Anladım canım yükselir inşallah.Şuan ümitli olmadığım için test almıyorum. Benim eşimin değerleri baya bir düşük.
Böbreklerinde taş kum benzeri bişey var mı? Gittiniz mi doktora.Kızlar size birşey soracam çok çok özür dileyerek .eşim küçük idrara çıkarken bazen katı parçacık geliyor ve zorlaniyorum diyor .netten araştırdım pek birşey bulamadım Kaan hocaya yazdık oda Şubat sonu cevap verecek .sizce neden olabilir bı ürologa gitmeli mi
Canım biraz yorum yapabilirim. Fakat nedeni daha başka da olabilir bu sadece bir olasılık.Kızlar size birşey soracam çok çok özür dileyerek .eşim küçük idrara çıkarken bazen katı parçacık geliyor ve zorlaniyorum diyor .netten araştırdım pek birşey bulamadım Kaan hocaya yazdık oda Şubat sonu cevap verecek .sizce neden olabilir bı ürologa gitmeli mi
Hadi ya kötü birşey mi bu peki canm ;(Canım biraz yorum yapabilirim. Fakat nedeni daha başka da olabilir bu sadece bir olasılık.
Sperm geri boşalıyor olabilir. Boşalma esnasında mesane kapakçığının kapanması gerek bu Eğer kapanmaz veya az kapanırsa sperm idrar kesesine akabilir ve idrar esnasında renginde bulanıklık olur. Ona da dikkat edebilirsiniz?
Yok canım merak etme sonuçta sizde sperm çıkışı var. Sperm çıkışı olunca gebeliğe engel teşkil etmiyor.Hadi ya kötü birşey mi bu peki canm ;(
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için Allah razı olsun.Yok canım merak etme sonuçta sizde sperm çıkışı var. Sperm çıkışı olunca gebeliğe engel teşkil etmiyor.
Dediğim gibi bu sadece bir olasılık. Siz bir idrar testi yaptırın Eğer geri boşalma varsa idrarda sperm hücresi saptanır. Hemde ne olduğunu öğrenmiş olursunuz. Üzülme çok büyük birşey olduğunu düşünmüyorum. Sadece ihmal etmeyin.
Bence de hoca ne zaman yapın dediyse o zaman yapın.Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için Allah razı olsun.
Eşim ay sonunda test yaptıracak inşallah o zaman haber veririm yine burdan bende çok merak ediyorum Kaan hoca Ocak sonu test istemiş eşim de ozaman yapalım diyor
Amin canım insalalh Rabbim sizinde bizimde yüzümuzu güldürsün tez zamanda hepimizin bebişi olur inşallahBence de hoca ne zaman yapın dediyse o zaman yapın.
İnşallah hepimiz için bir gün herşey çok güzel olur.
Bir melek gelsin
Canım enfeksiyon adet gecikmesi yapabilir mi?
Mantarım olduğunu düşünmüyorum ama enfeksiyon olabilir. Havuza giriyorum oradan almış da olabilirim. Bat geçti 7siydi kaçı oldu gelmedi test yaptım tabi negatif. Bu ay sınavlarım da vardı yoğundum. Stres mi yaptım Ne etken oldu bilmiyorum açıkcası.
.Kan testimi yaptın ???? İdrar testlerine güvenme
Ah canım keşke bir sürpriz alsa ama yok. 5 gün geciktikten sonra yapmıştım olsa çıkardı.Kan testimi yaptın ???? İdrar testlerine güvenme
Ah canım keşke bir sürpriz alsa ama yok. 5 gün geciktikten sonra yapmıştım olsa çıkardı.
cnm bu ekte gönderdigin vitamin günde 4 adet alınıyor fakar biz 3 adet alıyor 1 tane aç karna dabah içiyor eşim 2 tanede akşam yani bundan günde 1 adet içemezsiniz malesef içilsede fayda etmezCanım ben macun taraftarı pek değilim kendi başına etki yaptığınındüşünmüyorum. İçerikleri miktar miktar ya tek başına daha etkililer gibi geliyor. Ama kadınlar için olanı sipariş ettin mi? Onu merak ediyorum baya sonuçları var doğruysa Eğer...
Ekte gönderiyim kapsülü bir sor soruştur araştır doktoruna sor bakalım ne diyorlar. İçeriğini beğendim benim aklımın bir köşesinde ama henüz doktorumuzla konuşamadım araştıramadım. Ama emodex ile birlikte promeni kullanma ikisinin kapsamında olan vitaminler var çok gelebilir. Birgün onu birgün diğerini Yada bir ay birini diğer ay birini kullan. Emodexle birlikte de nac kullan.
Hayırlısı olur inşallah canım. Bu ay ovülasyonu yakaladınız mı?Benim göğüslerim ağrıyor. Akşam rüyamda adet olduğumu gördüm (kan görmedim ama) diyorum ki göğüslerim de ağrıyordu demek ki bi işe yaramadı. Boşuna heveslenmişim. Sonra uyandım bilinç altıma yerleşmiş :)
Bitkisel kapsülden mi bahsediyorsun canım.Cnm
cnm bu ekte gönderdigin vitamin günde 4 adet alınıyor fakar biz 3 adet alıyor 1 tane aç karna dabah içiyor eşim 2 tanede akşam yani bundan günde 1 adet içemezsiniz malesef içilsede fayda etmez
Şubat 15 te eşim tahlil vercek cnm inş faydası olmuşturBitkisel kapsülden mi bahsediyorsun canım.
Olabilir kullanım miktarı olsun mgları olsun bileğim yok henüz üzerinde durmadım. Siz kullanıyor musunuz? Etkili oluyor mu? Merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?