- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canım olacaksın inşallah. Hepinize duacıyım. Rabbim hepimizi kavuşturacak inşallah. Bebiş iyi büyüyor teyzesi yavaş yavaş. Ben bir çöp bile almadım daha. Şimdiden sonra yavaş yavaş başlayacağım. Doğum ekim sonu kasım başı gibi bakalım. Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin.L Longway2015-Pandora- teşekkür ederim arkadaşlarım dualarınız için ama hiç minnoşlardan bahsetmiyorsunuz. İyiler mi? Doğum ne zaman? Hazırlıklar tamam mı? Ne heyecanlısınızdır kim bilir
Aminnn aminnn inşallah. Daha varmış. Ben bir kaç aya Doğum yaparsınız diye düşünüyordum.Canım olacaksın inşallah. Hepinize duacıyım. Rabbim hepimizi kavuşturacak inşallah. Bebiş iyi büyüyor teyzesi yavaş yavaş. Ben bir çöp bile almadım daha. Şimdiden sonra yavaş yavaş başlayacağım. Doğum ekim sonu kasım başı gibi bakalım. Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
Benim doğum da ekim sonuna denk geliyor canım. Hazırlıklara başladım. Bebek arabası, beşik ve biraz kıyafet aldım. Hepsi birden zor olmasın diye gördükçe alıyorum, kışa gelecek üşümesin diye yelek örüyorum :)L Longway2015-Pandora- teşekkür ederim arkadaşlarım dualarınız için ama hiç minnoşlardan bahsetmiyorsunuz. İyiler mi? Doğum ne zaman? Hazırlıklar tamam mı? Ne heyecanlısınızdır kim bilir
Ayy kıyamam. Anneler bir melekBenim doğum da ekim sonuna denk geliyor canım. Hazırlıklara başladım. Bebek arabası, beşik ve biraz kıyafet aldım. Hepsi birden zor olmasın diye gördükçe alıyorum, kışa gelecek üşümesin diye yelek örüyorum :)
Hayırlısıyla, sağlıcakla gelsin minikler. Biz zor vakaydık, çok umutsuzdum biliyorsun, bizim olduysa sırayla herkesin olur inşallah. Herkese dua ediyorum bol bol.Ayy kıyamam. Anneler bir melek
Ben daha hamile bile değilim ama hep planladım bile
Kendi kendime gelingüvey olmak istemiyorum ama beni mutlu ediyor. İnşallah üzülmemHayırlısıyla, sağlıcakla gelsin minikler. Biz zor vakaydık, çok umutsuzdum biliyorsun, bizim olduysa sırayla herkesin olur inşallah. Herkese dua ediyorum bol bol.
Bebek eşyalarından o kadar bihabermişim ki okuya okuya öğrenmeye başladım. Bir çok marka model varmış, bebek arabası seçene kadar günler geçti. Şimdiden bak kuzum :)
Ne zaman olacak transfer ? Artık geri sayım başlasın :)Kendi kendime gelingüvey olmak istemiyorum ama beni mutlu ediyor. İnşallah üzülmem
Ayy benim de markalardan hiç haberim Yok. Şuan herşeyde görsele bakıyorum. Bir hamiş kalayımda deneyimlerinizden faydalanırım artık
Allah nasip ederse ayın 5inde. Sonun da değil mi?Ne zaman olacak transfer ? Artık geri sayım başlasın :)
Benim tedavide hiç kalınlaşmayı takip etmedik canım. Embriyo bol olsaydı, bana da dondurup sonraki ay transfer yapılacaktı ama embriyo çok az olunca 3. gün hemen verelim dediler, kalınlık kaçtı inan onu bile sormadım.Allah nasip ederse ayın 5inde. Sonun da değil mi?
Ama benim rahim kalınlığım adetin 11. Gününde 12.8 çıktı. Kafam ona takıldı. 21. Güne kadar kalınlaşıp duracak. Bebeğin tutunmasını engeller mi acaba diyorum. Senin bilgin var mı?
Teşekkür ederim canım sağolBenim tedavide hiç kalınlaşmayı takip etmedik canım. Embriyo bol olsaydı, bana da dondurup sonraki ay transfer yapılacaktı ama embriyo çok az olunca 3. gün hemen verelim dediler, kalınlık kaçtı inan onu bile sormadım.
Bence çok düşünüp kendine stres etme, onların hep sınırı kuralı var, senin merkezin buna fazlasıyla dikkat ediyor. Fazla kalınlaşacaksa iptal ederler. Bir de şöyle düşün, benden 22 yumurta çıkmıştı, rahim ne durumdadır. O haldeyken tuttuysa bu nasip işi demektir. Sen dua et bol bol, stres etme sakın.
Oyy kuzum benim yerim onu .Allah bagislasin.İyi geceler kızlar ,içimi bir hüzün kapladı bu topige girince ,ne zor zamanlarimdi buradaki arkadaşlarla tanıştığımda.caresiz umutsuz şimdiyse oğlum yedinci ayını dolduruyor sildi bütün sikintilarimi bir gülüşü yetiyor mutlu olmam için.Sizde sabredin asla umutsuz olmayın kızlar herşeyin bir zamanı var ben bunu yaşayarak öğrendim bizzat.7.yilda kavuştum oğluma .Allah'ım tez vakitte herkese nasip etsin.duamlarimdasiniz hepiniz tanıdığım tanımadgim.
BuradaAfilim92 Saklicennet Beth18 @zeynepppppppp @rvydmrt ve diğer arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım iyisinizdir
Bir dost tavsiyesi kiyafet işini abartma canim bir anda 3 6 ay giydirmeye basliyorsun :))Benim doğum da ekim sonuna denk geliyor canım. Hazırlıklara başladım. Bebek arabası, beşik ve biraz kıyafet aldım. Hepsi birden zor olmasın diye gördükçe alıyorum, kışa gelecek üşümesin diye yelek örüyorum :)
Evet afilim öyle oluyormuş, küçük boy sadece 2 hastane çıkışı ve 2 tulum var, bir kaçtane de 3-6 ay aldım. Sonrasını bebeğin kilosuna göre gerektikçe alırım dedim bakalım.Oyy kuzum benim yerim onu .Allah bagislasin.
Ben iyiyim şükür. Dis çıkarıyoruz ates ishal filan var onla mucadele ediyoruz. Ayakta durabiliyor 2 3 adim atınca nasıl seviniyor minik kuşum .
Bir dost tavsiyesi kiyafet işini abartma canim bir anda 3 6 ay giydirmeye basliyorsun :))
Bebekle alisveris zor oluyor. Sen yine de son haftalarda bir seyler al koy kuzumBen hiç birşey almayı düşünmüyorum. Korkularım var. Doğuma gideceğim zaman sadece hastane çıkışı alırım o kadar. Önceden liste yaparım doğunca sağsalim alırız. Öyle düşünüyorum bakalım...
Öyle bi şeyler alırım da yani gerekli elzem olan şeyleri alıcam ama detaylı alışverişi sonraya bırakıcam. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşBebekle alisveris zor oluyor. Sen yine de son haftalarda bir seyler al koy kuzum
Insallah canim .Sağlıkla doğsun sen de iyi ol hepsi bos gercekten. Cebinde paran varsa 2 tıkla her sey kapindaÖyle bi şeyler alırım da yani gerekli elzem olan şeyleri alıcam ama detaylı alışverişi sonraya bırakıcam. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inş
Bebek arabası ve beşik ne aldın canım ?Hayırlısıyla, sağlıcakla gelsin minikler. Biz zor vakaydık, çok umutsuzdum biliyorsun, bizim olduysa sırayla herkesin olur inşallah. Herkese dua ediyorum bol bol.
Bebek eşyalarından o kadar bihabermişim ki okuya okuya öğrenmeye başladım. Bir çok marka model varmış, bebek arabası seçene kadar günler geçti. Şimdiden bak kuzum :)
1 saat once bir derdimi paylastim sperm analizi ile ilgili sacma sapan yorumlar yapildi yanlis yerde paylasmistim yani bask bir bolumde Allah razi olsun biri beni uyardi ama gerçekten bazilari cok itici ve kirici yok esinizin spermlerini nasil paylasiyonuz burasi doktora sor yeri mi falankızlar madem kendimize yeni bir başlık açtık, burda hep bizim beylerin spermlerini konuşmayalım yasohbet muhabbet bir topik olsun bence. Zaten o dert bir köşemizde hep duruyor, gerçektende bu derdi yaşamayan anlamıyor. Ben de artık çok kafama takmamaya karar verdim. İnşallah temennim bir gün olacak yönünde, ama olmayabilirde. Hep kafama takarsam olmaması beni deli eder. o yüzden kendimi buna da hazırlıyorum.
Allah aşkına başlığınızın ismi nedir? Söyleyin de bir hadlerini bildireyim onlara...!!! Bakayım o şahıslar neler paylaşıyorlarmış...1 saat once bir derdimi paylastim sperm analizi ile ilgili sacma sapan yorumlar yapildi yanlis yerde paylasmistim yani bask bir bolumde Allah razi olsun biri beni uyardi ama gerçekten bazilari cok itici ve kirici yok esinizin spermlerini nasil paylasiyonuz burasi doktora sor yeri mi falan((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?