Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gecen hafta oldum cnm hatta yazmisdim koyu kahve su gibi diyede sende kist olabilirmi demistin. Bu adetim cok farkliydi bilmiyorum ki .. yarin bide bodoslama dalmasinlar korkuyorum ya ustune gormeyse?
Hsgyi adet bittiğinde çektirsen daha iyi değil mi

Hsgyi adet bittiğinde çektirsen daha iyi değil mi
Kizlar allah hayirlisini versin..beni bilen biliyor..bakin size kendimi anlatayım. 5 yillik evliyim 2yil olmayinca doktora gttik..dr esime ileri hiz dusuk 15 mi ne dedi..hemen varikosel ameliyat oldu..ameliyat sonrasi coxuk olur dediler olmadi..asilama yaptik tutmadi...ustune kendim hamile kaldim gelismedi düştü..ustune tup denedik olmadi..yine tup denedik olmadi..buarada esimin ileri hizi 0 sifir idi..morfoliji ise 1 idi..derken gecenyil hamile kaldim..kizim dogdu..suan 4 aylik..ben yine 2 aylik hamileyim..asla umidinIzi yitirmeyin allah nasip edecek zmaani enkisa zmaanda herkese gösteriyor insallah

Doğal yollarla mı hamile kaldınız herhangi bir kür uyguladıniz mı

Sizin adınıza çok sevindim. Demekki varikosel ameliyatı hemen etkisini belli etmiyor, biraz sabırlı olmak lazım.

Doğal yollarla mı hamile kaldınız herhangi bir kür uyguladıniz mı
Evet asilama tutmayinca gelismeyen gebelige hamile kaldim. sonrasi 2 basarisiz tup..suan ki 4 aylik kizima dogal hamile kaldim.kur olarak kendim o ay corekotu bal tarcin yedim..esim icin ise sicak suyla banyo yapmasini biraktirdim.bide buzla yumurtaliklarina dayanabileceği kadar masaj yapti

Bende bu ay o kuru uygulayacagim inşallah faydası olur

Sizin adınıza çok sevindim. Demekki varikosel ameliyatı hemen etkisini belli etmiyor, biraz sabırlı olmak lazım.
Evet canim ben 3 yila yakin hep ileri hiz sifir ile devam ettik..sonra nasip oldu..suan 11 haftalik hamileyim nasip rabbim hepinize herkese hayirli evlat nasip etsin ben cok cektim biliyorim

Buz uygulamasını ilk defa duydum, tam olarak ne işe yarıyor buz tutmak ?

Bende bu ay o kuru uygulayacagim inşallah faydası olur
Insallah olur..bakin bide en onemli sey..d vitamini eksikligi..bizim alti 8 arasi degerdi esimle...verilen 5liralik ilaci kullandık oay hamile kaldim..canan karatay dio d vitamini dusuk olan cocuk olmaz tup tutmaz vs..mutlaka baktirin d vitamininze

Buz uygulamasını ilk defa duydum, tam olarak ne işe yarıyor buz tutmak ?
Simdi canim varikosel demek o bolgenin damarlarinin cok kan akisi saglamasi vs sicak olmasi demek..o bolgenin vucut isisindan serin olmasi gerekiyor..bizde bundan yola cikarak arastirmalar sonucu buz uygulamasi yaptik

Benim düşük zaten d vitamin im bi ara ilaç kullandım ama tek seferlik eşim in de mı baktirmasi gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…