- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Biz hatayı geç evlenmekle yaptık yirmili yaşların başında olsaydık eşlerimiz de tabi şimdi çocuklarımızı büyütüyorduk.Al benden de o kadar topikcanlar hamile kalınca seviniyorum başkası kalsa gıcık oluyorum
Ben de öyle düşünüyordum ama çok şükür meslek elde etmek için ugraştık Allah tan başka kimseye muhtaç değiliz şükürler olsun kimseye eyvallahımız yok hatta eşlere bileBiz hatayı geç evlenmekle yaptık yirmili yaşların başında olsaydık eşlerimiz de tabi şimdi çocuklarımızı büyütüyorduk.
Sokakta körpe körpe çocuklar görüyorum bebek arabası da var ohh erkenden evlenip halletmişler çocuk meselesini. :)
Sen gebe kalabiliyorsun, O zamana kadar belki doğal yoldan olur canım, hiç uğraşmana gerek kalmazGeçti cnm 3.5 sene oldu hatta haziranda 4. Seneye yaklaşıcaz. Bunu duyduğum iyi oldu. Artık yazın tüp bebek yolları bize de görünecek. Hakkımızda hayırlısı olur inş....
Sen gebe kalabiliyorsun, O zamana kadar belki doğal yoldan olur canım, hiç uğraşmana gerek kalmazben de tüpe nisanda başlamayı düşünüyorum.
Amin canım hepimizin olacak inşallahAy cnm inş ama hiç umudum yok maalesef.....
Sana çok çok dua Edicem inş cnm. Allah yardımcın olur inş
amin canim benim. Darisi basina insallah.Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah :)
hem tup bebek yaptirmak icin hemde ilaclar icin canim yari yariya olmasa da yaridan birazcik fazla odedik tum tedavi ve ilaclaraBeth18 raporu ilaçlar için mi çıkardınız bende geçen ay ilaç için çıkardım raporsuz 600 tl olan ilaçları 250 tl ye aldım bu aydan sonra bende tüp e geçeceğim inş. hayırlı uğurlu olsun ikizlerin çok sevindim Benim arkadaşımda aynı bu dertlerden muzdaripti geçen yıl tüp bebek yaptırdı masallah şimdi ikiz kızları kucağında
Canim ya yaparsan ve pozitifi gorursen hemen yaz olur mu cok merak ediyorum. Insallah olur.Yok kuzum yaptırmadim ya aslında çıkmaz diye yapmadım sonra moralim bozulmasın diye :))
estagfurullah zevkle cevap veriyorum canim. Sperm sayisinin bi yerde 5milyon/ml olmasi gerekiyor diye okunustum ama bizim verdigimzi testlerin birinde 6milyon/ml idi. Yinde de cikti. Bide sorun bu sekilde ise yani sayi hareketlilik gibi hemen ciakriyorlar sana bakmalarina bile gerek yok. Yani bizim gibilere cocugu olmaz gozuyle bakiyo devletCnm çok soru sordum ama kusura bakma mesela rapor için sperm değerinin kaç olmasını istiyorlar???
sorma bende bi ozeniyorum bi ozeniyorum hamileler topiginde benin yasimda kadinlarin hep 2. CocuguBiz hatayı geç evlenmekle yaptık yirmili yaşların başında olsaydık eşlerimiz de tabi şimdi çocuklarımızı büyütüyorduk.
Sokakta körpe körpe çocuklar görüyorum bebek arabası da var ohh erkenden evlenip halletmişler çocuk meselesini. :)
gozlerimi yasarttin... insallah teyzesi insallah. Allah can verir kan verirse bir kuzu olacak insallah... Allah.tan duam sizlerinde bu duygulari yasamaniz kizlar...Ben de öyle düşünüyordum ama çok şükür meslek elde etmek için ugraştık Allah tan başka kimseye muhtaç değiliz şükürler olsun kimseye eyvallahımız yok hatta eşlere bileama işte bi evlat konusunda imrenmiyor değilim ama onuda Allah ın izniyle aşıcaz.ben hiç bişeyi kolay elde etmedim atanmayı bile tırnağımla kazıyarak Kpss de derece yaparak atandım inşallah bunuda kazanıcaz canım
Beth18 canım hepimizin gözü aydın bi kuzumuz daha oluyor demek
Neden öyle diyorsun sen hamile kalabiliyorsn bak bende 14 ay sonra hamile kaldım kaybettm. Sonra kürtajdn bir ay sonra hamile kaldım nasip kısmetAy cnm inş ama hiç umudum yok maalesef.....
Sana çok çok dua Edicem inş cnm. Allah yardımcın olur inş
gecen sefer biliyorsun canim cok kotu olmustum. Kurban bayramim zehir olmustu bana... o yuzden insallah kalp atisini duyayim oyle koyarim bol nazar boncuklusundanLimonlu kendine de birişareti koy, tabiki nazar boncuklu
tup bebegin hangi asamasinda canim baslangicta mi?Kızlar çok acil cevap verir misiniz tüp bebek sırasında e2 nin kaç olması gerekiyor
skmdi baktim baslangic asamasinda e2 degeri skalasi 21-251 arasinda olmasi gerekiyormus. Ben 29 ile baslamisimKızlar çok acil cevap verir misiniz tüp bebek sırasında e2 nin kaç olması gerekiyor
Neden öyle diyorsun sen hamile kalabiliyorsn bak bende 14 ay sonra hamile kaldım kaybettm. Sonra kürtajdn bir ay sonra hamile kaldım nasip kısmet
Ben şu an evde diil im eşime sordum adetin 2. Günü sadece FSH ve prolaktin bakılmış bu normal mi amh e2 hiç yok ve benim de tedaviye başladıktan sonra 686 cikmistup bebegin hangi asamasinda canim baslangicta mi?
telaslanma sen e2ye bakildigi gun adetinin kacinci gunundeydin? Benimde amh.ya bakilmadiBen şu an evde diil im eşime sordum adetin 2. Günü sadece FSH ve prolaktin bakılmış bu normal mi amh e2 hiç yok ve benim de tedaviye başladıktan sonra 686 cikmis
Hatırlamıyorum canım ama tedaviye başladıktan sonra bakıldı Dr biz bilerek onu yukseltiyoruz demiş çok yüksek diil mı bu değer bu sonuçları istedim gideceğim Dr a göstermek için 2 tanesini de vermemişler eğer bir sıkıntı varsa o hastaneyi onların başına yikarimtelaslanma sen e2ye bakildigi gun adetinin kacinci gunundeydin? Benimde amh.ya bakilmadi
Benim de aynı kurban bayramında annemle kv herkese duyurmuştu gebe diye, sevincimiz 2-3 gün sürmüştü, sonra herkese kimyasal gebelik nedir onu anlatıp durmuştum. Bu sefer kimseye demeyeceğim.gecen sefer biliyorsun canim cok kotu olmustum. Kurban bayramim zehir olmustu bana... o yuzden insallah kalp atisini duyayim oyle koyarim bol nazar boncuklusundan
neden bh kadar sinirlendigini anlamadim canim. Evet benimde yukselmisti. Yukseltmeden tuo bebek yapilmaz ki benim iki tedavimde de yukselttiler yoksa vucudun gebelige hazirlanmaz bebegin buyuyemez ki.Hatırlamıyorum canım ama tedaviye başladıktan sonra bakıldı Dr biz bilerek onu yukseltiyoruz demiş çok yüksek diil mı bu değer bu sonuçları istedim gideceğim Dr a göstermek için 2 tanesini de vermemişler eğer bir sıkıntı varsa o hastaneyi onların başına yikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?