Anladım canım bende diğer transferimde sürekli yatmistim ama tutmamisti.yok canim oyle hep yatmadim. Gunasiri igne icin aile hekimligine gittim yuruyerek. Sonra transferin oldugu gun bile esime yemek icin yardim ettim. Ama oncekinde hep gezmistim nerdeyse hic oturmamistim. Bunda daha temkinliyim
oyle surekli yatmak iyi degil diye dusunuyorum. Zaten pit diye dusecek seyler degil. Ben digerinde de ayakta oldugum icin degilde embriyo saglikli degildi o yuzden oldugunu dusunuyorum. Degerlerim 32 40 50 diye artmisti zaten oncekindeAnladım canım bende diğer transferimde sürekli yatmistim ama tutmamisti.
Bunda bende geziniyorum işimi kendim hallediyorum bakalm hayırlısı inşallah.bel ağrım var biraz:)
artik bi caresini bulucam caninBeth18 canım muhakkak temizlik yaptığın kovaya sirke koy. Her anlamda çok iyi dini boyutu da var tavsiye ederim. Afişimin kullandığı ürünlerde bence güvenilir bende locdan memnunum.
Bir melek gelsin tamam canım çok sağol dikkat edeceğim fakat pc tvye bağlı hatta dıgi de var oda wi-fi le çalışıyor. Bınlar Canımı sıkmıyor değil ama araştırmalar henüz spermmiçin zararını ortaya koyamamış diye okumuştum.
Bir de benim eşim fitnes yapıyordu 1 sene öncesine kadar ama bıraktırdım belki de varikoselimiz bu yüzden bu kadar zarar verdi ağırlık kaldırmakta iyi gelmiyormuş. Üstüne aminoasit hapları protein tozları da kullandı sigarada var bir içkisi Yok. Fazlasıyla kahve tüketiyor filtre kahve de çok seviyor. Bunlar çok etkili olmuştur değil mi??
Bende puzzle yapıyorum canım güzel vakit geçiyoren onemlisi moral. Ben puzzle aldim onun icinde surekli kalkip kalkip onu yaptim. Amin canim insallah sende insallah. Eger yaparsan burada da paylas
Aynen canm iyi değil gerçekten yatmakoyle surekli yatmak iyi degil diye dusunuyorum. Zaten pit diye dusecek seyler degil. Ben digerinde de ayakta oldugum icin degilde embriyo saglikli degildi o yuzden oldugunu dusunuyorum. Degerlerim 32 40 50 diye artmisti zaten oncekinde
Ben aşılama yaptırdım 7.günümdeyim tutarsa da tutmazsa da haber ederim ben hiç düşünmüyordum sadece tüp bebek öncesi deneyeyim dedim o günde sperm değerlerimiz kötü çıkmış aşılama yaptırmayın bekleyin diyen Dr o sonuçları görünce aşılama tutmayabilir tüp bebek gerekebilir dediBende bu ara hep asilamayi arastiriyorum cunku dogal yoldan olmuycani dusunuyorum. Asilamada sansimiz ne olur onuda bilmiyorum. Yada direk tup .. ayin 25 i olsada esim test verse, bende ay basinda hasta olcam o gunleri degerlendirsek ..
Protein tozunun zarar vereceğini düşünmüyorum ama kas yapmak için steroid falan da aldıysa o etkilemiş olabilir.Yoksa bizim takviyelerin içinde olan maddeleri sporcular hep kullanıyor.Beth18 canım muhakkak temizlik yaptığın kovaya sirke koy. Her anlamda çok iyi dini boyutu da var tavsiye ederim. Afişimin kullandığı ürünlerde bence güvenilir bende locdan memnunum.
Bir melek gelsin tamam canım çok sağol dikkat edeceğim fakat pc tvye bağlı hatta dıgi de var oda wi-fi le çalışıyor. Bınlar Canımı sıkmıyor değil ama araştırmalar henüz spermmiçin zararını ortaya koyamamış diye okumuştum.
Bir de benim eşim fitnes yapıyordu 1 sene öncesine kadar ama bıraktırdım belki de varikoselimiz bu yüzden bu kadar zarar verdi ağırlık kaldırmakta iyi gelmiyormuş. Üstüne aminoasit hapları protein tozları da kullandı sigarada var bir içkisi Yok. Fazlasıyla kahve tüketiyor filtre kahve de çok seviyor. Bunlar çok etkili olmuştur değil mi??
3 deneme Maddi manevi zor bir imtihan. Bu sefer muradina ereceksin cani gonulden diliyorum.Amin canm inşallah .Evet canm tüp bebek 3.transferim oldu bu.
Aşılama hiç yaptırmadim canım
Guzel haberlerini bekliyor olucaz canim dualarim seninle insallah mucizen seni bulur. Bende bu ay sonu esimin degerlerine gore bir defa sansimi denemek istiyorum. Dr derse ki direk tup buna yonelicemBen aşılama yaptırdım 7.günümdeyim tutarsa da tutmazsa da haber ederim ben hiç düşünmüyordum sadece tüp bebek öncesi deneyeyim dedim o günde sperm değerlerimiz kötü çıkmış aşılama yaptırmayın bekleyin diyen Dr o sonuçları görünce aşılama tutmayabilir tüp bebek gerekebilir dedi
Sağol canm amin Allah razı olsun inşallah.3 deneme Maddi manevi zor bir imtihan. Bu sefer muradina ereceksin cani gonulden diliyorum.
Guzel haberlerini bekliyor olucaz canim dualarim seninle insallah mucizen seni bulur. Bende bu ay sonu esimin degerlerine gore bir defa sansimi denemek istiyorum. Dr derse ki direk tup buna yonelicem
Esimde oyle soyluyor canim himm hakliymis o zaman ..Protein tozunun zarar vereceğini düşünmüyorum ama kas yapmak için steroid falan da aldıysa o etkilemiş olabilir.Yoksa bizim takviyelerin içinde olan maddeleri sporcular hep kullanıyor.
Sirkeyle buzdolabi siliyorum ben yerlerde de kullanabilirsin ama kirecte ve parlatmada cok ise yaramiyor .Bir daha dikkat et kuzum.anladim. Eger dogal olduguna eminsen belki bende kullanabilirim. Ama cok kisi sirke kullaniyor. Belki oyle yaparim bilemiyorum. Su gunj bi atlatsaydim. Simdi igne vurulmaya gidecegim dr. Bulursa. Sorcam
tamam canim dikkat ederimSirkeyle buzdolabi siliyorum ben yerlerde de kullanabilirsin ama kirecte ve parlatmada cok ise yaramiyor .Bir daha dikkat et kuzum.
Deterjan karıştırmak çok tehlikeli bir şey canım. Alerjik bir bünyen varsa hele zehirler Allah korusun. Değil hamileyken normalde de asla çamaşır suyu vs karıştırma bir şeyleri. Afilliminde dediği gibi Amway’e güvenebilirsin. Bende kullanıyorum ve memnunum.igne icin dr.a gittim sordum bi daha elini surme dedi. Bir sey olmamistir dedi. Insallah bi sey olmamistir kizlar.
yok alerjim canim sukur. Dr.a sordum bir sey olmaz sana birsey olamdiysa ona da olmamkstir dedi. Bu amway nerde satiliyoDeterjan karıştırmak çok tehlikeli bir şey canım. Alerjik bir bünyen varsa hele zehirler Allah korusun. Değil hamileyken normalde de asla çamaşır suyu vs karıştırma bir şeyleri. Afilliminde dediği gibi Amway’e güvenebilirsin. Bende kullanıyorum ve memnunum.
Etrafında satan birileri yoksa kendin üye olup siparişlerini verebilirsin. Hem başkasından aldığında fiyat farkı vermek zorunda kalırsın.yok alerjim canim sukur. Dr.a sordum bir sey olmaz sana birsey olamdiysa ona da olmamkstir dedi. Bu amway nerde satiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?