Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gozunuzde buyuyor mu sizin de? Biz de dogudayiz ve ankaraya gitmek gelmek iskence gibi geliyor bana.
Apart kiralamak cok mantikli orda burda surunmektense. Ben de bu gidisle yaza kalacam sanirim gogsen beyle

Gozunuzde buyuyor mu sizin de? Biz de dogudayiz ve ankaraya gitmek gelmek iskence gibi geliyor bana.
Apart kiralamak cok mantikli orda burda surunmektense. Ben de bu gidisle yaza kalacam sanirim gogsen beyle

Aynen git gel yapamam ya. Tutarım bi apart hem git gel daha pahalıya gelir yorgunluğu da cabası. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gürkan klinik var tüp bebek için indirimli oluyor öğretmenlere. Orası nasıl acaba ????

Gurkan klinigi duymustum ama cok net bilgim yok.
Ben novaartta yaptirmistim. Oradan da memnun kalmistim. Ama bu sefer baskent dedim hem daha uygun hem de olumlu sonuc cok duyuyorum

nasıl yani hasar düşmedi mi? hangi ilaçları kullandınız? en son kaçtı hasar? değerlerde hiç değişme olmadı mı ? üzüldüm şuan

Hanimlar mesajlari okudum tek tek cevap vermem cok zor. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum. Begum bu aksam senin icin dua edecegim.

Saklicennet Cnm varikoselin ele gelip gelmemesi bir tartisma konusu. Esimde de ele gelmiyordu ama ultrasonda kesindi hatta bir taraf icin artik cok gec kalinmisdi. Ele gelip gelmemesi bence kisiye gore degisiyor. Bize hic bir dr olmasin demediki? Hatta cok gec kalinmis bir testis artik safece hormon uretiyor. Biz cocuk sorunu disinda varikosel oldugunu anlamadik. Afadersin biraz konsantrasyon bozuklugu yorgunluk gibiydi iliskimizdeki hissiyat ama ciddi bir sorun hisettirmiyordu

Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:) darısı bana inşallah

İnsallah kuzum yaa hemen yazcam buraya zaten
Hemen yaz canim
Cnm bu rapor işi nedir??? Acaba bu raporu herkese mi veriyorlar? Raporsuz ne kadardır ki ???
raporsuz sadece tedabi ucreti 4900 mu neydi ilaclarda 2000 tl civari tutuyor. Ama rapor cikarma ile ilgili istenen kosullar var. Benim esimdeki sperm sayisindan dolayi bize şip diye rapor cikmisti. Hem bu acidan baskent hastahanesi cok iyi ben hic rapor cikarmayla ugrasmadim onlar cikardilar.

Canim pozitif sonuc aldigini dusununce her sey onemini yitiriyor...

Beth18 raporu ilaçlar için mi çıkardınız bende geçen ay ilaç için çıkardım raporsuz 600 tl olan ilaçları 250 tl ye aldım bu aydan sonra bende tüp e geçeceğim inş. hayırlı uğurlu olsun ikizlerin çok sevindim Benim arkadaşımda aynı bu dertlerden muzdaripti geçen yıl tüp bebek yaptırdı masallah şimdi ikiz kızları kucağında

Cnm çok soru sordum ama kusura bakma mesela rapor için sperm değerinin kaç olmasını istiyorlar???

Testisin fonksiyon kaybettiğini nasıl anladı Dr acaba bu konuda açıklama yaptılar mı? Bizim iki testisinde boyutları normal sağda 2 ml solda 2.6 ama valsavra manevrasıyla tabi 3/4 mm daha şişiyorlar. İlişki esnasında bir problem yaşamıyoruz sadece ilişki uzayınca yorulunca ve terleyince ereksiyon kaybı oluyor.(açık yazdığım için kusura bakmayın.)
Onun haricindenproblemimiz yok. Eşim çıkışında sanki sperm taşıyan boruda sperm kalıyor çıkamıyor gibi hissediyorum diyor ama varikoselle bağlantı kurmadı Dr kanal tıkanıklığı olabilir ama o zaman da bu kadar sperm çıkmaz dedi. Yordular beni gerçekten.

Al benden de o kadar topikcanlar hamile kalınca seviniyorum başkası kalsa gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…