- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Canım hayırola inşallahKızlar rüyamda uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm. Bi bebek patiği vardı elinde nasıl dikilecek diyordu. Bende bebek patiğinin nasıl dikileceğini gösteriyordum. Hayırdır inşşşşşşş .......
biri bana bunu yorumlasın :)
Arkadaşlar siyah kalemle yazılan 3 ay önceki mavi kalemle olan bu günki sonuclarımız bi yorumlarmısınız @limonlutarinlikek@serenita90sonican Afilim92 zeynepppppppp
İyim canım cok şükür bugün riskli gebelik doktoruna gittm iğne ye asla gerek yok bu pıhtının bebekle alakası olmayan genin dedi.keseyide gördük umarım herşey yolunda gider
Arkadaşlar siyah kalemle yazılan 3 ay önceki mavi kalemle olan bu günki sonuclarımız bi yorumlarmısınız @limonlutarinlikek@serenita90sonican Afilim92 zeynepppppppp
Hadi gözün aydın cnm. Rabbim yardımcınız olsun. Kalp atışını da duyarsanız süper olur inş. İyi düşün iyi olsunİyim canım cok şükür bugün riskli gebelik doktoruna gittm iğne ye asla gerek yok bu pıhtının bebekle alakası olmayan genin dedi.keseyide gördük umarım herşey yolunda gider
İnşallah şifanızı biran önce bulursunuz canım yaa hepimiz inşallah buluruz. Bugünde bana çalıştığım firmada bir kadın var Tarkan bile baba oldu sizde tıkk tok hala dedi ne diceğimiz bilemedim insanların bu lafları o kadar canımı acıtıyorki günlerce ağlayasım geliyornims86 hiç bir Dr DNA hasarına bakmıyor baksak ne olacak diyorlar çünki tedavi edilemez sanıyorlar bir tek Kaan aydos var bildiğim kadarıyla bende istanbuldayım ama Ankara’ya gideceğiz. Artık umarım DNA hasarı vardır da sebep bu olsun diyorum.
Şu insanlara nasil sinir oluyorum ya bi defolun gidin size mı dert oldu bizim çocuğumuz zaten bunlar yüzünden psikolojimiz alt üst oluyor bu sene de maşallah herkes hamile çevremde TV de orda burda hep hamile haberleri alıyorum Allah'ım bize de nasip etsin de sunlarin çeneleri kapansın inşallah.İnşallah şifanızı biran önce bulursunuz canım yaa hepimiz inşallah buluruz. Bugünde bana çalıştığım firmada bir kadın var Tarkan bile baba oldu sizde tıkk tok hala dedi ne diceğimiz bilemedim insanların bu lafları o kadar canımı acıtıyorki günlerce ağlayasım geliyor
yüzde 90 etraf yüzünden bunalıma giriyoruz sağolsunlarŞu insanlara nasil sinir oluyorum ya bi defolun gidin size mı dert oldu bizim çocuğumuz zaten bunlar yüzünden psikolojimiz alt üst oluyor bu sene de maşallah herkes hamile çevremde TV de orda burda hep hamile haberleri alıyorum Allah'ım bize de nasip etsin de sunlarin çeneleri kapansın inşallah.
Aynen öyle inanın bu çevrenin sorgulaması olmasa ben daha bebek bile düşünmüyorum 1 yıl asla istemiyorum demiştim ama 6. Ayda kafama bı girdi bu bebek meselesi bı daha çıkmıyor gece gündüz aklımda ondan başka bişey düşünemiyorum Allah yardımcımız olsunyüzde 90 etraf yüzünden bunalıma giriyoruz sağolsunlar
Güzel canim duzelmis gozle gorulur derecede.Allah razı olsun. Birde bebişlerimizi alsak hayırlısı ile kucaklarımıza. Bu süreçte proxeed plus evicap klomen kullandı eşim. Ayrıca bal propolis polen gsang karısım yedi. Bi zamanda keçiboynuzu kürü yaptım 2ay kadar. İncir kürü yaptık havuç yedi. Ama hergün ceviz tüketti. Çoban çökerten çayı içti. Hergün haşlanmış yumurta yedi. Aklıma gelenler şimdilik
Merhaba benim 2 defa gitti ve sagliksiz geldi sen nerde yaptirmistinHerkese merhaba yaklasik 2 ay once basladigimiz tup bebek tedavisi 4 gun once genetik testin olumsuz gelmesi ile son buldu. 8 yumurta toplanmis 7 tanesinin ici dolu cikmis ve sadece bir tanesi dollenmisti. Dollenmenin bu kadar az olmasi kadindan mi yoksa erkekten mi kaynaklaniyor? 2 tedaviye baslamaya korkuyorum Bana bir akil verin
Çok şükür canım :)Güzel canim duzelmis gozle gorulur derecede.
Ağrılı adet olunca yumurta azmi oluyor yaniKizlar hsg den ciktim arada raporumun yazilmasini bekliyorum. Dr dan once gebelik testi istedim, cok dogru aslinda herkesin once bi baktirmasinda fayda var riske atmamak icin ki sizde ustune gorme genetikmis bu ay adetinizin farkli oldugunu dusunuyorsaniz iciniz rahat olsun dedi. Sonucum negatif .. Enazindan icim rahat girdim
Hsg yi narkozsuz tercih ettim. Cihazi yerlestirirken rahimi sisirirken ilaci veren her asamada dr benimle konustu ekrandan izledim. Ilac ilerliyor gecdi vs. Hic bir sorun cikmadı hersey cok iyi dedi dr. simdi raporumu alicam
Dun Teksen Camlibelin Gulben Ergenin programinda videosunu izledim. Adet agrisi ceken kadinlar heray daha az yumurta kaybederler dedi. Ben beni bildim bileli hsg cekilirken yasadigimiz agriyi heray yasiyorum. Gozlerim yasli ellerim yumruklarim sıkılı cogu zaman wc ye kalkamam basucuma kova getirirler istifra ederim. Amh sonuclarim yumurtalik rezervlerim bunu dogruluyor galiba adetleri agrili gecen bayanlar daha az yumurtalik kaybediyorlar
Hepinize selam ve sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?