sacmalama canim istedigi kadar istedigin soruyu sorabilirsin aynen ml canim ilk 3 ml du en son 9 ml ckti 9 ml olan devlet hastanesinde baktidik hoca 1 bucuk ay sonra yaptirip atin demisti devlette yaptirip attin cok iyi demisti duzelden toplam sprem sayisi 159 milyondu mikrogendede yanlis hatrlamisam 50ydi morfoloji kaan hocaya baslagimizda 3 tu canim sonra ilaclardan olsa gerek mikrogende 0 di en son devlet hastanesindede 8 ckti morfolojiyi hic anlamadim zaten o bi indi bi cktiSayı ml de mi 9 milyondu?bu sonuç düzen lap damı yoksa mikrogendemi cnm ? Hareketlilik süper maşallah bide morfoloji kaçtı?offf çok soru sordumm özür son soru sen kendine yumurta gelişimi için bişe kullandın mı
Evet takviyelerden sonra hızlı gebe kalanlar okuduğum kadarıyla ileri hızı ve toplam hareketi yüksek olanlar bizde ileri hız 0Bende ileri hızlının çok önemli olduğuna inananlardanım valla. Bide kadının yumurta kalitesi iyiyse hemen gebelik oluşuyor buna da inanıyorum
Ilk basladigimizda hareketsiz cok yuksekti canim kullandiklarimizdan olsa gerek hareketsiz en sonki teste % 6 olmustu canim hic umidini kesme bende hala aoktayim olmaz dedigim sey oldu bende hala inananmiyorum allah buyuk kucagin dolar insllah canim dualarim sizinle rabbim yar ve yardimciniz olsun123eda %65 hareketle başlamışsınız çok iyi bir sonuç bu zaten en kolay bence sperm sayısı yükseliyor haraket ve morfoloji sorun bizde de haraket ve morfoloji sorunu var allah yardımcım olsun.
Inslalah canim insallah rabbim yardimciniz olsun umidini yitirme olucak insallah dualarim sizinleBiz de aynı tedavi ile başladık %40 DNA hasarımız var. İnşallah rabbim bize de gösterir o günleri. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Aynen canim en onemlisi hareket bide ben bu 2 aydir folbiola baslamistim belki yumurta kalitemde artmistir diye dusunuyorum hgs olalida 4 ay olduHareket yüksek olunca sanki baya hızlı etkiliyor gebe kalmayı.
Benimkide tep tup canim bende o yuzdende umitsizdim ama simdi hamileyim tek tuole sag tupum tikali halabende yazilanlara katiliyorum ama kadinin tupleri aciksa hemen hamile kaliniyor yoksa benim gibi tek tup tikaliysa zor
Cok tşk ederim cnm mikrogende bizimde 0 çıktı sanırım tüp bebek merkezi oldugu için cok ayrıntıya mı iniyolar ne.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun cnmsacmalama canim istedigi kadar istedigin soruyu sorabilirsin aynen ml canim ilk 3 ml du en son 9 ml ckti 9 ml olan devlet hastanesinde baktidik hoca 1 bucuk ay sonra yaptirip atin demisti devlette yaptirip attin cok iyi demisti duzelden toplam sprem sayisi 159 milyondu mikrogendede yanlis hatrlamisam 50ydi morfoloji kaan hocaya baslagimizda 3 tu canim sonra ilaclardan olsa gerek mikrogende 0 di en son devlet hastanesindede 8 ckti morfolojiyi hic anlamadim zaten o bi indi bi ckti
Ben iki aydır çatlatma iğnesi kullanıyorum ondan öncede klomrn kullandım dr lar hep iyi dedi yumurtalara bakıyorlar cünkü ama yine de olmuyor ikisi de iyi olmalı bence bide spermlerin aslında 6 günlük yolu varmış yumurtaya ulasana kadar bizim spermler ulaşmıyor bence yumurtayı görmeden ölüyorlar bence o yüzden ne kadar kaliteli yumurta olsa da işe yaramıyor tamamen kısmetCnm benim tüpler açık yine de gebelik zor oluyor. Şimdi eğer sperm kaliteli yumurta kalitesizse sperm yumurtanın tabiri caizse açıklarını kapatıyor, yada tam tersi eğer yumurta kaliteliyse sperm kalitesizse yumurta spermin açığını kapatabiliyor. Galiba bizde ikisi de kalitesiz. Kendi adıma söylüyorum.
Ben de solgarın female multşvitaminine başladım. Şu hsg yi çektirmem lazım yaAynen canim en onemlisi hareket bide ben bu 2 aydir folbiola baslamistim belki yumurta kalitemde artmistir diye dusunuyorum hgs olalida 4 ay oldu
Cok tesekur ederimm cnim allah razi olsun darisi sizlere inslalahCok tşk ederim cnm mikrogende bizimde 0 çıktı sanırım tüp bebek merkezi oldugu için cok ayrıntıya mı iniyolar ne.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun cnm
Aynen hsg den sonra cok hamile kalanlar var bi baktrmanda fayda var canim umarim.hic birine gerek kalmadan hayallerin gercek olur hersey gonlunce olsun canimmBen de solgarın female multşvitaminine başladım. Şu hsg yi çektirmem lazım ya
Güzel duaların için teşekkür ederim canım benim inşallah. Hepimizin hayalleri gerçek olur.Aynen hsg den sonra cok hamile kalanlar var bi baktrmanda fayda var canim umarim.hic birine gerek kalmadan hayallerin gercek olur hersey gonlunce olsun canimm
yaa cok iyi o zaman. Peki esinin degerleri nasildi canim?Benimkide tep tup canim bende o yuzdende umitsizdim ama simdi hamileyim tek tuole sag tupum tikali hala
degildir canim ya ben hic dogal yoldan gebe kalan biri olmadigim icin bana gore sen kolay hamile kaliyosun. Ne mani oluyor bize anlamis degilim. Benimle birlikte evlenenler nerdeyse 3.yu dogrucak. Benden sonra evlenenlerin 2. Cocuklari var. Asla kiskanmiyorum. Rabbim uzun omur versin ama ne engel oluyorda namile kalamiyoruz....Cnm benim tüpler açık yine de gebelik zor oluyor. Şimdi eğer sperm kaliteli yumurta kalitesizse sperm yumurtanın tabiri caizse açıklarını kapatıyor, yada tam tersi eğer yumurta kaliteliyse sperm kalitesizse yumurta spermin açığını kapatabiliyor. Galiba bizde ikisi de kalitesiz. Kendi adıma söylüyorum.
Bende kendi adima senin gibi düşünüyorum ....Cnm benim tüpler açık yine de gebelik zor oluyor. Şimdi eğer sperm kaliteli yumurta kalitesizse sperm yumurtanın tabiri caizse açıklarını kapatıyor, yada tam tersi eğer yumurta kaliteliyse sperm kalitesizse yumurta spermin açığını kapatabiliyor. Galiba bizde ikisi de kalitesiz. Kendi adıma söylüyorum.
Canım sen hamile diil misin ya ben karıştırıyor muyumdegildir canim ya ben hic dogal yoldan gebe kalan biri olmadigim icin bana gore sen kolay hamile kaliyosun. Ne mani oluyor bize anlamis degilim. Benimle birlikte evlenenler nerdeyse 3.yu dogrucak. Benden sonra evlenenlerin 2. Cocuklari var. Asla kiskanmiyorum. Rabbim uzun omur versin ama ne engel oluyorda namile kalamiyoruz....
6 günlük yolu mu var? Neee !!!Ben iki aydır çatlatma iğnesi kullanıyorum ondan öncede klomrn kullandım dr lar hep iyi dedi yumurtalara bakıyorlar cünkü ama yine de olmuyor ikisi de iyi olmalı bence bide spermlerin aslında 6 günlük yolu varmış yumurtaya ulasana kadar bizim spermler ulaşmıyor bence yumurtayı görmeden ölüyorlar bence o yüzden ne kadar kaliteli yumurta olsa da işe yaramıyor tamamen kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?