Duzelir uzulmeyin..benim esiminde hareketli hareketsiz sayilari daima degisidio.Benim eşimde varikosel yokmuş. Spermler yüzde yüz hareketsiz.
Evet erkekte baktirsin..canan karatayin videosu var izl3 canim istersenBenim düşük zaten d vitamin im bi ara ilaç kullandım ama tek seferlik eşim in de mı baktirmasi gerekiyor acaba
Bize umut vermeye gelmen ne güzel. İşte bu derdi sadece çeken biliyor, teşekkür ederiz. İnşallah burdaki herkesin olacak teker teker.Duzelir uzulmeyin..benim esiminde hareketli hareketsiz sayilari daima degisidio.
Tmm canım teşekkürler benim Dr tüp bebeği duyar duymaz atladı sazan gibi nerde bizim değerlerimize baktirsin eee 8 binlira para geliyor kim bizi düşünür :-(Evet erkekte baktirsin..canan karatayin videosu var izl3 canim istersen
Inanin biliyorum.geriye donup benim yazdiklarimi zamaninda okuyabilirsiniz..gercekten yasayan biliyor..bende umit vermek adina yazdim.cunku stres cok onemli benim hep umudum vardi ama esimin yoktu..buyuzden 23 26 yas aram..tup tedavisiyle gecti.cok zor du yasadiklarimBize umut vermeye gelmen ne güzel. İşte bu derdi sadece çeken biliyor, teşekkür ederiz. İnşallah burdaki herkesin olacak teker teker.
Bakin benimde o civarlar gtti usyune yasadigim stres cabasi...onu hastaneye gidiceksin...ben dahiliye bolumunden sira aldim..dedim genel rutin kontrol olucam d vitamini...hapatit vs negerekiosa bakon dedimTmm canım teşekkürler benim Dr tüp bebeği duyar duymaz atladı sazan gibi nerde bizim değerlerimize baktirsin eee 8 binlira para geliyor kim bizi düşünür :-(
Aaa inanmıyorum çok güzel haberlerle gelmişsiniz ne mutlu size. Adınıza çok sevindim. Burada bir çoğumuzun haraket sorunu var. Sizde ileri yavaş mı vardı? Çoğu haraketsizmiydi? Bizim 93 haraketsiz ona çözüm arıyoruz. Size de adıma çok teşekkür ediyorum paylaşımınızdan dolayı.Kizlar allah hayirlisini versin..beni bilen biliyor..bakin size kendimi anlatayım. 5 yillik evliyim 2yil olmayinca doktora gttik..dr esime ileri hiz dusuk 15 mi ne dedi..hemen varikosel ameliyat oldu..ameliyat sonrasi coxuk olur dediler olmadi..asilama yaptik tutmadi...ustune kendim hamile kaldim gelismedi düştü..ustune tup denedik olmadi..yine tup denedik olmadi..buarada esimin ileri hizi 0 sifir idi..morfoliji ise 1 idi..derken gecenyil hamile kaldim..kizim dogdu..suan 4 aylik..ben yine 2 aylik hamileyim..asla umidinIzi yitirmeyin allah nasip edecek zmaani enkisa zmaanda herkese gösteriyor insallah
Evet canım 6. Aydayız bakalım bende çok merak ediyorumHadi hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah. :)
Çok merak ediyorum ameliyat olalı 6 ay oldu değil mi? Düzelme vardı bence daha çok olmuştur şimdi.
canim gunaydin. Boyle kiyamam ona diyince esim aklima geldi bende kiyamam ona. Keske boyle seyler olmasaydi da dogal akisinda farketmeden hamile kalip supriz yapsaydik onlara... neyse ama boyle degil sorunlar var. Hemen degerler duzelmiyor seninde dedigin gibi hatta bizim sayi cok dusmustu ama hiz artmjsti. Birde onceden morfolojiye bakilamiyordu 3-4 sevjyedinde suanda bence bikmadan usanmadan takviyelere devam etmeli. Dr.unuza sorun bu ilaclarla mi devam edelim yoksa baaka ilaca gecelim mi diye o sizi yonlendirir. Bide ben sabahlari yumurta haslayip yediriyorum ben yediremezsem is yerine dogru bi menemenci var orada durup yiyor bence yumurta da cok faydali sabahlari deneyebilirsin. Biz tup bebek yaptirmamiza ragmen promen k.nin iyi geldigini dusunduk yine siparis verdim mesela canim.Kızlar eşim bugün test vericek ikinci kez. İnşallah değerler düzelmiltir. Ama ben çok karamsar eşim iyimser düşünüyor. Olumlu bakıyor kıyamam ben ona bu üç ayda düzelmiştir olur diyor ama ben burdan takip ettiğim kadarıyla hamile kalan çok az kişi varağlamak istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç. Neyse eşim 3 aydır klomen proxeed plus ve e vitamini kullanıyor ilaç olarak. Sizce değerlerde fark yoksa başka ne kullanabilir. Doktora danışsak. Burda farklı ilaç alanlar da var. Rabbim hepimizin kucağını mucizelerimizle doldursun inşallah. Allahım Ol derse olur. İnşallah yüzümüze baksın amin. @Afilim92 @serenita90 @Zeynep6302 @limonlutarcinlikek @Suskun Ceylan
test çıkınca bize de at canım , karşılaştırırız , umutsuz olma bu süreç çok yavaş ilerliyor. Ben bu ay havuç suyunu düzenli hep içirdim, hoca da aynı anda 2 takviye kullandırdı, haftasonu test yaptıracağız, bakalım takviye ile bir değişim oluyorsa 4 ayı geçti bizim bir şey olur diye bekliyorum. Yoksa da artık tüpe geçeceğim çünkü bunlara, ballara, testlere de bir dünya para verdik.Kızlar eşim bugün test vericek ikinci kez. İnşallah değerler düzelmiltir. Ama ben çok karamsar eşim iyimser düşünüyor. Olumlu bakıyor kıyamam ben ona bu üç ayda düzelmiştir olur diyor ama ben burdan takip ettiğim kadarıyla hamile kalan çok az kişi varağlamak istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç. Neyse eşim 3 aydır klomen proxeed plus ve e vitamini kullanıyor ilaç olarak. Sizce değerlerde fark yoksa başka ne kullanabilir. Doktora danışsak. Burda farklı ilaç alanlar da var. Rabbim hepimizin kucağını mucizelerimizle doldursun inşallah. Allahım Ol derse olur. İnşallah yüzümüze baksın amin. @Afilim92 @serenita90 @Zeynep6302 @limonlutarcinlikek @Suskun Ceylan
Gunaydin kuzum .Girme bir daha bak ben de girdim bir olayda oyle bir suclandim ki gerildim gerildim sinir oldum. Sonra dedim ben hamileyim ne isim olur dertle bir daha yorum yapmiyorum okumuyorum daGunaydin kizlar
Hepinizin yazdiklarini okudum
Ya bir derdim var topiginde isgemeden bi koniya dahil oldum yanlis anlamisim olayi. Oradakileri de bilenler bilir. Ben konu sahibesiyle gerekli konusmayi yapmama ragmen kadinlar durmadi bende basimi eger miyim ustlerine gittim biraz banı yedim
haklisin surekli alintilayip duruyorlar ya kadinlar ne kadar cirkefGunaydin kuzum .Girme bir daha bak ben de girdim bir olayda oyle bir suclandim ki gerildim gerildim sinir oldum. Sonra dedim ben hamileyim ne isim olur dertle bir daha yorum yapmiyorum okumuyorum daSen de uygulamalisin istemsiz karnin geriliyor bak bebek stres yukleniyor.
Keşke keşke bebek düşündüğümüz ilk anda aramadan hamile kalabilseydik sürprizler yapabilseydik aynen canım. Ama imtihan dünyası. İnşallah bu yaşadıklarımız da da bir hayr vardır. Teşekkür ederim. Yumurtanın iyi geldiğini bilmiyordum ama ben bir haftadır eşime haslanmis yumurta yedirmeye başlamıştım sağlıklı oldugunu düşünerek.canim gunaydin. Boyle kiyamam ona diyince esim aklima geldi bende kiyamam ona. Keske boyle seyler olmasaydi da dogal akisinda farketmeden hamile kalip supriz yapsaydik onlara... neyse ama boyle degil sorunlar var. Hemen degerler duzelmiyor seninde dedigin gibi hatta bizim sayi cok dusmustu ama hiz artmjsti. Birde onceden morfolojiye bakilamiyordu 3-4 sevjyedinde suanda bence bikmadan usanmadan takviyelere devam etmeli. Dr.unuza sorun bu ilaclarla mi devam edelim yoksa baaka ilaca gecelim mi diye o sizi yonlendirir. Bide ben sabahlari yumurta haslayip yediriyorum ben yediremezsem is yerine dogru bi menemenci var orada durup yiyor bence yumurta da cok faydali sabahlari deneyebilirsin. Biz tup bebek yaptirmamiza ragmen promen k.nin iyi geldigini dusunduk yine siparis verdim mesela canim.
Tamam canım atarım benim de düşüncem test sonucuna göre 3ay daha beklemek bu arada dna testi yaptırmak benim tüm tetkiklerimi tamamlamak. Yine de düzelme olmazsa tüp düşünüyorum bende. Allahım belki hayırlı olan budur bilemiyorum belki tüp olur ikiz bebeklerimiz olur. Nasıl mutlu olurum.test çıkınca bize de at canım , karşılaştırırız , umutsuz olma bu süreç çok yavaş ilerliyor. Ben bu ay havuç suyunu düzenli hep içirdim, hoca da aynı anda 2 takviye kullandırdı, haftasonu test yaptıracağız, bakalım takviye ile bir değişim oluyorsa 4 ayı geçti bizim bir şey olur diye bekliyorum. Yoksa da artık tüpe geçeceğim çünkü bunlara, ballara, testlere de bir dünya para verdik.
Tamam canım atarım benim de düşüncem test sonucuna göre 3ay daha beklemek bu arada dna testi yaptırmak benim tüm tetkiklerimi tamamlamak. Yine de düzelme olmazsa tüp düşünüyorum bende. Allahım belki hayırlı olan budur bilemiyorum belki tüp olur ikiz bebeklerimiz olur. Nasıl mutlu olurum.
Mrb biz eşim in ilk değerlerini ogrendigimizde ml de sayı 11 milyon toplamda 22 milyondu morfoloji 2 diğerlerini hatirlamiyorum 4 ay içinde eşime keçi boynuzu kürü ve pekmezi yaptim ve promen k kullandı 1 kutu 4 ayın sonunda ml de sayı 36 milyon toplam da da 76 milyon ama kur den mi promen den mi oldu onu bilmiyorum morfoloji de 3 olmustuKızlar eşim bugün test vericek ikinci kez. İnşallah değerler düzelmiltir. Ama ben çok karamsar eşim iyimser düşünüyor. Olumlu bakıyor kıyamam ben ona bu üç ayda düzelmiştir olur diyor ama ben burdan takip ettiğim kadarıyla hamile kalan çok az kişi varağlamak istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç. Neyse eşim 3 aydır klomen proxeed plus ve e vitamini kullanıyor ilaç olarak. Sizce değerlerde fark yoksa başka ne kullanabilir. Doktora danışsak. Burda farklı ilaç alanlar da var. Rabbim hepimizin kucağını mucizelerimizle doldursun inşallah. Allahım Ol derse olur. İnşallah yüzümüze baksın amin. @Afilim92 @serenita90 @Zeynep6302 @limonlutarcinlikek @Suskun Ceylan
Doktor öğle sonu yok sonucu gosteremicez saat 2 de cikicak sonuç bakalım biz anlarız Azda olsaHadi hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah. :)
Çok merak ediyorum ameliyat olalı 6 ay oldu değil mi? Düzelme vardı bence daha çok olmuştur şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?