Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Eklentiler

• IMG_20180212_132545.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 138
Böyle canım miniğim.kese düzgün dedi 7. Hafta kalp atışı için bekle derim dedi stres yapmamamk için sabırlı ol dedi
Hayırlı olsun kuzum senşn adına ne kadar seviniyorum bilemezsin artık sıra bizde inşallah bir bir herkes bu mutlu anları yaşar. Mutluluğunu bizlerde paylaşıyoruz herşey yolunda gider inşallah.
Artık eşinde kabullenmiştir hamile olduğunu.

Böyle canım miniğim.kese düzgün dedi 7. Hafta kalp atışı için bekle derim dedi stres yapmamamk için sabırlı ol dedi
yaaaaaaaa yerim onu annesi. Suanda bile cok tatli. Allah hepimize nasip etsin insallah. Peki icinde gordunuz mu bebegi yoksa bunun icin daha vakit var miymis? Cok mu soru soruyorum. Allah nasip ederse biz de bugun gorcez bakalim teyzeleri

nasilsin canim?

Nasıl olduğu mu bende bilmiyorum. Günlerim Ümit ve hayal etmekle geçiyor. Sorunumuz çözülemeyecekmiş gibi gelir ama allahtan umut kesilmez her yolu denemeye çalışıyoruz. Eşim Kaan hıçocanın randevusunu 1 hafta öne çekmeye yanaşmadı bu kez ben de üstelemedim. Sürekli bazı şeylerde acele ettim sonuç alamadık artık acele etmiyorum. 1 senem gitti zaten 1 sene daha gitsin ne yapayım diyorum.

pes gercekten. Bi sey dicem ben zorlansaydim dilekce verir gitmezdim canim eger zorlanirsan bunu yap bence
Mudure soyledim bugune rapor al diyor o kadar okula gelmişim bugüne nasil rapor alayim .En olmadi eğitimdeki mudure soylicem cikcam .O kadar oturamam

yaaaaaaaa yerim onu annesi. Suanda bile cok tatli. Allah hepimize nasip etsin insallah. Peki icinde gordunuz mu bebegi yoksa bunun icin daha vakit var miymis? Cok mu soru soruyorum. Allah nasip ederse biz de bugun gorcez bakalim teyzeleri
Yok canım sadece kese var bebek gözükmüyor şuan lık acele etmek istemiyrm 7. Hafta giderim inşallah bebiki görmek için

Etti canım etti artık ilgileniyor

bende kaan aydosa giderken cok acele etmistim. Biran once sonuc almak istiyordum cok umut baglamistim sonra gittik hasar olmayinca tup yada normal yolla bekleyin diyince her seyi zamana birakmayi ogrendim biraz. Ama insanoglu her zaman sabirsiz canim. Birde bizler cok bekledigimiz icin artik cok beklemek istemiyoruz. Bir seneyi bulmaz insallah canim.

Mudure soyledim bugune rapor al diyor o kadar okula gelmişim bugüne nasil rapor alayim .En olmadi eğitimdeki mudure soylicem cikcam .O kadar oturamam
Evet canim iyi yaparsin. Bide eger gitmeme hakkin varsa onlari kullanirsin
Yok canım sadece kese var bebek gözükmüyor şuan lık acele etmek istemiyrm 7. Hafta giderim inşallah bebiki görmek için
evet 7.haftada tam duyulabilirmis hatta 8.haftaya kadar yolu var. Acele etmemek gerek

Selvi25 çok seviniyorum senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Beth18 Minik keseyi sende de görürüz inşallah. Hepiniz sağlıklı bir gebelik sonunda sağlıkla evlatlarınızı alırsınız Afilim92 . Bizler de sizlerin kervanına katılırız bi an önce inşallah.

Beth18
İnşallah canım çok sağol. Ben rahat duramıyorum yine buradan başka bir ürologdan randevu almaya çalışıyorum varikosel kafamı çok karıştırıyor. :)

Selvi25 canim gozunuz aydin ne guzel bir fotograf Rabbim sekillendigi gunleri de gostersin.
123eda sen ne yaptin gidebildin mi?
Kizlar resmen 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Kasimda dna hasarimiz 13 cikmisti. Koruyucu amacli impryl verdi doktor. Esim sagolsun bir hafta 10 gun salladi sonra yeniden basladi. Biz de bu surecte hem de tatile gitmisken bi daha verelim test durumu gorelim dedik.
Simdi geldi sonuc yine 20ye cikmis
Ne anladim ben bunca tedaviden. Hocaya mesaj atsam bilmem kac gun sonra cevap yazacak.
Impryl devam ediyoruz ama dusurmek icin degil sabit kalmasi icin.
Pes ettim artık yoruldum bittim.
13e dustugunu gorunce bir rehavet cokmustu adama. Simdi gorsun rehaveti.

Bugünde Op Dr. mu Prof mu buna taktım bu haftamda böyle başladı böyle biter herhalde . Op dr lar biraz işi şansa ve hastanın bilincine araştırmacı bir kişilik olup olmamasına bakıyorlar dr u sen yönlendiriyorsun, sanki deneme yanılma ile işi akışına bırakıyorlar. Prof ise aldıkları eğitim ihtisas konuları bu olunca her ayrıntı ve karşılaştıkları değişik bir vaka karşısında b planı üretebiliyorlar gibi geliyor bana. Dünyadaki gelişmeleri teknik takip yöntemlerini katıldıkları seminerler ve uluslararası kongreler sebebiyle daha iyi takip ediyorlar. Hatta size ilginç gelebilir ama devletteki prof lara daha çok güveniyorum. Ne kadar çok hasta o kadar çok örnek ve tecrübe gibi geliyor bana .. Sadece devletin yoğunluğu ve fiziksel şartları işini sevgiyle ilgiyle hevesle yapmasının önüne geçebiliyor bazen ..

Herkes tüccar her yer para tuzağı. İnsanların hevesi, umudu ve şifa beklentisi üzerinden milyon dolarların döndüğü bir sektör haline gelmiş ..

Çok ilginç bir şey paylaşacağım. İstanbul'un en bilinir tanınır devlet hastanelerinden birinde çalışan dr. arkadaşım bu konular çok değişik çok farklı şeyler dönüyor, sayısı bilmem kaç tane olan tüp bebek merkezleri başarılarını yüksek göstermek için başka sperm kullanabiliyorlar sağlık bakanlığı onları başarıları üzerinden denetliyor bana güven bu işlerin içindeyiz neler duyduk nelerle karşılaşıyoruz. Özellikle ş dışından Anadoludan gelip gelen giden ardını arkasını sorgulamayacak insanlar var ... vs dedi.

Allah razi olsun canim. Rabbim insallah hepimize isteyen tum anne adaylarina nasip etsin insallah

Beth18
İnşallah canım çok sağol. Ben rahat duramıyorum yine buradan başka bir ürologdan randevu almaya çalışıyorum varikosel kafamı çok karıştırıyor. :)
ya ben seni nasil iyi anliyorum bi bilsen. Bende once aan aydostan randevu aladim gec bi tarihe atincabaska bir dr.a randevu aldim varikosel var dedi. Sonra kaan beyin sekreterine diller doktum bize boyle boyle dendi diye. Sonra bize biraz daha erkene aldi. Neyse sonra yine kaan aydosa guvenmedim baska bir dr.a sonra yine baska bir dr.a 4 dr.a gitti esim

P Perican01
Ben sağlık sektörünün yönetim kademesi ile ilgili bilgi sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim.
O kadar oku öğren tezler için araştırmalar yap hastane içinde bulun çalış. Aynı gaflete bende kapıldım aynı şeyleri düşündüm eğitim araştırmada Prof buldum eşimle gittik ameliyata karar verdik hatta Prof yapacak diye tamam dedik ameliyattan çıktık ameliyat raporunun altında alakasız bir Dr ismi ve imzası. Sorduk şu Prof girecekti evet girdi gözlemledi denildi resmen denek olarak kullanıldık. Ben ki bu hataya nasıl düşerim ama şunu öğrendim ne kadar bilgi sahibide olsan işin o bile olsa teorikle pratik derler ya o kadar farklıymış ki!! Hiç birşey göründüğü gibi değil işleyiş özel muayenehaneden geçiyor. Para vereceksin ki ilgilenilsin. Profu görmek ne mümkün öğrenciler seni gözlemliyor profo iletiyor. Özelde işleyiş paradan devlette de kaytarmaktan geçiyor onca yıl boşa okumuşum temel işleyiş bu... demem o ki çok dikkat edin ne yapacaksanız yapın ama ilk muayenehanesine gidin. Ben büyük hata yaptım oysaki paradan kaçmadım işleyişin bu olduğunu görememişim.
Şimdi hala kahrolası varikoselle uğraşıyorum neden çünki baştan para yedirmemişim.
Şuan sadece Allah’ın takdiri diyorum.
Türkiye de sağlık sistemi yalandan ibaret.

Beth18 Cem kadıoğlunu biliyormusun kuzum. Olmadı en son ona gideceğim tek taraflı ameliyatı 10 bine yapıyormuş bizde yazılana göre çift var söylenene göre ameliyatlık değil bize 20 bin der sanırım derse yaptırsam mı yaptırmasam tüp mü denesem bilemedim. O kadar allak bullak ki kafam.
Eşim ameliyatlık birşey olmadığına hemen inandı bir ben inanmıyorum sanırım.

CANIM sonucum sımdı cıktı 212 çok şükür 3 bucuk haftalık fılan heralde

Saklicennet bu düşüncelerine katılıyorum. Devlette ki yoğun çalışma şartları emek ve ücret arasındaki orantısızlık zaten maalesef konusunda en iyi hocaları özel sektöre çekti. Devlet hastanelerinin geleceğinden gelecek nesillerden de endişeliyim. Devlet teknik altyapı ve yatırımı yapıyor ancak o kadar çok sebep sayabiliriz ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…