aşamaları toplamı ne kadar sürüyor acaba söyleyebilir misin?
Canım benimki adetin 5. Günü ignelere başladım 7 gün sürdü sonra yumurtalar toplandı dollenme islemi beklendi sadece 1 yumurtam oldu 3. Gün tranfer edildi 14. Gun tewt yapiyorsun bu kadar benim tuttu ama dusuk yaptım malesef nasip

Sağ olasın canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte

Ne dicegimi bilmiyorum geçmiş olsun canım zor bi süreçten geçiyoruz rabbim yardımcımız olsun

Sağ olasın canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte
Tüp bebekte iğnelere 2. Veya 3. Günü başlanıyor. Yumurtaların cevap vermesine göre toplama zamanı değişiyor fakat maksimum 14/15 gün sürüyor genelde 1 hafta 10 gün arası toplanıyor. Yumurta sayısına göre transfer zamanı değişiyor enerki pcos iseniz ohss riskinden dolayı veya ilaçlara çok tepki vermişseniz ohss den dolayı embriyolarınız dondurulup 2. Adette transfer ediyorlar. Fakat bu prosedürler merkezden merkeze değişiklik gösterebiliyor. Bazı merkezde dondurma çözme işlemi gelişmiş durumdayken bazı merkezlerde değil ve gelişmiş olan merkezlerde döndürülmüş embriyo ile çok gebelik elde edilirken diğeri embriyodaki Hücre kaybından dolayı edilemeyebiliyor. Süreç genelde bu şekilde işliyor.

Çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar Rabbim nasip ederse kesin olmamakla birlikte yani ( Dr %90 dedi)bi oğlumuz olacak inşşşş. Rabbim sizlere de en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inş
Sağlıcakla gelsin hep mutlu günlerini göresin. Bizlere dua etmeyi unutma olur mu...

Günaydın kızlar Rabbim nasip ederse kesin olmamakla birlikte yani ( Dr %90 dedi)bi oğlumuz olacak inşşşş. Rabbim sizlere de en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inş
Ne güzel bir haber bu. Topiğimiz oğlanlardan geçilmiyor. :))
Pandora be longwayın da Doğumu yaklaşmış olmalı. Ya da Doğum yaptılar mı acaba. Zaten unuttular bizi

Pandora be longwayın da Doğumu yaklaşmış olmalı. Ya da Doğum yaptılar mı acaba. Zaten unuttular bizi
Teşekkürler cnm rabbim inş size de nasip edecek. Bana da dua edin sağlıklı olsun bebişim ve kucağıma alabileyim inş benimde sağlığım yerinde olur sıkıntısız atlatırız

İyi geceler kızlar ,içimi bir hüzün kapladı bu topige girince ,ne zor zamanlarimdi buradaki arkadaşlarla tanıştığımda.caresiz umutsuz şimdiyse oğlum yedinci ayını dolduruyor sildi bütün sikintilarimi bir gülüşü yetiyor mutlu olmam için.Sizde sabredin asla umutsuz olmayın kızlar herşeyin bir zamanı var ben bunu yaşayarak öğrendim bizzat.7.yilda kavuştum oğluma .Allah'ım tez vakitte herkese nasip etsin.duamlarimdasiniz hepiniz tanıdığım tanımadgim.
Burada Afilim92 Saklicennet Beth18 zeynepppppppp @rvydmrt ve diğer arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım iyisinizdir

Buralardayım hepinizi okuyorum. Ama ben hal hatır sorduğumda da pek dönüş olmadığı için takipteyim Hepinizi tek tek merak ediyorum. Duacınızım. T Tubeee sonucu aldın mı ? Kan sonucunu.

Görsem muhakkak yazardım. :)
Nasılsın? Tube negatif aldı maalesef
Olsun canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın ? Neler yapıyorsun?
Hadi ya okudum en son bi tahlil daha vermişti. Belki çıkar demiştim hayırlısı olsun rabbim inşallah hepimize bu güzel duyguyu tattırsın

Benimde transferim yaklaşıyor. Bana dua et mutlaka olur mu? hepinizin dualarını bekliyorum. Beni hamile yapabilirsek hepimiz olabiliriz gibi düşünüyorum nedense. Rabbim nasip etsin inşallah isteyen bekleyen herkese.

Selam canım, ara ara gelip okuyorum tabiki, gebelik haberleri aldıkça mutlu oluyorum. Senin durumuna bakıyorum özellikle transfer olmuş mu diye Tarih yaklaşmış, hadi hayırlısı olsun :) Ben de dua ediyorum sen ve minnak embriyoların için Tube negatif sonuç almışsın, üzüldüm. İnşallah yakın zamanda sen ve diğer arkadaşlar da bebişlerinize kavuşacaksınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…