- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Muhtesem üclü hangisi?@Selvi25 cnm bu muhteşem 3’lü kaç lira tutuyor. Bu ay promen k bitince ya emodex alıcam yada bu 3’lüyü. Bi bakayım.... be kadar sürüyor bir aylık mı kullanımı ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtesem üclü hangisi?@Selvi25 cnm bu muhteşem 3’lü kaç lira tutuyor. Bu ay promen k bitince ya emodex alıcam yada bu 3’lüyü. Bi bakayım.... be kadar sürüyor bir aylık mı kullanımı ????
Hadi gözünüz aydin cok sevindim. Cok tan dir giremedim internete. Neler denediniz? Hangi ilac ve Vitaminleri. ? Siz ve kocaniz icin?Canlarim degerim cikti
163 Allah.in izni ile.
Limon suyu. Yada portakalC vitamini önerdiğin varmı canim
Ayda 1 kere yaptırdık, klomen kullanmıyor canımCanlılık testlerini kaç ay ara ile yaptın canm ya klomen kullanıyormusun?o sayıyı artırken diğerlerini bazen bozuyor.
Onlar tedavisi Yok sanıyorlar o yüzden öyle konuşuyorlar ama İnan sperm şeklini bile bozmayabiliyor anlaşılması çok zor. Test yaptırmak kolay kaybedecek birşey Yok maddi anlamda zorlamaz ise yaptırmanızı tavsiye ederim. Biz 1 sene evvel ameliyat olduk ve hala uğraşıyoruz. Siz yaşınızdan dolayı biran önce sonuç almak istiyorsunuz haklısınız da ben baktırmanızı tavsiye ederim. Bana göre de genetik test çok gerekli değil. Hormon testi olsun sperm testi olsun genetik bozukluğu olabilir mi olamaz mı ele veriyor. İhtimal dahilinde görseler delar bu testi istiyorlar. Genelde azospermi olanlarda bu tarz bozukluklar oluyor.Saklicennet Anladigim kadariyla yeterki sayi artsin yani secme sansimiz olsun diye konuyu bagladi
Canım hoca immotil silia değil dedi ama bence bizimki solunum yolu rahatsızlıklarına eşlik eden tip. Sebebi genetik Çünkü eşimde bronşektazi, sinüzit kronik, dikkat etmesin hemen zatüre olur. Kuyruk bozukluğu yüksek, canlılık hos testi yapıldı, canlı az. Dna hasar testi istemedi ama hasar olan arkadaşlarla benzer ilaçlar kullanıyoruz bir artış olmadı.-Pandora- canım Kaan hoca sizde bu yazdıklarını araştırdı mı? Üzülme bizde de aynı %7 si sadece haraketli haraketsizler canlı mı bilmiyorum onuda öğreneceğiz.
Anladım hayırlısı olsun kuzum gelişmelerden haberdar et güzel haberlerini bekliyorum.Canım hoca immotil silia değil dedi ama bence bizimki solunum yolu rahatsızlıklarına eşlik eden tip. Sebebi genetik Çünkü eşimde bronşektazi, sinüzit kronik, dikkat etmesin hemen zatüre olur. Kuyruk bozukluğu yüksek, canlılık hos testi yapıldı, canlı az. Dna hasar testi istemedi ama hasar olan arkadaşlarla benzer ilaçlar kullanıyoruz bir artış olmadı.
Yaşım 29 canım. Yok ikimizde kullanmıyoruz eşimde 32 yaşındaYasin kac cnm. Alkol veya sigara kullaniyormusun? Yada esin kullaniyormu?
Tamam canım adetten sonra çekiliyor demi hsg?Evet benimde amh ve hormonlarim iyi ve ultrason goruntum temiz oldugu icin, esimde varikosel oldugu icin muhtamelen sizde birsey cikmiycak suanda gerek yok olsa adetlerinizde duzensizlik veya hormonlarinizda bi degerde bir belirti mutlaka olurdu dediler ama ben ikna olmadim yaptirdim canim. Yaptirdim ve birsey kaybetmedim en azindan kafam daha rahat. Ayrica bazende yollari aciyormus eger tuplerde tikaniklik varsa faydasi varmis bu gercek bazen bayanlar hsg den sonra hemen hamile kalabiliyormus ..
Kesinlikle katılıyorumUzak dur canim oyle tiplerden .Eltin de olsa konusma .Sebebini oturup kendi düşünsün. Ne kadar ayip ya cinsel hayatinla övünmek nedir ? ALLAH akil fikir versin .
Evet adetten sonraki ilk hafta cekiliyorTamam canım adetten sonra çekiliyor demi hsg?
Cok iyi cunku bayanlarda yumurtalik rezervini cok etkiliyor. Tabi erkeklerde de sperm kalitesini. Bazi nedenlerle (genetik, asiri kilo alip verme, sok diyetler vs. de yumurtalik rezervini dusuruyormus) Teksen Camlibel bi videosunda sunu diyordu 'bi kadin annesine sorsun kac yasinda menepoza girdiyse ondan on yil once bu cocuk isini cozsun bitirsin'Yaşım 29 canım. Yok ikimizde kullanmıyoruz eşimde 32 yaşında
Kizlar gunaydin beni tanirsiniz belki bayadir yazmiyorum ama bizde kaan hocanin hastasiyiz bende dun hamile oldugumu ogrendim cok sukur
Canim hayirli olsun cok sevindim hasar mi dusmustu sizin deKizlar gunaydin beni tanirsiniz belki bayadir yazmiyorum ama bizde kaan hocanin hastasiyiz bende dun hamile oldugumu ogrendim cok sukur