Insallah olumlu sonuclanirArkadaşlar beni hatırlayanınız olur belki varikosel ameliyatı olmuştu eşim sonuçlarımız iyiye gitmedi biz de tüpe başladık ve yarın transferim var cumartesi günü 16 yumurtam toplanmıştı pazartesi 8 embriyo olduğunu söylediler hastaneden yarına ne kalır bilmiyorum. Sizden ricam bana dua etmeniz. Çok ihtiyacım var buna. Edenlerden Allah razı olsun. Ben inanıyorum ki buradaki arkadaşların çoğu hatta hepsi tüpe gerek kalmadan gebe kalacak inşallah çok zor bir süreç.
ben baskent hastahanesinde yaptirdim bence iyi temiz bi yer orada yaptirabilirsin. Enfeksiyon varken mudahale etmeyebilirler ama istersen bir dr.una danis. Antibiyotik kullandirabilirler once.Evt sanırım karıştırdım hsg yi nerde yaptırdın canm kafam cok karışık acaba genart yaparmı ankaradaki mikrogenin tüp bebek bölümü.sol kasıkta yumurtlama dönemi ağrı oluyor ama hep sol kasık.bide enfeksiyon varmış bende bunu da bugün öğrendim o tıkarmış nette okudum da hazır tatilken çektireyim dedim
Gönder canım bakayımSelvi25 cnm kan pırtılaşma testimin bi kısmı çıktı. Anlıyor musun ??? Anlıyorsan yollayayım da bi bak
Canim bana da hafif pco var dendi amerikadan bi dr koydu taniyi sonra burda prof onayladi kac senedir o kadar gezdim 1kisi bile dememisti. Senin ultrasonda pco goruntusu var mi lh fsh oranin ve amh degerin kac?Evet canım çok sağol. Bende araştırdım biraz o yüzden istiyorum. Pcolar zor yumurta geliştiriyor ya ona yardımcıymış. Fakat bende pco var mı yok mu belli değil. İlk önce onu kesin bir öğrenmem gerek. Halbuki bekarken bile sürekli ulturasan kontrollerine giderdim şimdiye kadar böyle bir tanı konulmamıştı.
Bu ay ben de kullandim canim 20. Gun pik oldu. Degisiyo yumurtlamaKızlar ovulasyon kitini kullanın bence ben bu ay geç yumurtlamışım normalde 15. Günde pik yakalardım bu ay 17. Günde yakaladım ama yarın ve ertesi gün denicem yöntem değiştim sayımız az ya belki böyle olurkafayı yedim artık neyi denicem şaşırdım
Canim senin enfeksiyon ne enfeksiyonu? Ya ben de okudum ama o cok nadir olan bisey bence. Biz boyle dusunerek cekiyoruz kotuyu. Ben 2seneonce cektirdim simdi istanbul sisli echomara gidicem izmirden. Orda agrisiz yeni yontemle cekiyolarmis bakalim.Canm sen hgs çektirdin die hatırlıyorum bende enfeksiyon cıktı o tüplerimi tıkamıs olabilir mi die şüphe ettim sol tarafımda hep yumurtlama dönemimde ağrı oluyo sen ank da mı cektirdin eğer çektirdiysen? Bide acıdımı anestezi alsam acımaz değilmi
Allah yardimciniz olsun insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olur.Arkadaşlar beni hatırlayanınız olur belki varikosel ameliyatı olmuştu eşim sonuçlarımız iyiye gitmedi biz de tüpe başladık ve yarın transferim var cumartesi günü 16 yumurtam toplanmıştı pazartesi 8 embriyo olduğunu söylediler hastaneden yarına ne kalır bilmiyorum. Sizden ricam bana dua etmeniz. Çok ihtiyacım var buna. Edenlerden Allah razı olsun. Ben inanıyorum ki buradaki arkadaşların çoğu hatta hepsi tüpe gerek kalmadan gebe kalacak inşallah çok zor bir süreç.
amin Canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize şimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz Allah’ın izniyleGulay123 canim Allah kucagini saglikli bebeklerle doldursun insallah. Bende adetimi bekliyorum tup bebek icin haftaya sanirim adet olacagim. Allah hepimize nasip etsin insallah bebis
Haklısın canm ben önce enfeksiyondan bi kurtulayım.başketti yazdım aklıma saolben baskent hastahanesinde yaptirdim bence iyi temiz bi yer orada yaptirabilirsin. Enfeksiyon varken mudahale etmeyebilirler ama istersen bir dr.una danis. Antibiyotik kullandirabilirler once.
Canm enfeksiyon çeşitini anlamadım pek özelden msj atarsan bana yollayımda bi bak ben yollayamadım sanaCanim bana da hafif pco var dendi amerikadan bi dr koydu taniyi sonra burda prof onayladi kac senedir o kadar gezdim 1kisi bile dememisti. Senin ultrasonda pco goruntusu var mi lh fsh oranin ve amh degerin kac?
Bu ay ben de kullandim canim 20. Gun pik oldu. Degisiyo yumurtlama
Canim senin enfeksiyon ne enfeksiyonu? Ya ben de okudum ama o cok nadir olan bisey bence. Biz boyle dusunerek cekiyoruz kotuyu. Ben 2seneonce cektirdim simdi istanbul sisli echomara gidicem izmirden. Orda agrisiz yeni yontemle cekiyolarmis bakalim.
Allah yardimciniz olsun insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olur.
Ultrasonda yoksa fsh lh orani da 2 degil bence sende yok canim. Lh hafif yuksek ama tek bulgu o yetmiyoBestttt
Bana şimdiye kadar kimse demedi herkes ulturasonla baktı normal görünüyor bir sıkıntı göremiyoruz dediler. Ağrım oluyor diye gidiyordum hep.
En son kadın yine baktı normal dedi sonra masasına geçtik hormon sonuçlarımı gösterdim sende hafif pco var dedi. Teşhis koymak bu kadar kolay olmamalı.
Bunu kafama çok takmıyorum açıkcası inşallah problem olmaz.
Başkanda hiç biri test yaptırmadım şuan. Malum eşimin tedavi sürecindeyiz daha..
Canım eğer PCO ultrason da saptandı ama sende belirtisi yoksa mesela adet düzensizliği sac dökülmesi akne tüylenme insulin direnci vs bunlar yoksa sadece yumurtalığın polikistk oluyor cok sayıda yumurta var demek.ama bu belirtileri yasıyorsan artık PCO sendrom haline geliyor.tahlillerindeki 2 rakam fark bişey ifade etmiyor takma sen ultrason da ki görüntü seni korkutmasın yaniBestttt
Bana şimdiye kadar kimse demedi herkes ulturasonla baktı normal görünüyor bir sıkıntı göremiyoruz dediler. Ağrım oluyor diye gidiyordum hep.
En son kadın yine baktı normal dedi sonra masasına geçtik hormon sonuçlarımı gösterdim sende hafif pco var dedi. Teşhis koymak bu kadar kolay olmamalı.
Bunu kafama çok takmıyorum açıkcası inşallah problem olmaz.
Başkanda hiç biri test yaptırmadım şuan. Malum eşimin tedavi sürecindeyiz daha..
Üzerinde duracağım bakalım umarım bende problem çıkmaz. Bana kalırsa da Yok ama varsa bile ileri değildir sanırım.Ultrasonda yoksa fsh lh orani da 2 degil bence sende yok canim. Lh hafif yuksek ama tek bulgu o yetmiyo
Şuana kadar ulturasonda hiç saptanmadı kimse demedi hatta bir tanesi adet olmadım diye gittiğimde kaşığıma bakarken burada bir tane yumurtan görünüyor sorun değil olursun takma kafana demişti. Benim de kızdığım nokta sadece değerlere bakarak pco var demesi. Ama kafama takmıyorum yumurta olgunlaştırabileyim hamileliğime engel olmasın da sorun değil.Canım eğer PCO ultrason da saptandı ama sende belirtisi yoksa mesela adet düzensizliği sac dökülmesi akne tüylenme insulin direnci vs bunlar yoksa sadece yumurtalığın polikistk oluyor cok sayıda yumurta var demek.ama bu belirtileri yasıyorsan artık PCO sendrom haline geliyor.tahlillerindeki 2 rakam fark bişey ifade etmiyor takma sen ultrason da ki görüntü seni korkutmasın yani
Sevgili arkadaşım hormonlarında hafif biraz sorun görünüyor ki adet düzensizliğini buna bağlayabiliriz. Bazılarına göre mesela saraçoğlu fsh lh dan biraz yüksek olmalı diyor eşitse veya lh yüksekse yüksekliği oranında yani lh fsh oranı ne kadar artarsa pco nun seviyesi artar diyor. Doktorlar genelde bunun eski bir kriter olduğunu söylüyor. Kilo tüylenme ve adet düzensizliği faktörlerinin 2si varsa diyorlar. Yumurtalayip yumurtlamadiginı anlamak için 21.gün progesteron baktirabilirsin. Androjenlerine baktirabilirsin(Dhaso4, 17oh progesteron, total testesteron) insülin direnci, açlık kan şekeri. Amh ve de. Pco da amh yüksek oluyor. Benim aklıma gelen bunlar.Şuana kadar ulturasonda hiç saptanmadı kimse demedi hatta bir tanesi adet olmadım diye gittiğimde kaşığıma bakarken burada bir tane yumurtan görünüyor sorun değil olursun takma kafana demişti. Benim de kızdığım nokta sadece değerlere bakarak pco var demesi. Ama kafama takmıyorum yumurta olgunlaştırabileyim hamileliğime engel olmasın da sorun değil.
Adetlerim ne düzenli nede düzensiz her ay oluyorum ama 3/4 gün gecikmelide oluyor beklediğim tarihte oluyor. Akne Yok saç dökülmesi var birde ayva tüyü derler ya o şekilde tüylerim var ama kıllanma gibi değil. Ben şimdi eşimden sonra tahliller yaptırmak istiyorum. Neler yaptırayım?
Rahim filmi de çektirmek istiyorum.
Teşekkür ederim.Sevgili arkadaşım hormonlarında hafif biraz sorun görünüyor ki adet düzensizliğini buna bağlayabiliriz. Bazılarına göre mesela saraçoğlu fsh lh dan biraz yüksek olmalı diyor eşitse veya lh yüksekse yüksekliği oranında yani lh fsh oranı ne kadar artarsa pco nun seviyesi artar diyor. Doktorlar genelde bunun eski bir kriter olduğunu söylüyor. Kilo tüylenme ve adet düzensizliği faktörlerinin 2si varsa diyorlar. Yumurtalayip yumurtlamadiginı anlamak için 21.gün progesteron baktirabilirsin. Androjenlerine baktirabilirsin(Dhaso4, 17oh progesteron, total testesteron) insülin direnci, açlık kan şekeri. Amh ve de. Pco da amh yüksek oluyor. Benim aklıma gelen bunlar.
Merhabalar kizlar
Malesef yine adet oldum
Artik 21gunde bir adet olmaya basladim
Halbuki 16sinda bekliyordum
Kismet...
Yarin dr.uma gidecegim ve tup bebek tedavisine baslayacagiz kismet olursa
Bana dua edin olur mu cok ihtiyacim var
Allahim insallah 2. Seferde bana bebis nasip eder...
Ne pcoymuş ama :)Cnm çok erken oluyorsun bu da pco belirtisi bence. Dikkat et. Bi görün doktora. Bu önemli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?