Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Birşey sormak istiyorum canım posasıyla yemek daha iyi değil mi? Ben sıkmadan yediriyorum portakal havuç muz falan..
Havuc suyunun sperm hizlandirici etkisi var suyu icin nerdeyse 10 15 havuc kullaniliyor .Tek oturuşta yemek pek mümkün degil o nedenle suyu canim sahsen ben oyle yapiyordum Ama cok tuketiyorsa neden olmasin ayni icerik

Havuc suyunun sperm hizlandirici etkisi var suyu icin nerdeyse 10 15 havuc kullaniliyor .Tek oturuşta yemek pek mümkün degil o nedenle suyu canim sahsen ben oyle yapiyordum Ama cok tuketiyorsa neden olmasin ayni icerik
Aaa bak onu bilmiyordum hiç sıkmadım havuç. Hergün yediriyorum çok da seviyor. Bir de havuçta a vitamini var bal kabağında daha çokmuş diyorum hafta da 3 kez de kabaktan birşeyler yapayım. Vitaminleri üst üste vermeye korkuyorum. Eşimin kolesterolü yükseliyor karaciğer enzimlerinde geçmişte kullanmış olduğu bir ilaçtan dolayı zamanında çok yükselmiş. Kontrollerini henüz yaptırmadık ama zarar gelsin istemem. Proxeed plus veya promen k kullanıp yanında l carnitine l arginine zinco falan kullanıyorlar işe yarıyormuş ama şasenin içinde de var zarar verir diye kullanamıyorum. Bu yüzden ne yedirenilirim diye bakıyorum.

Kizlar ben de kati meyve sikacağini epeydir alacaktim ancak bugün bir firsat oldu aldik. Havuç elma karistirdim ictik oh mis gibi. Esim havuç pek yemiyordu iyi oldu böyle. Temizligi de cok zor değilmiş.Hamişler siz de meyveleri, limonu kariştirin karistirin için, vitamin bombasi gibi kış günü hastaliktan korur.

Ben kullanıyorum valla l cartine arginine q10 vitaminin içindeki yeterli gelmio bence arada ast alt kontrolü yaptır bence karaciger kontrolü için daha sonjc almadım 1 ay oldu başlayalı

Ben kullanıyorum valla l cartine arginine q10 vitaminin içindeki yeterli gelmio bence arada ast alt kontrolü yaptır bence karaciger kontrolü için daha sonjc almadım 1 ay oldu başlayalı
Ne kontrolü canım anlamadım. Bir de hangi vitamini kullanıyorsunuz yanına bunları alıyorsunuz? Biz proxeed plus kullanıyoruz 3 aydır son kutu ama ben promen k aldım içeriği daha Zengin geldi bana. Birde emodexin içindekilerde çok iyi ikisini nasıl karıştırsam bilemedim bir ay birini bir ay diğerini mi versem yada emodexin içindeki bazı bitkisel ürünleri tek tek alıp promen k ile mi versem yan etki yapar mı doktora danışmam gerek sanırım.

Ast alt karaciger enzimi ya onların kontrolünü demek istedim referans aralığında ise sorun olmaz ama eşimin karaciger enzimleri keçiboynuzu tozu kullanırken cok bozulmustu onu bıraltım normale döndü şükür.biz 5 şişe emodex bitirdik etki etmesi sonra ımpryl verdi kaan hoca onu kullanırken bunlara başladım.ama sana bişe itiraf edeyim emodexteki carnitine argine q10 yeterli mg de degil günlük kullanım için mesela arginine günlük 1000 mg alıyoruz q10 100 mg carnitine şurup günde 1 yemek kaşığı o da sanırım 1500 mg oluyor bilmiyorum benim aklıma böyle yattı bi sorun olmadıgı sürece uzun süre kullanıcaz eşim daha test vermedi ama enerji ve istek konusunda fayda gördü çok şükür,bide sayımızı artırsa gönül rahatlığı ile tavsiye etcem tüm arkadaslara

Birşey sormak istiyorum canım posasıyla yemek daha iyi değil mi? Ben sıkmadan yediriyorum portakal havuç muz falan..
Canım eşimin dişlerini ağırlıyor 2 3tane havuç ondan sikiyorum hemen içiyor onu.tabi kendisini yemesine çok faydalidir

Anladım canım. Eşinle bir hafta önce falan konuşurken söyledi kolestrol problemi ve karaciğer enziminin ilaç kullanırken yükseldiğini 20 li yaşlarda öyleymiş yeni öğrendim ennkısa zamanda baktıralım dedim o yüzden testleri falan bilmiyorum. Ben sormasam söylemeyecek. :) birde benim eşim haftada 3 gün çalışıyor bu günlerde de sürekli et yiyor işte. Anlatamıyorum yememesi gerektiğini. Biraz da üşeniyor evden yemek götürmeye ama haftada 3 gün sebze hiç yok. Bu konuyu nasıl çözeceğim bilmiyorum. 3 gün öğlen ve akşam et yemesi sakıncalı mı? Kolestrolü etkiler mi?

Kızlar ben balık yağı hapından kullanmadığıma pişmanın keşke eşimi tedavi ederken bende yumurtalarımın daha sağlıklı olması için birşey kullansaydım. Ben pişmanım kendinizi es geçmeyin. Takviye birşeyler kullanın

Valla canm benimki evde yiyoda ne oluyor adama et pişirdiğim gün teşekkür ede ede bi hal olur sebze varsada iki lokma yiyip kalkıo önüne geçemiyorum tabiki bu da onda kollestrol yapıo ama elimden bişe gelmio eti pişirirken suyu bırakmasına dikkat et içindeki suyu kollestrola neden oluo

Canım sen niye umutsuzluğa düştün yine? Rabbim ol dedikten sonra hepsi boş inan ki. Afrikada kadınlar açlıktan ölüyor bırak vitamin takviyelerini. Bizim en büyük düşmanlarımız stres ve radyasyon maalesef..

Evet canım ben omega 3 kullanıyorum birde kendime de previt positive vitamin almak istiyorum fakat doktoruma sormadan almadım. Hamilelik öncesi kullananlar var.

Benimki de aksine sebze çok seviyor ama işte ne verirlerse onu yiyor hergünde etli yemek yiyor bu kez evde yapmıyorum çok yiyor diye ben etsiz kalıyorum. Genelde biz eti yemek değil de evde ızgara yapıp yiyoruz. Haftada 1 gün şimdi çok yenmek gerektiğini öğrendim hiç yapmıyorum. Fırsat buldukça balık birde tonbalıklı salata. Madem söyleyeyim de etin suyunu yemesin. Paylaştıkça bilgileniyoruz teşekkür ederim.

Doğru söylüyorsun cnm. Umutsuz değilim aksine umutluyum. Sadece naçizane fikir sundum. Beyleri düzeltelim derken kendimizi ihmal ediyoruz ondan bahsettim malum stresli günler geçiriyoruz ya Buda bize etki ediyor her halükarda. Bu arada değerlerim biraz düzeldi. Tam iki kat artmasa da yine de artış daha iyi.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…