bakayim bi canim sagolEtrafında satan birileri yoksa kendin üye olup siparişlerini verebilirsin. Hem başkasından aldığında fiyat farkı vermek zorunda kalırsın.
Ayni durumdayiz cnm. Devlette yapilan tahlillere gelince ben devletteki sonuclarin biraz daha dogru oldugunu dusunuyorum. Biz hic devlette yaptirmadik ama dr arkadasim ve beni yonlendirdigi embriyolog oyle soyledi. Bu sefer devlette vermesini istiyorum ama fiziksel konfor olmadigi icin istemiyor. Gecen dedigim embiriyologun yanina gittik hadi b bakalim dedi girdi iceri wc su icinde pislik heryer beni buraya bunun icinmi getirdin 3 ayi bile doldurmadim yuru gidiyoruz cikiyoruz diye ışık hiziyla kacirdi beni ordanBir melek gelsin inşallah çok zararı yoktur. Bir yerde dinledim bu tarz maddeler vücuda dışarıdan alındığında beyin ihtiyacı olan hormonları salgılattırdığını sanıp işlevini gerçekleştirmiyormuş tembelleştiriyormuş kendini alımı bırakınca da hormon eksikliği oluşuyormuş spermleri etkiliyormuş bizim de testosteron seviyemiz tam alt sınırda 2.8 gibi birşey. Şimdi de sporu bıraktırdım kilo alıyorum diye söyleniyor.
P Perican01 bence kesinlikle zararı oldu belki tamamen o etken değil ama olan şeyi körüklediğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık yapacak birşey Yok.
Protein tozlarının cok zararlı oldugunu bende duymuştum sperme bıraktıgı iyi olmus cnmBeth18 canım muhakkak temizlik yaptığın kovaya sirke koy. Her anlamda çok iyi dini boyutu da var tavsiye ederim. Afişimin kullandığı ürünlerde bence güvenilir bende locdan memnunum.
Bir melek gelsin tamam canım çok sağol dikkat edeceğim fakat pc tvye bağlı hatta dıgi de var oda wi-fi le çalışıyor. Bınlar Canımı sıkmıyor değil ama araştırmalar henüz spermmiçin zararını ortaya koyamamış diye okumuştum.
Bir de benim eşim fitnes yapıyordu 1 sene öncesine kadar ama bıraktırdım belki de varikoselimiz bu yüzden bu kadar zarar verdi ağırlık kaldırmakta iyi gelmiyormuş. Üstüne aminoasit hapları protein tozları da kullandı sigarada var bir içkisi Yok. Fazlasıyla kahve tüketiyor filtre kahve de çok seviyor. Bunlar çok etkili olmuştur değil mi??
Kizlar cok tesekur ederim allah razi olsun hepinizden giremedim hic kusura bakayin kaan hocaya eylulde baladik biz dna hasari hareket sayi hepsi skntiliydi dna hasarimiz % 33 gelmisti onun icin impryl ve klomene basladik 40 gunun sonunda dusmustu dna % 13 sayi ve hareketlilikte duzelti yavas yavas biz dna dusunce biraktik kolemeni ama tedvi amacli impryl 6 ay kullanin demisti biz hergun isirgan cayi bir tanede havuc bi arada keciboynuzu kullandik iste herkese yazidigi standart seyleri nohut disinda hepsini uyguladik bende artk cocufum olmaz diyenlerdendim ama cok sukur rabbim nasip etti sormak istediginiz bisey olursa her zman yardimci olurum kaan aydosta tedavimiz bitelide 2 ay olmustu ama imryl kullanmaya devam ediyordk insallah hepinize nasil etsin rabbim
Sayı ml de mi 9 milyondu?bu sonuç düzen lap damı yoksa mikrogendemi cnm ? Hareketlilik süper maşallah bide morfoloji kaçtı?offf çok soru sordumm özür son soru sen kendine yumurta gelişimi için bişe kullandın mıSayimiz 9 milyondu hareket % 65 ti ilk basladigimizda sayi 3 milyondu
Biz de aynı tedavi ile başladık %40 DNA hasarımız var. İnşallah rabbim bize de gösterir o günleri. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKizlar cok tesekur ederim allah razi olsun hepinizden giremedim hic kusura bakayin kaan hocaya eylulde baladik biz dna hasari hareket sayi hepsi skntiliydi dna hasarimiz % 33 gelmisti onun icin impryl ve klomene basladik 40 gunun sonunda dusmustu dna % 13 sayi ve hareketlilikte duzelti yavas yavas biz dna dusunce biraktik kolemeni ama tedvi amacli impryl 6 ay kullanin demisti biz hergun isirgan cayi bir tanede havuc bi arada keciboynuzu kullandik iste herkese yazidigi standart seyleri nohut disinda hepsini uyguladik bende artk cocufum olmaz diyenlerdendim ama cok sukur rabbim nasip etti sormak istediginiz bisey olursa her zman yardimci olurum kaan aydosta tedavimiz bitelide 2 ay olmustu ama imryl kullanmaya devam ediyordk insallah hepinize nasil etsin rabbim
Hareket yüksek olunca sanki baya hızlı etkiliyor gebe kalmayı.123eda %65 hareketle başlamışsınız çok iyi bir sonuç bu zaten en kolay bence sperm sayısı yükseliyor haraket ve morfoloji sorun bizde de haraket ve morfoloji sorunu var allah yardımcım olsun.
Kesinlikle katılıyorum hatta en önemlisi haraket morfoloji çok bozuk olmadığı sürece gebe kalmak kolaylaşıyor.Hareket yüksek olunca sanki baya hızlı etkiliyor gebe kalmayı.
BennnnnnnnSurvivor izleyenler el kaldirsin
bende yazilanlara katiliyorum ama kadinin tupleri aciksa hemen hamile kaliniyor yoksa benim gibi tek tup tikaliysa zorBende ileri hızlının çok önemli olduğuna inananlardanım valla. Bide kadının yumurta kalitesi iyiyse hemen gebelik oluşuyor buna da inanıyorum
Canim ozel hastanede yapturdik dun ogrendim haftasonuna geldigi icin normal hastaneye gitme sansim olmadigi gittigimiz hastanedede kac gun kac aylik olduguna dair ayrintili test yapiyolarmis ama sonuc pazartesi cikar simdi isterseniz kandan negatifmi pozitifmi ona bakalm dedi bende ole yaptirdim pozitif ckti ilk defa bu sekilde bi teste denk geldim ama yarin batircam beta ya kuzumCnm beta hcg kaç çıktı ???
bende yazilanlara katiliyorum ama kadinin tupleri aciksa hemen hamile kaliniyor yoksa benim gibi tek tup tikaliysa zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?