Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah olumlu sonuclanir

ben baskent hastahanesinde yaptirdim bence iyi temiz bi yer orada yaptirabilirsin. Enfeksiyon varken mudahale etmeyebilirler ama istersen bir dr.una danis. Antibiyotik kullandirabilirler once.

Canim bana da hafif pco var dendi amerikadan bi dr koydu taniyi sonra burda prof onayladi kac senedir o kadar gezdim 1kisi bile dememisti. Senin ultrasonda pco goruntusu var mi lh fsh oranin ve amh degerin kac?
Bu ay ben de kullandim canim 20. Gun pik oldu. Degisiyo yumurtlama

Canim senin enfeksiyon ne enfeksiyonu? Ya ben de okudum ama o cok nadir olan bisey bence. Biz boyle dusunerek cekiyoruz kotuyu. Ben 2seneonce cektirdim simdi istanbul sisli echomara gidicem izmirden. Orda agrisiz yeni yontemle cekiyolarmis bakalim.

Allah yardimciniz olsun insallah hayirli saglikli evlatlarimiz olur.

Gulay123 canim Allah kucagini saglikli bebeklerle doldursun insallah. Bende adetimi bekliyorum tup bebek icin haftaya sanirim adet olacagim. Allah hepimize nasip etsin insallah bebis
amin Canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize şimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz Allah’ın izniyle

Bestttt
Bana şimdiye kadar kimse demedi herkes ulturasonla baktı normal görünüyor bir sıkıntı göremiyoruz dediler. Ağrım oluyor diye gidiyordum hep.
En son kadın yine baktı normal dedi sonra masasına geçtik hormon sonuçlarımı gösterdim sende hafif pco var dedi. Teşhis koymak bu kadar kolay olmamalı.
Bunu kafama çok takmıyorum açıkcası inşallah problem olmaz.
Başkanda hiç biri test yaptırmadım şuan. Malum eşimin tedavi sürecindeyiz daha..

Eklentiler

• ACAC6449-3ED6-4E1A-BE71-EA885B8BEC4A.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 40CC5E34-99C9-4D75-878D-42C5C8048556.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 48
Canm enfeksiyon çeşitini anlamadım pek özelden msj atarsan bana yollayımda bi bak ben yollayamadım sana

Ultrasonda yoksa fsh lh orani da 2 degil bence sende yok canim. Lh hafif yuksek ama tek bulgu o yetmiyo

Canım eğer PCO ultrason da saptandı ama sende belirtisi yoksa mesela adet düzensizliği sac dökülmesi akne tüylenme insulin direnci vs bunlar yoksa sadece yumurtalığın polikistk oluyor cok sayıda yumurta var demek.ama bu belirtileri yasıyorsan artık PCO sendrom haline geliyor.tahlillerindeki 2 rakam fark bişey ifade etmiyor takma sen ultrason da ki görüntü seni korkutmasın yani

Şuana kadar ulturasonda hiç saptanmadı kimse demedi hatta bir tanesi adet olmadım diye gittiğimde kaşığıma bakarken burada bir tane yumurtan görünüyor sorun değil olursun takma kafana demişti. Benim de kızdığım nokta sadece değerlere bakarak pco var demesi. Ama kafama takmıyorum yumurta olgunlaştırabileyim hamileliğime engel olmasın da sorun değil.
Adetlerim ne düzenli nede düzensiz her ay oluyorum ama 3/4 gün gecikmelide oluyor beklediğim tarihte oluyor. Akne Yok saç dökülmesi var birde ayva tüyü derler ya o şekilde tüylerim var ama kıllanma gibi değil. Ben şimdi eşimden sonra tahliller yaptırmak istiyorum. Neler yaptırayım?
Rahim filmi de çektirmek istiyorum.

Sevgili arkadaşım hormonlarında hafif biraz sorun görünüyor ki adet düzensizliğini buna bağlayabiliriz. Bazılarına göre mesela saraçoğlu fsh lh dan biraz yüksek olmalı diyor eşitse veya lh yüksekse yüksekliği oranında yani lh fsh oranı ne kadar artarsa pco nun seviyesi artar diyor. Doktorlar genelde bunun eski bir kriter olduğunu söylüyor. Kilo tüylenme ve adet düzensizliği faktörlerinin 2si varsa diyorlar. Yumurtalayip yumurtlamadiginı anlamak için 21.gün progesteron baktirabilirsin. Androjenlerine baktirabilirsin(Dhaso4, 17oh progesteron, total testesteron) insülin direnci, açlık kan şekeri. Amh ve de. Pco da amh yüksek oluyor. Benim aklıma gelen bunlar.

Teşekkür ederim.

Merhabalar kizlar
Malesef yine adet oldum
Artik 21gunde bir adet olmaya basladim
Halbuki 16sinda bekliyordum
Kismet...
Yarin dr.uma gidecegim ve tup bebek tedavisine baslayacagiz kismet olursa
Bana dua edin olur mu cok ihtiyacim var
Allahim insallah 2. Seferde bana bebis nasip eder...

Cnm çok erken oluyorsun bu da pco belirtisi bence. Dikkat et. Bi görün doktora. Bu önemli yani

Cnm çok erken oluyorsun bu da pco belirtisi bence. Dikkat et. Bi görün doktora. Bu önemli yani
Ne pcoymuş ama :)
Eşim ameliyat olsunda hayırlısıyla bende başlayacağım kendi kontrollerime. İnşallah benden yana da bir sorun oluşmaz. Şimdide kafamı ona takmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…