Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok şükür inşallah devamı da gelecek. :)
Tek kese mi gördün.

Beth18 kuzum seni bekliyorum 2 tane kese gördüm diyeceksin diye tel elimde dolaşıyorum.
Gitmediniz mi daha. :)
canim benim ya ne kadar tatlisin :)
Canim aslinda iki kese gordu dr. Ama biri kucuk. Bakalim simdilik soranlara tek de dedi. Bak dr.um sorarsa tek deyin beni mahcup etmeyin

canim benim ya ne kadar tatlisin :)
Canim aslinda iki kese gordu dr. Ama biri kucuk. Bakalim simdilik soranlara tek de dedi. Bak dr.um sorarsa tek deyin beni mahcup etmeyin
Hahaaaa. Ben biliyordum iki tane olduğunu hatta Dr dan önce biliyordum.
İnşallah ikisi de gelişir de bir daha uğraşmazsın. :)

CNM gözün Aydın çok şükür. Çok mutlu oldum. Darısı bizim başımıza inş en tez zamanda. İnş bizde bu heyecanları yaşarız . Ayyyyyy çok mutlu oldum

Bu ay çok bereketli maşallah barekallah....
İnşallah bizde bu duyguları yaşarız. Çok merak ediyorum nasıl bir his, sen biraz olsa biliyorsun ben daha hiç tadamadım.
Burada ki ark bebiş sahibi olmaları beni çok mutlu ediyor dışarıda ki insanları görünce sinir oluyorum çok tuhaf.

Beth18 canım gözün aydın çok sevindim senin adına.insallH ikiside sağlıkla gelişir canım hep olumlu düşün

Aşılamada bile binbir kurt düştü içime hocaya güveniyorum ama özel tüp bebek merkezinde spermlere yıkama yaptırdık sonra onları bize verdiler biz dr un muayenesine getirip hemşireye verdik ama içime kurt düşüyor ya karışmışsa falan aşılama ve tüp bebek de her yönden bilinçli dikkatli ve inançlı insanlara kendimizi teslim etmeliyiz

CNM gözün Aydın çok şükür. Çok mutlu oldum. Darısı bizim başımıza inş en tez zamanda. İnş bizde bu heyecanları yaşarız . Ayyyyyy çok mutlu oldum
Cok sagol canim Allah insallah en kisa vakitte sana da nasip etsin.
Allah en kisa vakitte size nasip etsin canim arkadaslarim. Ben her duamda sizlere de dua ediyorum. Sizde bana dua edin olur mu? Insallah kalp atisini da duyayim bebisimin. Ismim Begum. Isimle edilen dua daha etkiliymis

Beth18 canım gözün aydın çok sevindim senin adına.insallH ikiside sağlıkla gelişir canım hep olumlu düşün
Allah razi olsun canim. Insallah bende sizden boyle haberler alirimda bende sevinirim. Hep duamdasiniz.

Ayyy masallah masallalh rabbm gerisini ardı ardına getirsin

Yarın eşim test yaptıracak inş....
sonuçları merak ediyorum bakalım ne durumda. Promen k nın 3. Kutusu bitmek üzere. Ay valla korkuyorum sayı inş düşmemiştir de artmıştır,hareket özellikle ileri hızlı artmıştır,morfoloji 5-6 olmuştur,lökosit yoktur.

Beth18 cnm sen nerde yaptırdın tüp bebeğini, ne kadara mal oldu, doktorun kimdi, memnun kaldın mı? Bizde yaza kadar bekliycez olmazsa Ankara’ya gelip bi ay eşyalı bi apart tutarız ve tüp yaparız diye düşünüyoruz.

Ayyy masallah masallalh rabbm gerisini ardı ardına getirsin
amin canim ikimizinde inslalah ve isteyen herkesin

Beth18 kuzum cok sevindim yaa insallah saglikla gelisirler
canim benim. Insallah sizdende boyle haberler alirim da bende sevinirim insallah

ben promen k.ya guveniyorum canim. Insallah sonuclar guzel olur

hepsini cevapliim canim.ankara baskent gogsen beyde yaptirdim. Ilki bos gebelikti ama iste kismet insallah bu sefer Rabbim nasip eder. Ben genel olarak memnunum ama dr.umun bazi ters huylari var. Ama ben kendisini cok seviyorum. Cok iyi bir insan oncelikle. Raporlu toplamda ilac dahil 4000.e mal oldu canim

İnsallah kuzum yaa hemen yazcam buraya zaten

Cnm bu rapor işi nedir??? Acaba bu raporu herkese mi veriyorlar? Raporsuz ne kadardır ki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…