Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hayırola inşallah

Düşünüyorumda çevremdeki insa
Arkadaşlar siyah kalemle yazılan 3 ay önceki mavi kalemle olan bu günki sonuclarımız bi yorumlarmısınız @limonlutarinlikek@serenita90 sonican Afilim92 zeynepppppppp

Canım sayınız 4 milyonken 44 milyon olmuş ileriz hızlı hareket sıfırmış %10 olmuş morfolojide %2 yken %4 olan sınır olmuş . Bence bir önceki sonuca göre baya iyi çıkmış sonuçlar. Ne yaptınız canım 3 ayda neler yaptı eşin ne kullandı?

Beth18 ne durumdasın? Beta hcg baktın mı tekrar??? Selvi25 cnm sen ne durumdasın cnm ???
İyim canım cok şükür bugün riskli gebelik doktoruna gittm iğne ye asla gerek yok bu pıhtının bebekle alakası olmayan genin dedi.keseyide gördük umarım herşey yolunda gider

Arkadaşlar siyah kalemle yazılan 3 ay önceki mavi kalemle olan bu günki sonuclarımız bi yorumlarmısınız @limonlutarinlikek@serenita90 sonican Afilim92 zeynepppppppp

Cnm sayınız çok güzel artmış hareketli sayınızda güzel morfoloji %4 oda iyi ama baş anomalisi %93 çıkmış. Bunu @Mfsg daha iyi bilir ama onu düşürseniz çok iyi olur ama bu durumda da çok rahat gebe kalabilirsin çünkü morfoloji %4 olması normal olduğunu gösteriyor. Gözünüz aydın. İlk teste göre baya yol almışsınız valla.

İyim canım cok şükür bugün riskli gebelik doktoruna gittm iğne ye asla gerek yok bu pıhtının bebekle alakası olmayan genin dedi.keseyide gördük umarım herşey yolunda gider
Hadi gözün aydın cnm. Rabbim yardımcınız olsun. Kalp atışını da duyarsanız süper olur inş. İyi düşün iyi olsun

İnşallah şifanızı biran önce bulursunuz canım yaa hepimiz inşallah buluruz. Bugünde bana çalıştığım firmada bir kadın var Tarkan bile baba oldu sizde tıkk tok hala dedi ne diceğimiz bilemedim insanların bu lafları o kadar canımı acıtıyorki günlerce ağlayasım geliyor

Allah razı olsun. Birde bebişlerimizi alsak hayırlısı ile kucaklarımıza. Bu süreçte proxeed plus evicap klomen kullandı eşim. Ayrıca bal propolis polen gsang karısım yedi. Bi zamanda keçiboynuzu kürü yaptım 2ay kadar. İncir kürü yaptık havuç yedi. Ama hergün ceviz tüketti. Çoban çökerten çayı içti. Hergün haşlanmış yumurta yedi. Aklıma gelenler şimdilik

Şu insanlara nasil sinir oluyorum ya bi defolun gidin size mı dert oldu bizim çocuğumuz zaten bunlar yüzünden psikolojimiz alt üst oluyor bu sene de maşallah herkes hamile çevremde TV de orda burda hep hamile haberleri alıyorum Allah'ım bize de nasip etsin de sunlarin çeneleri kapansın inşallah.

yüzde 90 etraf yüzünden bunalıma giriyoruz sağolsunlar

yüzde 90 etraf yüzünden bunalıma giriyoruz sağolsunlar
Aynen öyle inanın bu çevrenin sorgulaması olmasa ben daha bebek bile düşünmüyorum 1 yıl asla istemiyorum demiştim ama 6. Ayda kafama bı girdi bu bebek meselesi bı daha çıkmıyor gece gündüz aklımda ondan başka bişey düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun

Güzel canim duzelmis gozle gorulur derecede.

Merhaba benim 2 defa gitti ve sagliksiz geldi sen nerde yaptirmistin

Kizlar hsg den ciktim arada raporumun yazilmasini bekliyorum. Dr dan once gebelik testi istedim, cok dogru aslinda herkesin once bi baktirmasinda fayda var riske atmamak icin ki sizde ustune gorme genetikmis bu ay adetinizin farkli oldugunu dusunuyorsaniz iciniz rahat olsun dedi. Sonucum negatif .. Enazindan icim rahat girdim

Hsg yi narkozsuz tercih ettim. Cihazi yerlestirirken rahimi sisirirken ilaci veren her asamada dr benimle konustu ekrandan izledim. Ilac ilerliyor gecdi vs. Hic bir sorun cikmadı hersey cok iyi dedi dr. simdi raporumu alicam

Dun Teksen Camlibelin Gulben Ergenin programinda videosunu izledim. Adet agrisi ceken kadinlar heray daha az yumurta kaybederler dedi. Ben beni bildim bileli hsg cekilirken yasadigimiz agriyi heray yasiyorum. Gozlerim yasli ellerim yumruklarim sıkılı cogu zaman wc ye kalkamam basucuma kova getirirler istifra ederim. Amh sonuclarim yumurtalik rezervlerim bunu dogruluyor galiba adetleri agrili gecen bayanlar daha az yumurtalik kaybediyorlar

Hepinize selam ve sevgilerimle

Miktar : 2.5 ml
Görünüm : beyaz bulanık
Ph : alkalen
Viskosite : kıvamlı
Hareket : %45
Deforme : %55
Mikroskopi : 1-2 Lökosit
Sayı : 50.000.000
Yeni testimiz böyle @Mfsg

Doktor yok gösteremedik sonucu hormon testini ptesi soylicem DNA hasar bunlarida söyleyemedim

Ağrılı adet olunca yumurta azmi oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…