Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gercekten mii insallah olur ya değerler cok kötü tüp bebekten baska olmaz dediler bana proxeed plus verdi esime bide keciboynuzu yiyor sabah aksam insallah degerlernde duzelmeler olur

gercekten mii insallah olur ya değerler cok kötü tüp bebekten baska olmaz dediler bana proxeed plus verdi esime bide keciboynuzu yiyor sabah aksam insallah degerlernde duzelmeler olur
Eğer ki ben bu konudan biraz anlıyorsam. Kesinlikle ilerleme kat edeceksinizdir. Sayı probleminiz var sadece. Takviyeleri kullanın 40/50 günde bir sperm testi verin eğer pek birşey kat edemezseniz takviyeleri değiştirerek devam edin. Olurda yine düzelme olmaz o zaman tüp düşünürsünüz. Çoğu kişi ilerleme kaydetti sizde edersiniz merak etmeyin.

Bebek arabası ve beşik ne aldın canım ?
Kıyafetlere falan nerden baktın Ankara’da merak ettim. Kuşa denk gelicek ya ona göre şimdiden buldun mu ?
Canım lcwa nin kiyafetleri fiyatina gore cok kaliteli .Ben e bebekten pek bir sey bulamiyorum .Sadece çıtçıtlı badileri güzel.
Beşik konusunda pek bisey diyemiycem. Ben hem odasi icin buyuyen yavrulu besik aldim .Hem de yatagimin yanina koymak için kucuk besik .Ama ilk zamanlar dikislerimden egilip dogrulmak zor geldigi icin yanima yatırdım. Sonrasında bebe besige alismadi ve satmak zorunda kaldim :)
Bizim ilk 4 ay cok sancili ve gazliydi oyle yenidogan gibi mışıl mışıl uyumadi hic .Haliyle ben de yorgun düştüm ve uykusu dagilmasin aninda mudahale edeyim diye yanimda yatirdim .
Reflu yatakli babynest öneririm. Bebegi hastaneden onla çıkardık. Bebek gormeye gelenlerin kucagina direk vermek yerine onla verdik rahati bozulmadi karga tulumda sürüklenmedi.Kusunca bogulma riski olmadi .

Tamam canım ben de düşünüp kaldım elimi de hiçbir şeye atmadım daha. Sizlerden böyle fikir alınca güzel oluyor. Bebeğin durumu da önemli tabi sanırım beşikte. Yaşamadan bilemeyeceğiz gibi.

Bahsettigin kisi. Benmiyim acaba canimyaniklar baharatin takviyelerini kullanmistik evet hic hareket yoktu sonrasinda %5 e kadar yukseldi sadece ve tup drnedik malesef tutmadi simdi ikinciye baslicaz ins.

Kızlar lütfen mesajıma yanıt verin iki gündür gece gündüz ağlıyorum.. Esimde varikosel vardi ameliyat öncesi sayı 13 milyon ileri hareket %24 iken
3. Ayın sonunda sayı 7 milyn ileri %6
4. Ayda 8 milyon oldu ileri hreket %2
Tecrübeli bi docente gittik tüp bebekten başlatalım dedi tüp bebekte dahi olasılık cok düşük dedi biliyorum ki sizde bu yollardan gectiniz ne olur bana akıl verin eşim sigara kullanıyor bi türlü biraktiramadm onunla da konuşmuyorum bu sebeple... Sıkıştım kaldım çok üzgün ve çaresizim Rabbim bana ve benim durumuma benzer seyler yaşayanlara, bebek sahibi olmak isteyip olamayanlara sabırlar versin

Bahsettigin kisi. Benmiyim acaba canimyaniklar baharatin takviyelerini kullanmistik evet hic hareket yoktu sonrasinda %5 e kadar yukseldi sadece ve tup drnedik malesef tutmadi simdi ikinciye baslicaz ins.
Evet canım sensin. Seni merak ettim niki unuttum. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız?
İnşallah 2. De olur. Embriyo oluşabilmesi bile bir umut Sen de Pandora’nın denediği yerde mi denedin.?

Umut dolu hikayeleri ben okudukça inancım arttı canım ben ilaç kullanmadim 1 ay önce öğrendik hız morfoloji dusuklugunu hemde 2.çocuk icin 7 aydır denerken öğrendik. Sperm değişken değerlere sahip olabiliyor. Vitamin desteği önemli bu noktada . Ben yaptıklarımı anlatayım 1 aydan az sürede düzelmeler oldu kısmen. Keciboynuzu kürü yaptım sabah akşam ac karnına saracoglunun. Yine soğuk sıkım keciboynuzu özü, evicap e vit 200 lük, supradyn energy focus , bal ari sütü polen karışımı aldık sabah akşam onu da yedi . Guzel etkiledi inşallah sizde de işe yarar . Bu ay da havuç suyu vermek istiyorum uyumadan once , keciboynuzu kurunu bırakıyorum . Doktorunuz takviye ilaç ismi verir belki sorun yinede . Umudunu kesme düzelir inşallah sağlıcakla gelir bebislerimiz tez zamanda. Eşinde azaltsin hiç değilse sigarayı .

Her doktorun dediğine kulak asmayacaksın. Maalesef çok acımasızlar. Allahtan bana öylesi hiç denk gelmedi. Ne demek imkansız. Azospermi olup çocuğu olan var bu memlekette. Kaldı ki burada Pandora arkadaşımız var spermler %100 haraketsizdi ama hamile kaldı tüp bebekle. Ben henüz hamile değilim ama spermlerin %90 küsürdü haraketsiz 3 tane dondurulmuş embriyom var. Demek ki sperm bulunup döllendirilebiliyor. Sen sakın karamsar olma. Yeni ameliyat olmuş eşin. En az 1 sene beklemen gerek zaten. Sana tavsiyem bu sayfayı yavaş yavaş okuyabildiğin kadar oku ve not al okuduklarını işine yarayacak olanları. Araştır ve uygula uygulamaktan hiç korkma. Ben sana sperra emodex promen k önerebilirim. Değiştire değiştire kullandırabilirsin. 40/50 günde sperm tahlili yapıp sonuca göre takviyeleri ayarlarsın. Ama burayı muhakkak oku. zeynepppppppp sende eşine kullandırdığın listeyi arkadaşa atarmısın canım.

Merhaba, bizde de ileri hız %2 ve morfoloji %3 olduğu için benim doktorum tüp bebek demişti ama üroloji uzmanı progeny m vermişti, eşim düzenli olarak günde 2 kez sabah akşam kullandı ve 1 ay sonrasında değerleri yavaş yavaş artmıştı, yalnız sigarayı da bırakmıştı, sonrasında doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim, inşallah sizin için de vesile olur, hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Evet canım sensin. Seni merak ettim niki unuttum. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız?
İnşallah 2. De olur. Embriyo oluşabilmesi bile bir umut ❤ Sen de Pandora’nın denediği yerde mi denedin.?
Sagol canim Allah razi olsun bende ara ara girip sana bakiyorum transfer oldumu diyeben ankarada novaartta yaptirdim canim.mayis ayinda evet dollenmesi bile bize buyuk umut oldu ilkinde kismet olmadi ins ikincide olur.ikinci icin on hazirlik yapiyoriz yine esimle.kismetae eylulde tekrardan baslicaz.gebe kalana kadar denemeye devam ins.

Son düzenleme:
Dualarım seninle canım sende dualarını eksik etme. Kesinlikle döllenmesi bile yetiyor vakti geldiğinde kavuşacağız inşallah.

Çok teşekkür ederim, zaten Tansel Kaplancanda tedavi gördü eşim uzun süre ama hiçbir şey değişmedi. Geçen sene ilk Tansel Beyde örnek verdiğinde 10 12 hareketli çıkmıştı zaten ve çok sevinmiştik, ama tedavi süresince azosperm olarak devam etti sadece 5 6 tane hareketsiz bulunuyordu. Biz de artık başlayalım diye Şişli Memoriala gittik oradaki testte 48bin çıktı canlılık da ilk kez orada bakıldı işte.

Saklicennet sizde eşinizde %2 de olsa hareket var bizde hiç olmadığı için dr öyle konuştu. Canlılık tabiki önemli ama ne kadar hareketliyse o kadar dölleme kapasitesi artar gibi konuştu. Eğer burada döllenme olmazsa tese spermi daha tazedir onların dölleme olasılığı daha çok vardır dedi Murat Hoca. Zaten eşiminki belli olmuyor bakarsın o gün hiç sperm çıkmaz direk tese olmak zorunda kalır

Aslında rahim dinlendirme denilemez tam olarak. Polip çıktı yumurtalar büyürken öyle olunca doktorum önce onu alalım sonra transfer dedi. Doktorum çok detaycı oldu bittiye getirmedi hiç birşeyi o yüzden içim rahat rahimde perdeyi başka bir doktor söylemişti. Perde yada şekil bozukluğu falan demedi doktor,diğeri yanlış görmüş heralde. Şuan beklemedeyim. Bekleme süreci biraz zorluyor beni psikolojim bozuldu resmen. Ya tutmazsa ya olmazsa diye çok korkuyorum sürekli ağlama krizleri... Bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum.

Merhaba eski ve yeni arkadaşlar. Uzun süredir yazamıyorum. Saklicennet Afilim92 L Longway2015 Beth18 ve yazamadıklarım nasılsınız? Transfer süreci hamilelik ve bebek bakımları nasıl gidiyor? Bende değişiklik yok transfer için hala bekliyoruz.
Ben bu ay garip birşey yaşıyorum kızlar ya adetim normalden biraz erken bitti ve göğüslerimin şişlik ve hassasiyeti hiç geçmedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Prolaktin adet sonrası düşmez mi niye böyle oldu ki? Doktora gitmeli miyim sizce yoksa stresten filandır geçermi?

Promotil men iki tane var acaba hangisi Candex. Olan mı

Eklentiler

• E83AE245-81CC-4666-A8E8-07B3E0025283.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 57
  • C9492687-93C4-49B0-A147-888CDCB1FA57.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…