Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah ne güzel sen de hamile kaldın topikteCnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık saat 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat 17.26 beta hcg 160 çıktı.
Normalleşiyor gibi. Kızlar dua edin bana bende size çok dua ediyorum.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun.
Sağol cnm inş darısı sana olur dualarımdasınız. Her namazda dua ediyoruz size içten.Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah ne güzel sen de hamile kaldın topikte
AminnnSağol cnm en yakın zamanda inş darısı sana olur cnm.
Amin canım inşallah Allah razı olsun ama bu ara yine pek umutsuz havadayim sanırım artık olmayacağını kabullendimSağol cnm inş darısı sana olur dualarımdasınız. Her namazda dua ediyoruz size içten.
Cnm sizin tam olarak probleminiz neydi ? Sayınız iyiydi ama galiba hızda problem vardı değil mi?Amin canım inşallah Allah razı olsun ama bu ara yine pek umutsuz havadayim sanırım artık olmayacağını kabullendim
İyi çok şükür canım tıp da mı çektirdin rahim filmini? Benim kan değerlerim rahim filmim eşimin 4 tane spermiogram,ultrason ve dna hasar testini alıp bende mi gitsem ki diyorum. Ama sonrada şimdi lötü bişey der yada tüp bebeğe ikna etmeye çalışır diye korkuyorum.TV de sürekli ilk görüşme ücretsiz diyorlardı bende öngörüşme için randevu istiyorum dedim Fuat hocayı da arkadasım tavsiye etmişti telefonda bana sordular hangi dr a gelmek istiyorsunuz diye ben farketmez dedim şansıma Fuat hoca ya verdiler ama elimizde spermiyogram vardı Benim yapılmış kan testim falan hep vardı isteseler yeniden yapalım diyebilirlerdi demediler film lazım dediler onu da istediğiniz yerde çektirin dediler ve bugün gittiğimde rahim filmini çektirdiğim için beni tebrik ettiler
Problemin ne olduğunu ben de hala bilmiyorum canımCnm sizin tam olarak probleminiz neydi ? Sayınız iyiydi ama galiba hızda problem vardı değil mi?
Size hangi tarihte cevap yazacak. Bize 10 yada 18 ocaktı sanırım. Bende erken gelir diye ümit ediyordum.Kızlar Kaan hoca galiba tam dediği günde cevap verecek bakıyorum belki biraz erken cevap verir diye ama yok
Problemin ne olduğunu ben de hala bilmiyorum canımbir testte hız ve her şey normal başka testte hız sınırda oluyordu artık test falan da yaptirmiyoruz sanırım artık yorulduk
Peki aşılama yada tüp denediniz mi hiç?Problemin ne olduğunu ben de hala bilmiyorum canımbir testte hız ve her şey normal başka testte hız sınırda oluyordu artık test falan da yaptirmiyoruz sanırım artık yorulduk
Yok canım çok şükür bir şey çıkmadı bendeSende bi sıkıntı var mı ?
Aşılama hiç denemedik doktorum şansı düşük boşuna hormon alma doğal olur ama aklına yetmiyorsa tüp bebek yap madem hormon almak zorunda kalacaksan tüp bebek daha yüksek oranı dedi ben de artık iyice tüp bebeğe yakinimPeki aşılama yada tüp denediniz mi hiç?
Anladım canım biz de yavaş yavaş tüpe yol alıyoruz ama çok dua ediyorum doğal olsun diye Rabbim inşallah mucizesini bize de gösterir.Aşılama hiç denemedik doktorum şansı düşük boşuna hormon alma doğal olur ama aklına yetmiyorsa tüp bebek yap madem hormon almak zorunda kalacaksan tüp bebek daha yüksek oranı dedi ben de artık iyice tüp bebeğe yakinim
Amiiin canım amin ben de çok dua ediyorum ama Rabbim büyük 4 yıldır eridim bittim resmenAnladım canım biz de yavaş yavaş tüpe yol alıyoruz ama çok dua ediyorum doğal olsun diye Rabbim inşallah mucizesini bize de gösterir.
Bayadır girmiyordum buraya görünce o kadar sevindim ki.. inşallah çok güzel, sağlıklı bi hamilelik geçirirsin,sağ Salim kucağına alırsın evladınıKızlar ilk defa takvim oluşturdum. Hep derdim acaba bende yapabilecek miyim diye. Erken daha biliyorum. Keseyi kalp atışını duyup öyle takvim oluşturmalıydım belki ama içimde kalmasın dedim. İnşalllllllahhhhhhhhh sizlerde teker teker takvim oluşturursunuz. İnşşşşşşşşşşş
3.1 dereceydi. Buda bizim son testimiz.Bayadır girmiyordum buraya görünce o kadar sevindim ki.. inşallah çok güzel, sağlıklı bi hamilelik geçirirsin,sağ Salim kucağına alırsın evladınıbildiğim kadarıyla eşin varikosel ameliyatı olmuştu kaçıncı dereceydi varikosel ve en son sperm sayısı kaç rica etsem söyleyebilir misin ?eşim de temmuz sonu ameliyat oldu, geçen ay test yaptırdık sonuç değişmemişti hem de hiçç
Aynen canim masallahhh normale dönüyor insallaahhhhh. Ilk başlarda olur bu düzensizlik. Cok araştırmıştım zamanında sonradan düzene giren çok kisi var senin gibi..Cnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık saat 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat 17.26 beta hcg 160 çıktı.
Normalleşiyor gibi. Kızlar dua edin bana bende size çok dua ediyorum.
Evet canm haziran 1 den beri tedavisindeyizSizde mi kaan hocaya gidiyorsunuz?
Bu testi yaptırdığınız hastanede tüp bebek merkezi var mı peki genelde tüp bebek merkezleri en gerçek sonucu çıkarıyormuş biz ameliyata girmeden önce üniversite hastanesinde test vermiştik toplam 2,9 milyon çıktı ama tüp bebek merkezinde toplam 200bin çıktı kafam çok karışık bizimki 2. Dereceydi varikosel inşallah sizin sonuç gibi yükselir bizimde3.1 dereceydi. Buda bizim son testimiz. Eki Görüntüle 2080577
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?