Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Donmuslari deneyin

Kesinlikle öyle canım bebişlerimiz gelişimde istedikleri kadar masraf yaptırsınlar. Şimdi de tüp bebek yaptıranlarda kistler oluşuyormuş onu öğrendim herkeste oluyor mu acaba? Neden olur ki?
Valla canim ben2 kere yaptırdım ama oluşmadı. Sonuçta topluyor doktor yumurtaları. Belki tecrübeli değildir cok fazla, toplamiyordur diyecegim de zaten catlatma ignesiyle catlamasi gerekiyor.

Kaliteliyse deneyin şansınızı. Tamam doğal yolla bekleyin diyor ama bu süreçte de insanin yıpranması cabası.

Canim embriyolarin kacinci gün embriyosu ? Onlara genetik test yaptir, saglikli ise koydur bence.

Canim o kistler toplanmamis yumurta degilde, yumurtalarin kabuklari oluyor ya orda su birikiyor ve kist oluşuyor. Ya da az uyarilmis ve kücük kalmis yumurta da çatlamamis olabilir.

Canim o kistler toplanmamis yumurta degilde, yumurtalarin kabuklari oluyor ya orda su birikiyor ve kist oluşuyor. Ya da az uyarilmis ve kücük kalmis yumurta da çatlamamis olabilir.
Anladım canım. Hic kist yasamadigim için tek bildigim catlamayan yumurtalar kist olur :) dedigin gibi sonradan gelisen yumurtalar da belki catlayamayip kiste dönüşmüştür.

Kaliteli demişti doktor ama 5 tane embriyom vardı ilk denemede Ocak ayında 1 tane koyuldu kimyasal oldu nisan ayında 2 tane koyuldu hiç tutmadı .şimdi 2 tane var bende bilmiyorum artık hayırlısi inşallah

Canim embriyolarin kacinci gün embriyosu ? Onlara genetik test yaptir, saglikli ise koydur bence.
3. Gün embriyosu canm genetik teste mı göndermek gerek onu doktora mı söylemem lazım daha önce hiç genetik test yaptırmadim da nasıl yapıldığını bilmiyorum

Yatiyorum canim cok az taze zencefil bal yedim yiyince bogazim rahatliyor sonra yine ayni gunde 1 kez yiyorum fazlasi yasak oldugu icin bekliyoruz bakalim
Portakal suyu sık canım oda iyi gelir.bu arada bende aldım katı meyve sikicagindan eşime havuç ile portakalı sıkıp veriyorum inşallah faydası olur

Portakal suyu sık canım oda iyi gelir.bu arada bende aldım katı meyve sikicagindan eşime havuç ile portakalı sıkıp veriyorum inşallah faydası olur
Careyi taze zencefilde buldum cok keskin etkili .Portakal suyunu da esim evdeyken yapiyor su an yine yalnizim
Faydasi olur ama havuca cok yuklenme sekeri cok

3. Gün embriyosu canm genetik teste mı göndermek gerek onu doktora mı söylemem lazım daha önce hiç genetik test yaptırmadim da nasıl yapıldığını bilmiyorum
3. Günse hücre sayisi az olur canim yapilamaz. Embriyodan minik bir parca alip dnasina bakiyorlar. O zaman bence hic bosa koydurma zaten elde olan embriyolarin görsel olarak (hücre sayisi vs) kriterlere göre en iyilerini koyuyorlar. Onlari koymuslar tutmamiş.Koysan simdi bir sürü umut bağla falan daha yipratici bir süreç.

Öyle valla haklısın canim gerçekten yıpratıyor her süreç. Kaan hocanın tedavisini bekliyelim inşallah doğal yoldan gelir bebislerimiz

Birşey sormak istiyorum canım posasıyla yemek daha iyi değil mi? Ben sıkmadan yediriyorum portakal havuç muz falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…