- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Donmuslari deneyinKızlar bizim 2 tane dondurulmuş embriyomuz var eşim diyor gidip koyduralim bende biraz daha doğal yolla bekleyelim diyorum sizce ne yapmalıyım
Bu arada eşimde DNA hasarı yok. Çok yoruldum 3.5 yıldır bekledik aslında pekte değişen birşey yok sayı az hız düşük morfoloji kötu .tek iyi yanımız galiba hasarın olmayışı .
Haziran'dan bu yana da Kaan hocanın tedavisideyiz
bana bı akıl verin çok yoruldum
Valla canim ben2 kere yaptırdım ama oluşmadı. Sonuçta topluyor doktor yumurtaları. Belki tecrübeli değildir cok fazla, toplamiyordur diyecegim de zaten catlatma ignesiyle catlamasi gerekiyor.Kesinlikle öyle canım bebişlerimiz gelişimde istedikleri kadar masraf yaptırsınlar. Şimdi de tüp bebek yaptıranlarda kistler oluşuyormuş onu öğrendim herkeste oluyor mu acaba? Neden olur ki?
Kaliteliyse deneyin şansınızı. Tamam doğal yolla bekleyin diyor ama bu süreçte de insanin yıpranması cabası.Kızlar bizim 2 tane dondurulmuş embriyomuz var eşim diyor gidip koyduralim bende biraz daha doğal yolla bekleyelim diyorum sizce ne yapmalıyım
Bu arada eşimde DNA hasarı yok. Çok yoruldum 3.5 yıldır bekledik aslında pekte değişen birşey yok sayı az hız düşük morfoloji kötu .tek iyi yanımız galiba hasarın olmayışı .
Canim embriyolarin kacinci gün embriyosu ? Onlara genetik test yaptir, saglikli ise koydur bence.Kızlar bizim 2 tane dondurulmuş embriyomuz var eşim diyor gidip koyduralim bende biraz daha doğal yolla bekleyelim diyorum sizce ne yapmalıyım
Canim o kistler toplanmamis yumurta degilde, yumurtalarin kabuklari oluyor ya orda su birikiyor ve kist oluşuyor. Ya da az uyarilmis ve kücük kalmis yumurta da çatlamamis olabilir.Valla canim ben2 kere yaptırdım ama oluşmadı. Sonuçta topluyor doktor yumurtaları. Belki tecrübeli değildir cok fazla, toplamiyordur diyecegim de zaten catlatma ignesiyle catlamasi gerekiyor.
Kaliteliyse deneyin şansınızı. Tamam doğal yolla bekleyin diyor ama bu süreçte de insanin yıpranması cabası.
Anladım canım. Hic kist yasamadigim için tek bildigim catlamayan yumurtalar kist olur :) dedigin gibi sonradan gelisen yumurtalar da belki catlayamayip kiste dönüşmüştür.Canim o kistler toplanmamis yumurta degilde, yumurtalarin kabuklari oluyor ya orda su birikiyor ve kist oluşuyor. Ya da az uyarilmis ve kücük kalmis yumurta da çatlamamis olabilir.
Valla canim ben2 kere yaptırdım ama oluşmadı. Sonuçta topluyor doktor yumurtaları. Belki tecrübeli değildir cok fazla, toplamiyordur diyecegim de zaten catlatma ignesiyle catlamasi gerekiyor.
Kaliteliyse deneyin şansınızı. Tamam doğal yolla bekleyin diyor ama bu süreçte de insanin yıpranması cabası.
Yatiyorum canim cok az taze zencefil bal yedim yiyince bogazim rahatliyor sonra yine ayni gunde 1 kez yiyorum fazlasi yasak oldugu icin bekliyoruz bakalim
3. Gün embriyosu canm genetik teste mı göndermek gerek onu doktora mı söylemem lazım daha önce hiç genetik test yaptırmadim da nasıl yapıldığını bilmiyorumCanim embriyolarin kacinci gün embriyosu ? Onlara genetik test yaptir, saglikli ise koydur bence.
Sen napiyorsun
Portakal suyu sık canım oda iyi gelir.bu arada bende aldım katı meyve sikicagindan eşime havuç ile portakalı sıkıp veriyorum inşallah faydası olurYatiyorum canim cok az taze zencefil bal yedim yiyince bogazim rahatliyor sonra yine ayni gunde 1 kez yiyorum fazlasi yasak oldugu icin bekliyoruz bakalim
Ayyyy insallah kuzu yaaaa. Hemen yazcam
Careyi taze zencefilde buldum cok keskin etkili .Portakal suyunu da esim evdeyken yapiyor su an yine yalnizimPortakal suyu sık canım oda iyi gelir.bu arada bende aldım katı meyve sikicagindan eşime havuç ile portakalı sıkıp veriyorum inşallah faydası olur
3. Günse hücre sayisi az olur canim yapilamaz. Embriyodan minik bir parca alip dnasina bakiyorlar. O zaman bence hic bosa koydurma zaten elde olan embriyolarin görsel olarak (hücre sayisi vs) kriterlere göre en iyilerini koyuyorlar. Onlari koymuslar tutmamiş.Koysan simdi bir sürü umut bağla falan daha yipratici bir süreç.3. Gün embriyosu canm genetik teste mı göndermek gerek onu doktora mı söylemem lazım daha önce hiç genetik test yaptırmadim da nasıl yapıldığını bilmiyorum
Öyle valla haklısın canim gerçekten yıpratıyor her süreç. Kaan hocanın tedavisini bekliyelim inşallah doğal yoldan gelir bebislerimiz3. Günse hücre sayisi az olur canim yapilamaz. Embriyodan minik bir parca alip dnasina bakiyorlar. O zaman bence hic bosa koydurma zaten elde olan embriyolarin görsel olarak (hücre sayisi vs) kriterlere göre en iyilerini koyuyorlar. Onlari koymuslar tutmamiş.Koysan simdi bir sürü umut bağla falan daha yipratici bir süreç.
Birşey sormak istiyorum canım posasıyla yemek daha iyi değil mi? Ben sıkmadan yediriyorum portakal havuç muz falan..Portakal suyu sık canım oda iyi gelir.bu arada bende aldım katı meyve sikicagindan eşime havuç ile portakalı sıkıp veriyorum inşallah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?