- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Rahim dinlendirmedeymişsin çok sevindim adım atmışsınız. Ama rahimde perde ve şekil bozukluğu varsa maalesef gebeliğe engel oluyor bu konunun üzerine gitmenizi tavsiye ederim transferden önce. Rahimde perde yüzünden arkadaşım 4 aylık sanırım Doğum yaptı. Rahim şekil bozukluğunda da bu risk var. Belki gittiniz hallettiniz dr tatmin edici bir açıklama yaptı. Ben takip edemedim.Canlı sperme bakılmafı bizde. Bizi ikileme düşüren geçen hafta farklı bu hafta faklı konuşması oldu. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Tam nickini ben de hatırlayamadım canım.-Pandora- canım sperm haraketsizliği olan arkadaş vardı ya bir umudum olsun muydu? Merak ettim onu da.
Yaklaşık 15 gündür keçiboynuzu kürü kullanıyor eşim ama içine keçiboynuzu pekmezi de katıyoruz çünkü sade içemiyo ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım hiç bı fikrim yok baya bı bunalmaya başladık eşim de bendeEşinizin değerleri şuan yumurta takibi veya aşılama kadar iyi değil. Para harcamayın o tarz şeylere. Takviye kullandırın. İleri haraketli %30un üzerine çıkması lazım. Bu değerler kötü değil ama referansın altında hareketlilik ona biraz yoğunlaşın. İnşallah normal yolla hamile kalmaya yetecektir.
İstanbulda yanıklar baharatçı var Facebook’tan bir baksanıza. Burada 2 ark kullandı verdiklerini sayıda hızda arttı. Hatta birinin eşinde genetik problem vardı spermler hep haraketsizdi %2 bile olsa haraket olmuştu.Yaklaşık 15 gündür keçiboynuzu kürü kullanıyor eşim ama içine keçiboynuzu pekmezi de katıyoruz çünkü sade içemiyo ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım hiç bı fikrim yok baya bı bunalmaya başladık eşim de bendeçok zor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsıniz inşallah. Eşinize ve size hangi takviyeleri vermişti doktor paylaşır misinizArkadaşlar umudunuzu asla yitirmeyin. Bizde sayi 3 milyon ve hareket %2 iken kadin dogum doktoru tüp bebeğe yönlendirdi. Tamam dedik başlayalim dedik. Eşim tekrar test verdi dna hasari da var dendi. Dünya başima yikildi. Sonra tüp bebek doktoru hazirlik mahiyetinde bana da eşime de takviye verdi. Martta başlayacaktim hatta bu sayfayada mesaj atmistim. Derken mart ayi adetim gelmedi. Zerre ihtimal vermiyorduk hamilelige ve bekledik. Artik 40 gune giriyor adetim gelmeyeli. Dedim üzüntuden menepoz mu oldum nesonra bi test yapiyimda kadin doğuma randevu alayim sebep nedir niye gelmiyor bu adet. Test yaptim kopkoyu çizgi cikti.kan testi verdim akşami 3155 cikti hcg. Ertesi gun keseyi gorduk. Simdi 24+1 haftalik hamileyim bin şükür rabbime kizim olacak...
Maşallah tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsıniz inşallah. Eşinize ve size hangi takviyeleri vermişti doktor paylaşır misiniz
maşallah size .eşinizin morfolojisi kaçtı acaba birde ne kadar süredir deniyordunuzArkadaşlar umudunuzu asla yitirmeyin. Bizde sayi 3 milyon ve hareket %2 iken kadin dogum doktoru tüp bebeğe yönlendirdi. Tamam dedik başlayalim dedik. Eşim tekrar test verdi dna hasari da var dendi. Dünya başima yikildi. Sonra tüp bebek doktoru hazirlik mahiyetinde bana da eşime de takviye verdi. Martta başlayacaktim hatta bu sayfayada mesaj atmistim. Derken mart ayi adetim gelmedi. Zerre ihtimal vermiyorduk hamilelige ve bekledik. Artik 40 gune giriyor adetim gelmeyeli. Dedim üzüntuden menepoz mu oldum nesonra bi test yapiyimda kadin doğuma randevu alayim sebep nedir niye gelmiyor bu adet. Test yaptim kopkoyu çizgi cikti.kan testi verdim akşami 3155 cikti hcg. Ertesi gun keseyi gorduk. Simdi 24+1 haftalik hamileyim bin şükür rabbime kizim olacak...
Merhaba, sizin de sanırım tamamı hareketsizdi dimi eşinizin spermlerinin. Ben sanırım buraya daha önce de yazdım bir zamanlar azosperm diye biliyorduk eşimi ama en son 48bin tamamen hareketsiz sperm çıktı %65 canlı çıktı ben buna ümitlenmiştim ama yine de Şişli Memorialda Murat Başar ve Semra Hanım bu yeterli olmayabilir dedi. Sadece geçen sene ağustosta solüsyonla +2 hareket olmuştu eşimde sadece 10 12 adet spermde. Ondan sonraki testlerde hiç hareket olmadı. Sizi tebrik ederim bu arada, ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde buraya yazdığınızı da görmüştüm o zamandan beri burayı takip ediyorum. Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği?Tam nickini ben de hatırlayamadım canım.
Ben Şişli Memorial da tedavi görüyorum. Eşimde sadece %2 ile 9 arasında haraket var. Neden yeterli olmayabilir dediler acaba? Sayıdan sebep olabilir.Merhaba, sizin de sanırım tamamı hareketsizdi dimi eşinizin spermlerinin. Ben sanırım buraya daha önce de yazdım bir zamanlar azosperm diye biliyorduk eşimi ama en son 48bin tamamen hareketsiz sperm çıktı %65 canlı çıktı ben buna ümitlenmiştim ama yine de Şişli Memorialda Murat Başar ve Semra Hanım bu yeterli olmayabilir dedi. Sadece geçen sene ağustosta solüsyonla +2 hareket olmuştu eşimde sadece 10 12 adet spermde. Ondan sonraki testlerde hiç hareket olmadı. Sizi tebrik ederim bu arada, ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde buraya yazdığınızı da görmüştüm o zamandan beri burayı takip ediyorum. Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği?
Merhaba yüzde 65 canlı çok iyi ama sayı biraz az olduğu için şans düşüyor. Bizim 8-10 milyon sperm çıkıyordu. Başlarda yüzde 8-9 canlı idi. Zamanla Kaan Aydosun tedavileriyle yüzde 50 canlıydı. O yüzden şans var, pes etmeyin, sayıyı biraz daha arttırmaya çalışın, sonuçta çıkış olmuş, inşallah sayı da artarsa tüp bebekte şans artar. Benim 3. tedavide tuttu. Ben Ankara üniversitesinde yaptırdım. Şişli Memoriel a güvenebilirsin, erkek infertilitesinde en iyi merkez bence orası.Merhaba, sizin de sanırım tamamı hareketsizdi dimi eşinizin spermlerinin. Ben sanırım buraya daha önce de yazdım bir zamanlar azosperm diye biliyorduk eşimi ama en son 48bin tamamen hareketsiz sperm çıktı %65 canlı çıktı ben buna ümitlenmiştim ama yine de Şişli Memorialda Murat Başar ve Semra Hanım bu yeterli olmayabilir dedi. Sadece geçen sene ağustosta solüsyonla +2 hareket olmuştu eşimde sadece 10 12 adet spermde. Ondan sonraki testlerde hiç hareket olmadı. Sizi tebrik ederim bu arada, ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde buraya yazdığınızı da görmüştüm o zamandan beri burayı takip ediyorum. Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği?
Allah izin verirse kesinlikle olur. Değerler kötü değil. Yaşınızda genç. Biran evvel tüp bebekten önce takviyelere başlayın. Destekleyici kullanın. Umutsuz olmayan. Burayı okuyup çok bilgi edinirsiniz. Sizin durumunuzda olup çocuk sahibi olanlar var.kızlar esimin sperm testi sonucu kendmi direk tüp bebek bolumunde buldum diğer türlü zaman kaybı dedi doktor daha yasımız 28 moralım öyle bozukkı anlatamam duzelmezmi bu degerler normal yolla ımkansızmı
Takviyelere devam edin. Görünen o ki sadece sayıda problem var. Kullandıklarınızdan sonuç alamazsanız sperra kullanın bir de sayıya etki ediyor.Merhabalar.
Eşim bugün sperm testi verdi.
Sonuç:
Sayı: 4 milyon/ml toplam 12 milyon
Hızlı ileri hareket: 30
Yavaş ileri hareket:11
Morfoloji:3
Yaklaşık 1 haftadır Promotil Men ve Saraçoğlu'nun bitkisel kürlerini kullanıyor. Hemen aşılama veya tüp bebek düşünmeli miyiz sizce? Yoksa bu değerlerin artmasını mı ümit edip dogal gebelik için 3-4 ay bekleyelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?