Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nerdeyse değerlerimiz aynı. Varikoseline kadar biz de kaan hocaya aynı soruları sorduk yüzyüzeyken ve aynı cevapları aldık ileri hız sıfır yavas hız var morfoloji düsük vs hersey aynı cevapları da aynı. Biz de ağustos sonu tedaviye basladık ama hasar azalmak yerine arttı. Smdi yeni testi yaptırmadık henüz

Hergün dünyanın en ağır yüküyle uyanıyorum sanki. 2 yıla yaklastı evliliğimiz hic korunmadık ama ilk aylar gecince ben olmayacagını hissetmistim. Sonrası kıyamet kadar problem

Kızlar bu sorum da topicteki öğretmenlere... diyelim ki hasarı düştü eşimin. Hemen tedaviye mi başlamalı(bahceci düsünüyorum) yoksa yaz tatilini beklemeli mi? Okulum eve uzak buarada. Yarım saat yürüme yolu ve metro kullanıyorum

Tatili bekleme bence. Cunku bebek isi hesap kitaba uymuyor .Benim bebeğim temmuzda doğacak .Doğum iznim direk iptal .Takiyor muyum..Umrumda değil. En zor donemim 3 aydi düşük tehlikem vardi oyle ya da boyle bir sekilde atlattim .Ustelik ogrencilerim ağır otizmli .Ama Allah bir yol açıyor .Ustesinden gelemem diye düşünme .

Kizlar esimin ilk tahlili 2016 yapmisiz
Sprem toplam sayisi = 54ml
Ileri hareketli = 8
Yernde hareketli = 7
Hareketsiz = 85
Morfoloji = 3
En sonki testide 1 ay once yaptik o tst isyerne sonuclarni yarin atarim hatirladigim sprem sayisi 9 ml morfoloji 8 hareketsiz 6 ydi

Tüpbebeğe yaz tatili daha rahat giderim diye düsündüm 30 saat dersim var. Okul ve tüpbebek merkezi de ters yerlerde. Rapor alsam okulda duyulur gidip gelirken zor olur diye yazın rahat yaparım hastane işlerini diye. Yoksa yeterki olsun hesaplamam o sebepten değil. Belki diyorum yetisemem belki yorgun olurum yumurtalarıma etki eder

O süreç tabii ki zor .Ama simdi tutmazsa yazin tekrar deneme şansın olur .Tutarsa da rapor alir yatarsin uzun bir süre .Okulda duyulmasını istemiyorsan idarecilerle paylaş bu konuda hassas olduğunu belirt .Ozel durumunu saklamak zorundalar zaten.

Çok teşekkür ederim be güzel yükselmiş maaşallah inşallah bizim de yükselir.

Bir memurumuz var sağolsun her raporu kim ne sebepten almış anında yayıyor ama bahcecide bir ay yumurta toplama vs 1 ay rahim dinlendirme varmıs. Diyorum ki 2 ay sürcekse mart gibi baslamak mayısta transfer demek. Nisan gibi mi baslasam

Canim benim .. ogrencilerin otizmlimi? Ne zor ama ne kutsal bir gorev buyuk sabir gerektiriyor Rabbim gonlunun mukafatini versin insallah

Ya canm ben seni doğuda sanıyordum tüp bebek için o yüzden yazı bekle demiştim orda yaptırman zor die bence hasar düştüyse hemen yaptır 1 ayda heyet al dinlen alabilirsen pozitifi görünce 30 saat dersi zor çekersin

Bir merakim v endisemde şu .. Bir komsumuzun kizi tup bebek ve otistik. Bunun tup bebekle ilgisi olmadigini biliyorum ama yinede cok korkuyorum. Acaba genetik testte bu vb seyleri gorebiliyorlarmi? Tup bebek olurda rahatsiz olursa o aklimda hep oyle kalmis

123eda canım kusura bakma son bir sorum olacak bizde de haraketsiz sperm yüksek olduğu için merak ediyorum 6 ay boyunca sadece impryl mi kullandınız içeriğine baktım da çoğu vitamin Yok gibi nasıl spermler haraketlendi başka takviye almadınız mı?
İçeriği basit geldi bana..

Bizim okul 100 kisilik kadro ben de bu yil geldim okula .Kimse beni tanimiyor çünkü binamiz farkli teneffusumuz yok .Memurlarin genel huyu sanirim .Okulun haberleri onlarda .Bence erteleme .
Canim benim .. ogrencilerin otizmlimi? Ne zor ama ne kutsal bir gorev buyuk sabir gerektiriyor Rabbim gonlunun mukafatini versin insallah
Evet canim agir otizmli ogrencilerim .Mesleğimi cok seviyorum .Sadece bu dönem biraz zorluyor beni.

Ben de aynı durumdayım seninle . Yarın ilk görüşmemizi yapacağız . Benim de 28 saat dersim var ve para biriktirelim diye kurs da istedim. Bilemiyorum ben de, acaba nisan-mayıs gibi mi başlasak ? Tedavi süreci zorlu olur mu , ağrım sızım çok olur mu gibi kafamda bir sürü soru var . Ağustos gibi düşünüyordum ben de ama şimdi aklım karıştı

Ben de kurs actım bu dönem ama benimki zorunlu oldu cocuklar cok magdur oldu matcıyım ben meslek lisesinde. Ciddi desteğe ihtiyacları var. Ertelemek istemiyorum artık. Ama korkuyorum da o kosturmada olcagı varsa da olmaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…