Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bebek arabası ve beşik ne aldın canım ?
Kıyafetlere falan nerden baktın Ankara’da merak ettim. Kuşa denk gelicek ya ona göre şimdiden buldun mu ?
Beşiği kraftan park yatak aldım, bebek arabasını mamas papas. Kıyafetleri e bebek ve babymallden internetten aldım. İnternette kışlık bulunuyor. Babymall mağazasını da gezdik epey büyük ve fiyatları uygun. Hastane çıkışını da instagramdan sipariş verdim isim nakışlı.
@zeynep hatice aklına olumsuzu getirme bence. Ben ayrıntılı ultrasondan sonra sıkıntı yok denilince almaya başladım. Bebek alışverişi çok teferruatlı, doğum sonrası bir çok şey hemen elinin altında olması lazım. Lohusalık da bir de alışveriş stresine girme.
Bir de ben alacaklarımı kafamda belirledim, dönem dönem hangisi indirime giriyorsa onu o zaman aldım. Fiyatlar çok değişiyor.

Sen buraya at canım, burda hepimiz doktor olduk

Sen buraya at canım, burda hepimiz doktor olduk

Arkadaşlarbir bakar misiniz ?? Bilgisi olanlar yorumlasin

Miktar (ml) : 1.9 ml
pH : 7.5
Likefiaksiyon süresi 37° : 15 dk
Viskosite : Normal
Görünüm: gri opak
1. Saatte toplam hareketli sperm yuzdesi : %50
1. Saatte ileri hareketli sperm yuzdesi :
%45
Toplam sperm sayısı : 45.6
Sperm yogunlugu (ml) : 24
Morfoloji : %2
Yuvarlak hucre : 1.0
Lokoist : 1.0

Allah aşkına başlığınızın ismi nedir? Söyleyin de bir hadlerini bildireyim onlara...!!! Bakayım o şahıslar neler paylaşıyorlarmış...
Bosver ne beklersin ki onlar bizim gibileri ne anlarlar ki bizim ne hissetiklerimizi sanki kocalarimizin sperm tahlilerini keyfiye paylasiyoruz o kadar sacma konusmuslar ki basligim kizlar yardim edin lutfen spermle ilgili bilgisi olanlar diye kotu bisey demedim ki bellittim hatta bilgisi olanlar diye

Sonuç normal, çok ciddi bir sıkıntı gözükmüyor. Ne kadar zamandır bebiş olmuyor?
Bence eşin vitamin kullansın ve yumurtlama günlerine dikkat edin.
Sen de folik asit kullan, şekeri az tüket bir de tiroit hormonları dengeli mi onu kontrol ettir. Kadında yumurtayı en çok bunlar etkiliyor.

Canım ben 20 esim 22 yasinda 3 yildir olmuyor ve esim simdiden bunalimda

Daha yaşınız gençmiş, şimdiden bunalıma girmesin eşin. Sperm ve yumurta olduğu sürece her zaman şans var.
Sen hangi testleri yaptırdın, bu zamana kadar?
Ben zeynep kamile uskudara gidiyorum simdi sadece hsg kaldi onu da yapip ben infertilite esimde urolojiye gidecek 15 agustosta insallah bütün sonuclar o zman belli olacak iste

Sayfanızı buldum fakat yorumlar Yok olmuş. Neyse artık. Semen analizi 1 tane yaptırdıysanız 10/15 gün sonda tekrar yaptırın net netice iki sperm analiziyle oluyor. Fakat bu analizde bile herşey normal görünüyor bu değerlerin yarısı olan insanlar hamile kalabiliyor. Sizin yaşınızda çok küçükmüş. Hemen aşılama veya tüp bebek önermem. Sende de herşey normalse biraz destekleyip gebeliği beklemelisiniz. İlk önce hamile kalacağınıza İnanın. Ben doğal olacağına inanıyorum değerler gerçekten gayet iyi ama farzet ki olmadı allahın izniyle tüp bebek olur. Yani geç bile olsa olur. Önemli olan sen yumurtlaya biliyor musun ilk önce bunu öğrenmelisin. Eşine istersen keçiboynuzu kürü yap. Tabi dr da gidin görüşün. Devamı gelecektir. İçin rahat olsun.

Ben zeynep kamile uskudara gidiyorum simdi sadece hsg kaldi onu da yapip ben infertilite esimde urolojiye gidecek 15 agustosta insallah bütün sonuclar o zman belli olacak iste
Anladım canım, bu değerlerle normal gebe kalan pek çok kişi gördüm. Senin sonuçların da normal çıkarsa 1 yılı geçkin süredir bebek olmadığı için yumurta takibi ya da aşılama yaparlar. Hatta bazen rahim filminden sonraki ay bile gebe kalanlar oluyor. Tüplerde ufak tıkanıklık vs. Varsa film sırasında açılıyor çünkü.
İnşallah yakın zamanda gelir bebiş. Stres yapmamaya çalışın, birbirinize destek olun. Sağlıklı beslenmeye çalışın. Eşin sigara kullanıyorsa bırakmayı denesin.

I
INSALLAH OLUR INSALLAH ESIME 2 GUN ONCE KECIBOYNUZU OZU ONU ALDim imsallah olcak asilama deseler kabul etmiyim simdiden dogal yolla olu belki

I

INSALLAH OLUR INSALLAH ESIME 2 GUN ONCE KECIBOYNUZU OZU ONU ALDim imsallah olcak asilama deseler kabul etmiyim simdiden dogal yolla olu belki
Ya aktara gidip sperm için macunlar yapılıyor onlarda işe yarıyor ben 3 defa bu macunlar sayesinde gebe kaldım inş olur çok dua edin ,Allahtan af dileyin, kendi hormon testlerinizi de yapın varsa atın bakalım ve nacizane fikrim inafolic combi alıp kullanın. İnş olacak. Ağzınızda da hep zikir olsun ve stres yapmayın.

Ben hep sua ediyorum Rabbim hangisi nasipse hayırlısıysa onu ver Herseyin en iyisni sen bilirsin hayirli ve saglikli olsun Rabbim dert de vermis dermaninida vermis Biz elimizden gelenini yapalim gerisi takdiri ilahi zamani gelince olcak zaten :)

Duanin yeri de zaten bambaska hem sabir oluyor hemde isin rast gidiyor tesirlidir dualr Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin hepimizi sevindirsin insallah

I

Tabi karar sizin ama bence aşılama tüp bebek gibi yöntemler için şuan erken. Yaşınız büyük avantaj. Ne de küçük evlenmişsin. normal yolla deneyin en azından 1 sene kadar daha hem de eşinle güzel vakitler geçir. Bebişin olunca 2 ye bölünmek zorunda kalacaksın. Annelik muhakkak güzel ama her yaşın da farklı bir güzelliği var. Anne olmak için bu kadar acele etme. 3 senedir deniyorsun muhakkak korkmuşsundur ama endişelenecek bir şey Yok. Takviyeler zaten daha iyi yapacak değerleri. Sayı biraz daha arttı mı. Sende de sorun yoksa sadece zamanını bekliyordur. Ama sana tavsiyem testi nerede yaptırdınız bilmiyorum ama başka bir yerde 1 test daha verebilirsiniz.

Insallah onlara gerek kalmadan olur cok istiyorumgercekten hep hayller icindeyiz Rabbim herkese nasip etsin .. Soyledikleriniz icinde Allah sizden razi olsun Ne istoyorsanuz Rabbim gerceklestirsin

Insallah onlara gerek kalmadan olur cok istiyorumgercekten hep hayller icindeyiz Rabbim herkese nasip etsin .. Soyledikleriniz icinde Allah sizden razi olsun Ne istoyorsanuz Rabbim gerceklestirsin
Çok teşekkür ederim. Takıldığınız şeyleri burada paylaşabilirsiniz yardımcı oluruz muhakkak.
Ben de tüp bebek yaptırdım. Transferi bekliyorum dua edersen çok mutlu olurum.

İsm Süpersin canım maşallah. İsmini bile belirlemişsiniz ya biz o kadar sakiniz ki her şey en son yüklenip telaşlanacağız gibi geliyor hadi hayırlısı

İsm
Süpersin canım maşallah. İsmini bile belirlemişsiniz ya biz o kadar sakiniz ki her şey en son yüklenip telaşlanacağız gibi geliyor hadi hayırlısı
Canım para olsun hepsi bir arada da olur ben fazla bekleyemedim almak hoşuma gitti, gidip gidip seviyorum Allah herkese nasip etsin, bize de sağlıkla kucağımıza almayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…