simdilik betahcg degerim duzenli artiyor sukur canim ama kese ve kalp atisini daha gormedik. Bide ben dogal yoldan hamile kalamamaktan bahsettim canim. Benim tup bebekle oldu o yuzden.Canım sen hamile diil misin ya ben karıştırıyor muyum
Anladim canım.olsunda tüp bebek olsun inşallah bize de nasip eder sana da kucağına almayı.simdilik betahcg degerim duzenli artiyor sukur canim ama kese ve kalp atisini daha gormedik. Bide ben dogal yoldan hamile kalamamaktan bahsettim canim. Benim tup bebekle oldu o yuzden.
oyle tabi canim Allah hepimize nasip etsin hep duam bu canim saglikla insallahAnladim canım.olsunda tüp bebek olsun inşallah bize de nasip eder sana da kucağına almayı.
Nerdeyse değerlerimiz aynı. Varikoseline kadarBiz nihayet Kaan hocaya gittik.
Eşimele ilgili sonuçlar şöyle idi;
Sayımız ml.de 50 milyon civarı
İleri hareket 0
Yavaş ileri 27 civarı
Morfoloji 2
Baş anomalisi 89-95 civarı
Varikosel solda 2.6 mm reflü izlendi.
Dna Hasarı yüzde 43.
Hoca sonuçlara baktı hasarı tedavi edersek 6 ay için de büyük ihtimal gebelik oluşur dedi. Oluşmazsa tüp bebek yaparsınız dedi.
Varikosel ele gelmiyorsa önemsiz dedi. Elle yapılan muayenede ele gelen damar varsa o zaman ameliyat gerekli görülür dedi. Eşimi muayene etti. Çok şükür sorun yok dedi. Baş anomalisi için de hasar düzelince ondada düzelme olur ama olmazsa bile yüzde 4 lük normal baş yeterli bizim için dedi. Ayrıca baş anomalisi ölçüm yapan yere göre çok değişkenlik gösterebilir ona takılmayın dedi.
İleri hızlı içinde ileri hızlı diye bir sperm yok. Dünyaca artık kabul edilmiyor ama bazı merkezler hala 4 grupta veriyor spermin hareketini bu yanlış dedi. İleri hızlı ve yavaş hızlının toplam sonucunun yüzde 32 yi geçmesi yeterli dedi. O sıfıra takılmayın dedi. Aşılama önermiyorum dedi. Aşılamanın doğal yoldan gebe kalmakla pek bir farkı yok dedi. Bazı tavsiyelerde bulundu;
1. Hafta da 4 gün nohut yemeği
2. Her yemek sonrası meyve yer gibi 3-4 adet kuru incir
3. Gün içinde kuru siyah üzüm
4. Kuru veya sallama ısırgan otu çayı önerdi.
Cep telfonları başınızın yanında durmasın dedi. Sigara kullanmayın dedi ki zaten kullanmıyor eşim.
İlaç olarak;
1. Emodekse devam
2.klomen gün aşırı 1
3.trental
4.nac 600 yerine sperra ya devam edün dedi.
2 hafta sonra fsh ve testesteron sonuçlarını mail at dedi. Daha sonrada hasar testi isteyecekmiş.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama belki gidemeyen birine faydası dokunur diye uzunca yazdım.
Hergün dünyanın en ağır yüküyle uyanıyorum sanki. 2 yıla yaklastı evliliğimiz hic korunmadık ama ilk aylar gecince ben olmayacagını hissetmistim. Sonrası kıyamet kadar problemBende kötüyüm Arkadaslar çok bunaldım sıkıldım artık gündemimin çocuk olamasını istemiyorum günlerim arabalarla geçiyor adet oluyrm bitiyor yumurtlama takip edyrm acaba tam gününü bulduk mu diye düşünüyorum o geçiyor EE şimdi acaba döllendimi yerleşimi rahme.kasıgımda ağrı olsa işte belirti diyorm göğüs ağrısı olsa kesin bebek diyorum adet gelene kadar sıyırıyorum kafayı niye bu kadar taktım sizde böyle misiniz kızlar.eşim artık bırak telefonu elinden hayat sadece bu değil diyor ama elimde değil
Aaa topiğe uzun zamandır bakmıyordum hamilesiin yuppii :) merkez neresiydi acabaayeni kalkti banım
Ayy cok sinir oldjm ya bi daha asla baska bi yere yazmicam. Cok kotu kadinlar. Cok sukur artti canim dr. Yarina randevu verdi kese icin insallah goruruz.
Tatili bekleme bence. Cunku bebek isi hesap kitaba uymuyor .Benim bebeğim temmuzda doğacak .Doğum iznim direk iptal .Takiyor muyum..Umrumda değil. En zor donemim 3 aydi düşük tehlikem vardi oyle ya da boyle bir sekilde atlattim .Ustelik ogrencilerim ağır otizmli .Ama Allah bir yol açıyor .Ustesinden gelemem diye düşünme .Kızlar bu sorum da topicteki öğretmenlere... diyelim ki hasarı düştü eşimin. Hemen tedaviye mi başlamalı(bahceci düsünüyorum) yoksa yaz tatilini beklemeli mi? Okulum eve uzak buarada. Yarım saat yürüme yolu ve metro kullanıyorum
Tüpbebeğe yaz tatili daha rahat giderim diye düsündüm 30 saat dersim var. Okul ve tüpbebek merkezi de ters yerlerde. Rapor alsam okulda duyulur gidip gelirken zor olur diye yazın rahat yaparım hastane işlerini diye. Yoksa yeterki olsun hesaplamam o sebepten değil. Belki diyorum yetisemem belki yorgun olurum yumurtalarıma etki ederTatili bekleme bence. Cunku bebek isi hesap kitaba uymuyor .Benim bebeğim temmuzda doğacak .Doğum iznim direk iptal .Takiyor muyum..Umrumda değil. En zor donemim 3 aydi düşük tehlikem vardi oyle ya da boyle bir sekilde atlattim .Ustelik ogrencilerim ağır otizmli .Ama Allah bir yol açıyor .Ustesinden gelemem diye düşünme .
O süreç tabii ki zor .Ama simdi tutmazsa yazin tekrar deneme şansın olur .Tutarsa da rapor alir yatarsin uzun bir süre .Okulda duyulmasını istemiyorsan idarecilerle paylaş bu konuda hassas olduğunu belirt .Ozel durumunu saklamak zorundalar zaten.Tüpbebeğe yaz tatili daha rahat giderim diye düsündüm 30 saat dersim var. Okul ve tüpbebek merkezi de ters yerlerde. Rapor alsam okulda duyulur gidip gelirken zor olur diye yazın rahat yaparım hastane işlerini diye. Yoksa yeterki olsun hesaplamam o sebepten değil. Belki diyorum yetisemem belki yorgun olurum yumurtalarıma etki eder
Çok teşekkür ederim be güzel yükselmiş maaşallah inşallah bizim de yükselir.Kizlar esimin ilk tahlili 2016 yapmisiz
Sprem toplam sayisi = 54ml
Ileri hareketli = 8
Yernde hareketli = 7
Hareketsiz = 85
Morfoloji = 3
En sonki testide 1 ay once yaptik o tst isyerne sonuclarni yarin atarim hatirladigim sprem sayisi 9 ml morfoloji 8 hareketsiz 6 ydi
Bir memurumuz var sağolsun her raporu kim ne sebepten almış anında yayıyorO süreç tabii ki zor .Ama simdi tutmazsa yazin tekrar deneme şansın olur .Tutarsa da rapor alir yatarsin uzun bir süre .Okulda duyulmasını istemiyorsan idarecilerle paylaş bu konuda hassas olduğunu belirt .Ozel durumunu saklamak zorundalar zaten.
Canim benim .. ogrencilerin otizmlimi? Ne zor ama ne kutsal bir gorev buyuk sabir gerektiriyor Rabbim gonlunun mukafatini versin insallahTatili bekleme bence. Cunku bebek isi hesap kitaba uymuyor .Benim bebeğim temmuzda doğacak .Doğum iznim direk iptal .Takiyor muyum..Umrumda değil. En zor donemim 3 aydi düşük tehlikem vardi oyle ya da boyle bir sekilde atlattim .Ustelik ogrencilerim ağır otizmli .Ama Allah bir yol açıyor .Ustesinden gelemem diye düşünme .
Ya canm ben seni doğuda sanıyordum tüp bebek için o yüzden yazı bekle demiştim orda yaptırman zor die bence hasar düştüyse hemen yaptır 1 ayda heyet al dinlen alabilirsen pozitifi görünce 30 saat dersi zor çekersinBir memurumuz var sağolsun her raporu kim ne sebepten almış anında yayıyorama bahcecide bir ay yumurta toplama vs 1 ay rahim dinlendirme varmıs. Diyorum ki 2 ay sürcekse mart gibi baslamak mayısta transfer demek. Nisan gibi mi baslasam
Bizim okul 100 kisilik kadro ben de bu yil geldim okula .Kimse beni tanimiyor çünkü binamiz farkli teneffusumuz yok .Memurlarin genel huyu sanirim .Okulun haberleri onlarda .Bence erteleme .Bir memurumuz var sağolsun her raporu kim ne sebepten almış anında yayıyorama bahcecide bir ay yumurta toplama vs 1 ay rahim dinlendirme varmıs. Diyorum ki 2 ay sürcekse mart gibi baslamak mayısta transfer demek. Nisan gibi mi baslasam
Evet canim agir otizmli ogrencilerim .Mesleğimi cok seviyorum .Sadece bu dönem biraz zorluyor beni.Canim benim .. ogrencilerin otizmlimi? Ne zor ama ne kutsal bir gorev buyuk sabir gerektiriyor Rabbim gonlunun mukafatini versin insallah
Kızlar bu sorum da topicteki öğretmenlere... diyelim ki hasarı düştü eşimin. Hemen tedaviye mi başlamalı(bahceci düsünüyorum) yoksa yaz tatilini beklemeli mi? Okulum eve uzak buarada. Yarım saat yürüme yolu ve metro kullanıyorum
Ben de kurs actım bu dönem ama benimki zorunlu oldu cocuklar cok magdur oldu matcıyım ben meslek lisesinde. Ciddi desteğe ihtiyacları var. Ertelemek istemiyorum artık. Ama korkuyorum da o kosturmada olcagı varsa da olmaz gibiBen de aynı durumdayım seninle . Yarın ilk görüşmemizi yapacağız . Benim de 28 saat dersim var ve para biriktirelim diye kurs da istedim. Bilemiyorum ben de, acaba nisan-mayıs gibi mi başlasak ? Tedavi süreci zorlu olur mu , ağrım sızım çok olur mu gibi kafamda bir sürü soru var . Ağustos gibi düşünüyordum ben de ama şimdi aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?