Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah ne güzel sen de hamile kaldın topikte

İyi çok şükür canım tıp da mı çektirdin rahim filmini? Benim kan değerlerim rahim filmim eşimin 4 tane spermiogram,ultrason ve dna hasar testini alıp bende mi gitsem ki diyorum. Ama sonrada şimdi lötü bişey der yada tüp bebeğe ikna etmeye çalışır diye korkuyorum.

Cnm sizin tam olarak probleminiz neydi ? Sayınız iyiydi ama galiba hızda problem vardı değil mi?
Problemin ne olduğunu ben de hala bilmiyorum canım bir testte hız ve her şey normal başka testte hız sınırda oluyordu artık test falan da yaptirmiyoruz sanırım artık yorulduk

Anladım canım biz de yavaş yavaş tüpe yol alıyoruz ama çok dua ediyorum doğal olsun diye Rabbim inşallah mucizesini bize de gösterir.

Bayadır girmiyordum buraya görünce o kadar sevindim ki.. inşallah çok güzel, sağlıklı bi hamilelik geçirirsin,sağ Salim kucağına alırsın evladını bildiğim kadarıyla eşin varikosel ameliyatı olmuştu kaçıncı dereceydi varikosel ve en son sperm sayısı kaç rica etsem söyleyebilir misin ?eşim de temmuz sonu ameliyat oldu, geçen ay test yaptırdık sonuç değişmemişti hem de hiçç

3.1 dereceydi. Buda bizim son testimiz.

Aynen canim masallahhh normale dönüyor insallaahhhhh. Ilk başlarda olur bu düzensizlik. Cok araştırmıştım zamanında sonradan düzene giren çok kisi var senin gibi..

3.1 dereceydi. Buda bizim son testimiz. Eki Görüntüle 2080577
Bu testi yaptırdığınız hastanede tüp bebek merkezi var mı peki genelde tüp bebek merkezleri en gerçek sonucu çıkarıyormuş biz ameliyata girmeden önce üniversite hastanesinde test vermiştik toplam 2,9 milyon çıktı ama tüp bebek merkezinde toplam 200bin çıktı kafam çok karışık bizimki 2. Dereceydi varikosel inşallah sizin sonuç gibi yükselir bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…