- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
Orasi linc meydani zaten.Gunaydin kizlar
Hepinizin yazdiklarini okudum
Ya bir derdim var topiginde isgemeden bi koniya dahil oldum yanlis anlamisim olayi. Oradakileri de bilenler bilir. Ben konu sahibesiyle gerekli konusmayi yapmama ragmen kadinlar durmadi bende basimi eger miyim ustlerine gittim biraz banı yedim
Öğleden sonra sonuclar cıkcak mış inşallah bizim de yükselmiştirMrb biz eşim in ilk değerlerini ogrendigimizde ml de sayı 11 milyon toplamda 22 milyondu morfoloji 2 diğerlerini hatirlamiyorum 4 ay içinde eşime keçi boynuzu kürü ve pekmezi yaptim ve promen k kullandı 1 kutu 4 ayın sonunda ml de sayı 36 milyon toplam da da 76 milyon ama kur den mi promen den mi oldu onu bilmiyorum morfoloji de 3 olmustu
ay sorma linc meydani sankiOrasi linc meydani zaten.
Bir konu acmaya gor, bir dogrulari soylee
Amaannn Yarabbimmmm hucum ederler ustune
canım DNA hasarı yaptrıdın mı çok önemliymiş biz yaptırıp KAAN AYDOS a gidiyoruz nisandaBu arada 1 aşılama 1 tüp yaptık ama tutmadı sebebini de bilmiyoruz
Bende eşime dedim OLMAZSA Kaan aydosa gidelim. Biz izmirdeyiz. Ne işimiz var Ankarada burda doktor yokmu diye beni tersledicanım DNA hasarı yaptrıdın mı çok önemliymiş biz yaptırıp KAAN AYDOS a gidiyoruz nisanda
canım biz de izmirdeyiz aradık geçen hafta anca nisan başına randevu verdiler sakın tüp fln yapmadan gelin hocamız çözüo dedilerBende eşime dedim OLMAZSA Kaan aydosa gidelim. Biz izmirdeyiz. Ne işimiz var Ankarada burda doktor yokmu diye beni tersledi
bu konularda Kaan hocanın üstüne yokmuş doktorlar hep oyalıyor başka türlü..keşke daha öncedne arayıp gitseydik kaan hocayaBende eşime dedim OLMAZSA Kaan aydosa gidelim. Biz izmirdeyiz. Ne işimiz var Ankarada burda doktor yokmu diye beni tersledi
Bu vitaminler sadece bizde bir işe yaramadı sanırım. 3 kutu proxeed plus 1 kutu promen k kullanmamıza rağmen ne hız ne sayı değişmedi. Size keçiboynuzu da iyi gelmiş olabilir.Mrb biz eşim in ilk değerlerini ogrendigimizde ml de sayı 11 milyon toplamda 22 milyondu morfoloji 2 diğerlerini hatirlamiyorum 4 ay içinde eşime keçi boynuzu kürü ve pekmezi yaptim ve promen k kullandı 1 kutu 4 ayın sonunda ml de sayı 36 milyon toplam da da 76 milyon ama kur den mi promen den mi oldu onu bilmiyorum morfoloji de 3 olmustu
Yok canim yaptırmadik ama çok takıldı kafama bu eşim bu ay tekrar test yaptırıp uruloga gidecek onunla konusacaz bakalım ne diyecek bı de DNA hasarı sadece Ankara'da mı yapılıyor Elazığ da oturuyoruz biz nasıl yaptirabiliriz kicanım DNA hasarı yaptrıdın mı çok önemliymiş biz yaptırıp KAAN AYDOS a gidiyoruz nisanda
Şu anda hala devam ediyor keçi boynuzu kürü pekmezi e vitamini incir kabak cekirdegi havuç tekrar yaptiricaz sonuçları yazarım burayaBu vitaminler sadece bizde bir işe yaramadı sanırım. 3 kutu proxeed plus 1 kutu promen k kullanmamıza rağmen ne hız ne sayı değişmedi. Size keçiboynuzu da iyi gelmiş olabilir.
Hadi inşallah canımcanım biz de izmirdeyiz aradık geçen hafta anca nisan başına randevu verdiler sakın tüp fln yapmadan gelin hocamız çözüo dediler
Sağol canım yaa yani hormonlarda bir sıkıntı çıkmadı varikosal yok dedi doktor bir tek yapmadığımız DNA hasar testi kaldı onuda bir yaptıracağız bakalım. Ya ben asıl iyi bir ürolog bulsam oraya gitsin istiyoeum yani gittiği doktorlar hiç çözüm yoluna gitmedi ezbere yazıyorlar sanki o ilaçları değerleri gören doktorlar 2-3 ay ilaç tedavisi verdiler sonra tüp bebek dediler DNA hasarı falan istemediler hiç hep buralardan duydum bunları . İzmirde düzgün bir ürolog bulsam gerçekten ilgilenebilecek birisi oraya yönlendirmek istiyorum .nims86 biz 4 ay proxeed plus kullandık 1 adım bile ilerleme olmadı yılmak Yok insanlar 1 sene sonra sonuç alıyorlar. Sigara spermlere zarar veriyor varikosel varsa oda yapabilir. Dna hasarı olabilir sebebi sen birde solgar antioksidan ve solgar male multiple kullan maddi anlamda güçlük çekmezseniz Eğer l carnitin, arjinin de ekle bunlarıda dene. Deniye deniye neyin iyi geldiğini göreceksindir.
HAkkında hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerle gel.Hayirli Cumalar kardeslerim. Hsg icin geldim ama once bir gebelik testi vereyim dedim sonucu bekliyorum. Yeni adet olmusdum ama annem 6. Ayinda teyzem 4. Ayinda kesilmis adetten bizde genetik bir umut iste .. riske atmak istemedim. Sonucu alip hemen hsg ye gecicem
Bizde egeye gidiyoruz ama dediğiniz gibi herşey ezbere sanki. Şimdi bende eşimle gidiyorum doktoru kendim de dinliycemSağol canım yaa yani hormonlarda bir sıkıntı çıkmadı varikosal yok dedi doktor bir tek yapmadığımız DNA hasar testi kaldı onuda bir yaptıracağız bakalım. Ya ben asıl iyi bir ürolog bulsam oraya gitsin istiyoeum yani gittiği doktorlar hiç çözüm yoluna gitmedi ezbere yazıyorlar sanki o ilaçları değerleri gören doktorlar 2-3 ay ilaç tedavisi verdiler sonra tüp bebek dediler DNA hasarı falan istemediler hiç hep buralardan duydum bunları . İzmirde düzgün bir ürolog bulsam gerçekten ilgilenebilecek birisi oraya yönlendirmek istiyorum .
Egedeki üroloji bölümüne bizde göründük tüp bebek öncesi ama aynı doktormu sizinki bilmiyorumda o kadar baştan savma yaptılarki sinirlerimiz alt üst olmuştu. umarım size uygun tedaviyi sağlarlar canım bizede yaz mutlaka.Bizde egeye gidiyoruz ama dediğiniz gibi herşey ezbere sanki. Şimdi bende eşimle gidiyorum doktoru kendim de dinliycem
Ahh kuzum keşke yorum yapabilecek birileri olsa bende çok rüya görüyorum. Hayr olsun diyelim güzel şeylere yoralım mesela 3 yumurtadan biri bebiş olsun..Kızlar rüyamda uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm. Bi bebek patiği vardı elinde nasıl dikilecek diyordu. Bende bebek patiğinin nasıl dikileceğini gösteriyordum. Hayırdır inşşşşşşş .......
biri bana bunu yorumlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?