Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir melek gelsin inşallah çok zararı yoktur. Bir yerde dinledim bu tarz maddeler vücuda dışarıdan alındığında beyin ihtiyacı olan hormonları salgılattırdığını sanıp işlevini gerçekleştirmiyormuş tembelleştiriyormuş kendini alımı bırakınca da hormon eksikliği oluşuyormuş spermleri etkiliyormuş bizim de testosteron seviyemiz tam alt sınırda 2.8 gibi birşey. Şimdi de sporu bıraktırdım kilo alıyorum diye söyleniyor.

P Perican01 bence kesinlikle zararı oldu belki tamamen o etken değil ama olan şeyi körüklediğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık yapacak birşey Yok.

Ayni durumdayiz cnm. Devlette yapilan tahlillere gelince ben devletteki sonuclarin biraz daha dogru oldugunu dusunuyorum. Biz hic devlette yaptirmadik ama dr arkadasim ve beni yonlendirdigi embriyolog oyle soyledi. Bu sefer devlette vermesini istiyorum ama fiziksel konfor olmadigi icin istemiyor. Gecen dedigim embiriyologun yanina gittik hadi b bakalim dedi girdi iceri wc su icinde pislik heryer beni buraya bunun icinmi getirdin 3 ayi bile doldurmadim yuru gidiyoruz cikiyoruz diye ışık hiziyla kacirdi beni ordan

Protein tozlarının cok zararlı oldugunu bende duymuştum sperme bıraktıgı iyi olmus cnm

Saklicennet canım benim eşimdede hep testesteron alt seviyelerde gezdi hatta başka sorunlarda cıkmaya başladı afedersin demek istediğimi anlamıssındır kaan hoca ıstırgan çayı fayda eder dedi bi süre fayda sağladı ama sonra bünye alıskanlık edindi eskisi gibi sorunlar başladı ama solgarlara başlayınca Rabbime sükürler olsun testesteron eksikliği sorunları yaşamadık yada çok nadir sorun oldu l carnitine mi l arginenemi fayda etti bilmiyorum sonucu ölçtüremedik ilçede ölçen bi yer yok ama biz hissediyoruz yüksek sanki

Kizlar cok tesekur ederim allah razi olsun hepinizden giremedim hic kusura bakayin kaan hocaya eylulde baladik biz dna hasari hareket sayi hepsi skntiliydi dna hasarimiz % 33 gelmisti onun icin impryl ve klomene basladik 40 gunun sonunda dusmustu dna % 13 sayi ve hareketlilikte duzelti yavas yavas biz dna dusunce biraktik kolemeni ama tedvi amacli impryl 6 ay kullanin demisti biz hergun isirgan cayi bir tanede havuc bi arada keciboynuzu kullandik iste herkese yazidigi standart seyleri nohut disinda hepsini uyguladik bende artk cocufum olmaz diyenlerdendim ama cok sukur rabbim nasip etti sormak istediginiz bisey olursa her zman yardimci olurum kaan aydosta tedavimiz bitelide 2 ay olmustu ama imryl kullanmaya devam ediyordk insallah hepinize nasil etsin rabbim

Cnm beta hcg kaç çıktı ???

Sayimiz 9 milyondu hareket % 65 ti ilk basladigimizda sayi 3 milyondu
Sayı ml de mi 9 milyondu?bu sonuç düzen lap damı yoksa mikrogendemi cnm ? Hareketlilik süper maşallah bide morfoloji kaçtı?offf çok soru sordumm özür son soru sen kendine yumurta gelişimi için bişe kullandın mı

Biz de aynı tedavi ile başladık %40 DNA hasarımız var. İnşallah rabbim bize de gösterir o günleri. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Bir melek gelsin anladım canım seni bakalım bize Kaan hoca ne diyecek.

P Perican01 elim eğitim araştırmada veriyor. Oda ve duşu da varmış. Sadece sıra bekler gibi bekliyorsun ve herkesin ne yapacağı belli eşim çok geriliyor. Onun haricinde bir sıkıntısı Yok. Bizde değerler çok düşük ne yapacağım bilmiyorum.

Bende ileri hızlının çok önemli olduğuna inananlardanım valla. Bide kadının yumurta kalitesi iyiyse hemen gebelik oluşuyor buna da inanıyorum
bende yazilanlara katiliyorum ama kadinin tupleri aciksa hemen hamile kaliniyor yoksa benim gibi tek tup tikaliysa zor

Pek yazamasamda
Cnm beta hcg kaç çıktı ???
Canim ozel hastanede yapturdik dun ogrendim haftasonuna geldigi icin normal hastaneye gitme sansim olmadigi gittigimiz hastanedede kac gun kac aylik olduguna dair ayrintili test yapiyolarmis ama sonuc pazartesi cikar simdi isterseniz kandan negatifmi pozitifmi ona bakalm dedi bende ole yaptirdim pozitif ckti ilk defa bu sekilde bi teste denk geldim ama yarin batircam beta ya kuzum

bende yazilanlara katiliyorum ama kadinin tupleri aciksa hemen hamile kaliniyor yoksa benim gibi tek tup tikaliysa zor

Cnm benim tüpler açık yine de gebelik zor oluyor. Şimdi eğer sperm kaliteli yumurta kalitesizse sperm yumurtanın tabiri caizse açıklarını kapatıyor, yada tam tersi eğer yumurta kaliteliyse sperm kalitesizse yumurta spermin açığını kapatabiliyor. Galiba bizde ikisi de kalitesiz. Kendi adıma söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…