Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Orasi linc meydani zaten.
Bir konu acmaya gor, bir dogrulari soylee
Amaannn Yarabbimmmm hucum ederler ustune

Öğleden sonra sonuclar cıkcak mış inşallah bizim de yükselmiştir

Bu vitaminler sadece bizde bir işe yaramadı sanırım. 3 kutu proxeed plus 1 kutu promen k kullanmamıza rağmen ne hız ne sayı değişmedi. Size keçiboynuzu da iyi gelmiş olabilir.

canım DNA hasarı yaptrıdın mı çok önemliymiş biz yaptırıp KAAN AYDOS a gidiyoruz nisanda
Yok canim yaptırmadik ama çok takıldı kafama bu eşim bu ay tekrar test yaptırıp uruloga gidecek onunla konusacaz bakalım ne diyecek bı de DNA hasarı sadece Ankara'da mı yapılıyor Elazığ da oturuyoruz biz nasıl yaptirabiliriz ki

Bu vitaminler sadece bizde bir işe yaramadı sanırım. 3 kutu proxeed plus 1 kutu promen k kullanmamıza rağmen ne hız ne sayı değişmedi. Size keçiboynuzu da iyi gelmiş olabilir.
Şu anda hala devam ediyor keçi boynuzu kürü pekmezi e vitamini incir kabak cekirdegi havuç tekrar yaptiricaz sonuçları yazarım buraya

Sağol canım yaa yani hormonlarda bir sıkıntı çıkmadı varikosal yok dedi doktor bir tek yapmadığımız DNA hasar testi kaldı onuda bir yaptıracağız bakalım. Ya ben asıl iyi bir ürolog bulsam oraya gitsin istiyoeum yani gittiği doktorlar hiç çözüm yoluna gitmedi ezbere yazıyorlar sanki o ilaçları değerleri gören doktorlar 2-3 ay ilaç tedavisi verdiler sonra tüp bebek dediler DNA hasarı falan istemediler hiç hep buralardan duydum bunları . İzmirde düzgün bir ürolog bulsam gerçekten ilgilenebilecek birisi oraya yönlendirmek istiyorum .

nims86 hiç bir Dr DNA hasarına bakmıyor baksak ne olacak diyorlar çünki tedavi edilemez sanıyorlar bir tek Kaan aydos var bildiğim kadarıyla bende istanbuldayım ama Ankara’ya gideceğiz. Artık umarım DNA hasarı vardır da sebep bu olsun diyorum.

Hayirli Cumalar kardeslerim. Hsg icin geldim ama once bir gebelik testi vereyim dedim sonucu bekliyorum. Yeni adet olmusdum ama annem 6. Ayinda teyzem 4. Ayinda kesilmis adetten bizde genetik bir umut iste .. riske atmak istemedim. Sonucu alip hemen hsg ye gecicem

HAkkında hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerle gel.

Bizde egeye gidiyoruz ama dediğiniz gibi herşey ezbere sanki. Şimdi bende eşimle gidiyorum doktoru kendim de dinliycem

Bizde egeye gidiyoruz ama dediğiniz gibi herşey ezbere sanki. Şimdi bende eşimle gidiyorum doktoru kendim de dinliycem
Egedeki üroloji bölümüne bizde göründük tüp bebek öncesi ama aynı doktormu sizinki bilmiyorumda o kadar baştan savma yaptılarki sinirlerimiz alt üst olmuştu. umarım size uygun tedaviyi sağlarlar canım bizede yaz mutlaka.

Kızlar rüyamda uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm. Bi bebek patiği vardı elinde nasıl dikilecek diyordu. Bende bebek patiğinin nasıl dikileceğini gösteriyordum. Hayırdır inşşşşşşş .......
biri bana bunu yorumlasın :)

Ahh kuzum keşke yorum yapabilecek birileri olsa bende çok rüya görüyorum. Hayr olsun diyelim güzel şeylere yoralım mesela 3 yumurtadan biri bebiş olsun.. pek görmüyorum seni günlerini değerlendir bu ay senden umutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…