- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
3 ay canimpeki tüp bebekte çok bekliyormusun ben bilmiyorum ikinciyi yapmak istersen ne kdr süre dinlenmek gerekiyor ?
Rica etsem tüp bebek aşamaları toplamı ne kadar sürüyor acaba söyleyebilir misin?3 ay canim
Canım benimki adetin 5. Günü ignelere başladım 7 gün sürdü sonra yumurtalar toplandı dollenme islemi beklendi sadece 1 yumurtam oldu 3. Gün tranfer edildi 14. Gun tewt yapiyorsun bu kadar benim tuttu ama dusuk yaptım malesef nasipRica etsem tüp bebek aşamaları toplamı ne kadar sürüyor acaba söyleyebilir misin?
Canım naptinChoriomon bide goneppytyl mi ne varms azar tķ seferlik
Sağ olasın canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitteCanım benimki adetin 5. Günü ignelere başladım 7 gün sürdü sonra yumurtalar toplandı dollenme islemi beklendi sadece 1 yumurtam oldu 3. Gün tranfer edildi 14. Gun tewt yapiyorsun bu kadar benim tuttu ama dusuk yaptım malesef nasip
Amin canım hepimize inşallahSağ olasın canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte
Ayy canm ben de hic sans yok olumsz sonucu bie net almam uzun surdu. Kan verdm ama ertesi gun e nabiza duser dedi doktr hala dusmedi pazrtesi vrmstm. Memlekete geldk hastanee gtme sansmd yok. Ztn kahverengi lekenmlerde basladi ilacda almayrm yarin sokulur. E nabiza nie dusmedi anlmadm amaCanım naptin
Ne dicegimi bilmiyorum geçmiş olsun canım zor bi süreçten geçiyoruz rabbim yardımcımız olsunAyy canm ben de hic sans yok olumsz sonucu bie net almam uzun surdu. Kan verdm ama ertesi gun e nabiza duser dedi doktr hala dusmedi pazrtesi vrmstm. Memlekete geldk hastanee gtme sansmd yok. Ztn kahverengi lekenmlerde basladi ilacda almayrm yarin sokulur. E nabiza nie dusmedi anlmadm ama
Tüp bebekte iğnelere 2. Veya 3. Günü başlanıyor. Yumurtaların cevap vermesine göre toplama zamanı değişiyor fakat maksimum 14/15 gün sürüyor genelde 1 hafta 10 gün arası toplanıyor. Yumurta sayısına göre transfer zamanı değişiyor enerki pcos iseniz ohss riskinden dolayı veya ilaçlara çok tepki vermişseniz ohss den dolayı embriyolarınız dondurulup 2. Adette transfer ediyorlar. Fakat bu prosedürler merkezden merkeze değişiklik gösterebiliyor. Bazı merkezde dondurma çözme işlemi gelişmiş durumdayken bazı merkezlerde değil ve gelişmiş olan merkezlerde döndürülmüş embriyo ile çok gebelik elde edilirken diğeri embriyodaki Hücre kaybından dolayı edilemeyebiliyor. Süreç genelde bu şekilde işliyor.Sağ olasın canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte
Çok teşekkür ederimTüp bebekte iğnelere 2. Veya 3. Günü başlanıyor. Yumurtaların cevap vermesine göre toplama zamanı değişiyor fakat maksimum 14/15 gün sürüyor genelde 1 hafta 10 gün arası toplanıyor. Yumurta sayısına göre transfer zamanı değişiyor enerki pcos iseniz ohss riskinden dolayı veya ilaçlara çok tepki vermişseniz ohss den dolayı embriyolarınız dondurulup 2. Adette transfer ediyorlar. Fakat bu prosedürler merkezden merkeze değişiklik gösterebiliyor. Bazı merkezde dondurma çözme işlemi gelişmiş durumdayken bazı merkezlerde değil ve gelişmiş olan merkezlerde döndürülmüş embriyo ile çok gebelik elde edilirken diğeri embriyodaki Hücre kaybından dolayı edilemeyebiliyor. Süreç genelde bu şekilde işliyor.
Sağlıcakla gelsin hep mutlu günlerini göresin.Günaydın kızlar Rabbim nasip ederse kesin olmamakla birlikte yani ( Dr %90 dedi)bi oğlumuz olacak inşşşş. Rabbim sizlere de en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inş☺
Ne güzel bir haber bu. Topiğimiz oğlanlardan geçilmiyor. :))Günaydın kızlar Rabbim nasip ederse kesin olmamakla birlikte yani ( Dr %90 dedi)bi oğlumuz olacak inşşşş. Rabbim sizlere de en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inş☺
Teşekkürler cnm rabbim inş size de nasip edecek. Bana da dua edin sağlıklı olsun bebişim ve kucağıma alabileyim inş benimde sağlığım yerinde olur sıkıntısız atlatırızNe güzel bir haber bu. Topiğimiz oğlanlardan geçilmiyor. :))
Pandora be longwayın da Doğumu yaklaşmış olmalı. Ya da Doğum yaptılar mı acaba. Zaten unuttular bizi
Buralardayım hepinizi okuyorum. Ama ben hal hatır sorduğumda da pek dönüş olmadığı için takipteyimNe güzel bir haber bu. Topiğimiz oğlanlardan geçilmiyor. :))
Pandora be longwayın da Doğumu yaklaşmış olmalı. Ya da Doğum yaptılar mı acaba. Zaten unuttular bizi
Olsun canımGörsem muhakkak yazardım. :)
Nasılsın? Tube negatif aldı maalesef
Benimde transferim yaklaşıyor. Bana dua et mutlaka olur mu?Olsun canımiyiyim çok şükür. Sen nasılsın ? Neler yapıyorsun?
Hadi yaokudum en son bi tahlil daha vermişti. Belki çıkar demiştim hayırlısı olsun rabbim inşallah hepimize bu güzel duyguyu tattırsın
Selam canım, ara ara gelip okuyorum tabiki, gebelik haberleri aldıkça mutlu oluyorum. Senin durumuna bakıyorum özellikle transfer olmuş mu diyeNe güzel bir haber bu. Topiğimiz oğlanlardan geçilmiyor. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?