- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Yok batıdayım ben istanbul işte :)) ama okul bahceci ve ev cok ters yerlerde. Korkuyorum o koşturmada tutmaz diyeYa canm ben seni doğuda sanıyordum tüp bebek için o yüzden yazı bekle demiştim orda yaptırman zor die bence hasar düştüyse hemen yaptır 1 ayda heyet al dinlen alabilirsen pozitifi görünce 30 saat dersi zor çekersin
6 güne bende şaşırmıştım dr um dedi ama oradaki 6 gün bence normal şartlarda 6 gün değil ama spermin kalitesi iyiyse hemen ulaşır bence yine de sperm yumurtaya ulasana kadar 10-15 cm’lik yol aşıyormuş o sürede birçoğu ölüyormuş ondan aşılama yapıyorlarmış o yolu kısaltmak için.6 günlük yolu mu var? Neee !!!
Ama ben 1/2 saatte ulaştıklarını okumuştum hatta spermin hızı saatler geçtikçe düştüğü için ileri hızlı olmasını istiyorlar. Allah’ımın çok ilginç mucizeleri var benim etrafımdakiler de hep ilk Aydan hamile kalıyorlar üstüne beslenmelerine de dikkat etmiyorlar ben hafta da 4 gün spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum. Nasıl oluyor anlamıyorum 6 güne de şok oldum
tesekkur ederim canim. Ama daha kese ve kalp atisini bekliyoruz insallah gorur duyariz. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAaa topiğe uzun zamandır bakmıyordum hamilesiin yuppii :) merkez neresiydi acabaa
benim okul ev ve hastahane ayni yerde olmasina ragmen okul stresliydi bu nedenle subat tatilink bekledim. Gerci yazinki tup bebek denememdeki bos gebeligimden sonra ancak toparlanabilfim. Hsg falan testler derken ancak kendime geldim. Birde esim tedavi olsun istedim ama ancak dayanabildim. Oda subat tatiline denk geldi. Tup bebekte gunasiri merkeze cagiriyorlar. Surekli kan veriyorsjnuz. Sonrasinda dinlenme sureci oluyor bunlari dikkate alarak baslayin.Kızlar bu sorum da topicteki öğretmenlere... diyelim ki hasarı düştü eşimin. Hemen tedaviye mi başlamalı(bahceci düsünüyorum) yoksa yaz tatilini beklemeli mi? Okulum eve uzak buarada. Yarım saat yürüme yolu ve metro kullanıyorum
6 ay bıle kulanmadık 4 ay oldu kullanalı baska hıc bırsey kulanmadık canım kecıboynuzu havuc haftada bır nohut arasıra yesılık hergun ısırgan çayı sadece bunlardı canım bunlar dısında hıc bırsey kullanmadık 2 ay tedavı gorduk 40 gun kadar sonra normal yola 6 ay bekleyın dedı daha 2 ayımızdı bu ay hamıle oldugumu ogrendım cok cabuk oldu aslında ek bısey kulanmayada korktum acıkcası sureklı ıcımız dısımız ılaç olmustu ınsalalh duzelır sızınkıde ınsallah nasıp eder rabbım hepınıze123eda canım kusura bakma son bir sorum olacak bizde de haraketsiz sperm yüksek olduğu için merak ediyorum 6 ay boyunca sadece impryl mi kullandınız içeriğine baktım da çoğu vitamin Yok gibi nasıl spermler haraketlendi başka takviye almadınız mı?
İçeriği basit geldi bana..
Muayene maçta canımKizlarrrr bugunum tatilllllyeni okuluma baslayacagim demistim size. 11.de bir toplanti vardi aradilar senin bugunjn bos yarin sabahtan gel dediler toplantiya da gelmene gerek yok dediler
Bugunle birlikte 24gundur tatildeyim
Canim sagolasin amin insallah insallah
esim ne zaman isten gelirse canim. 4-4.30 gibi gelecek iste o siralar diyebilirizMuayene maçta canım
canim dr. Bize eger takviyeleri kullanmaya devam ederseniz hasar tekrarlamaz demistiKızlar bana yardımcı olurmusunuz beynimi kemiren soru şu;hasar tekrarlarım?
Bizim hasar şuan %3e düştü doğal yolla olmadı benim adet gecikmelerim var bir çok dra gittim hepsi psikolojik geçikiyor dedi Kaan hocanın önerisiyle geçen ay adetimin 2. günü Ankara tıp fakültesinde tüp bebek tedavisine başlayacaktık ama 2 aydır adet olmuyorum bugün test yaptım yine negatif
Kizlarrrr bugunum tatilllllyeni okuluma baslayacagim demistim size. 11.de bir toplanti vardi aradilar senin bugunjn bos yarin sabahtan gel dediler toplantiya da gelmene gerek yok dediler
benimde simdi ne kadar ders vercekler bilmiyorum bunlar son rahat gunlerim diyebilirim :)Çok şanslısın valla. Benim haftada 26 saat ders +2 nöbet
Sagol canim Allah sana da nasip etsin.
Yaaa ben de istiyorumm ondannn 5 e kadar dersim var .Aksam 6 dan sonra 6 saat hizmetici egitim varKizlarrrr bugunum tatilllllyeni okuluma baslayacagim demistim size. 11.de bir toplanti vardi aradilar senin bugunjn bos yarin sabahtan gel dediler toplantiya da gelmene gerek yok dediler
a aynen senin birde mazeretin var canim. Niye soylemedin? Benim agrim var ben gidemem desenYaaa ben de istiyorumm ondannn 5 e kadar dersim var .Aksam 6 dan sonra 6 saat hizmetici egitim varPoff niye beni secmisler o kadar zumremin arasinda anlamadim.
Bunları ben de düşündüm eğer ki tüp bebek süreci olacak olursa. AmaTüpbebeğe yaz tatili daha rahat giderim diye düsündüm 30 saat dersim var. Okul ve tüpbebek merkezi de ters yerlerde. Rapor alsam okulda duyulur gidip gelirken zor olur diye yazın rahat yaparım hastane işlerini diye. Yoksa yeterki olsun hesaplamam o sebepten değil. Belki diyorum yetisemem belki yorgun olurum yumurtalarıma etki eder
Bunu okumamıştımBir memurumuz var sağolsun her raporu kim ne sebepten almış anında yayıyorama bahcecide bir ay yumurta toplama vs 1 ay rahim dinlendirme varmıs. Diyorum ki 2 ay sürcekse mart gibi baslamak mayısta transfer demek. Nisan gibi mi baslasam
Bildikleri halde yazmislar .a aynen senin birde mazeretin var canim. Niye soylemedin? Benim agrim var ben gidemem desen
pes gercekten. Bi sey dicem ben zorlansaydim dilekce verir gitmezdim canim eger zorlanirsan bunu yap benceBildikleri halde yazmislar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?