Tabiki canım yaparsam inşallah vardır ilk buraya koyucam :)))) çok korkuyorum Rabbim ne olur inşallah bebislerim benimledir inşallahamin canim benim. Darisi basina insallah.
hem tup bebek yaptirmak icin hemde ilaclar icin canim yari yariya olmasa da yaridan birazcik fazla odedik tum tedavi ve ilaclara
Canim ya yaparsan ve pozitifi gorursen hemen yaz olur mu cok merak ediyorum. Insallah olur.
estagfurullah zevkle cevap veriyorum canim. Sperm sayisinin bi yerde 5milyon/ml olmasi gerekiyor diye okunustum ama bizim verdigimzi testlerin birinde 6milyon/ml idi. Yinde de cikti. Bide sorun bu sekilde ise yani sayi hareketlilik gibi hemen ciakriyorlar sana bakmalarina bile gerek yok. Yani bizim gibilere cocugu olmaz gozuyle bakiyo devlet
sorma bende bi ozeniyorum bi ozeniyorum hamileler topiginde benin yasimda kadinlarin hep 2. Cocugu
gozlerimi yasarttin... insallah teyzesi insallah. Allah can verir kan verirse bir kuzu olacak insallah... Allah.tan duam sizlerinde bu duygulari yasamaniz kizlar...
Tedavi sırasındaki e2 tahminen kaç yumurta geliştiğini gösteriyor. Her yumurta aşağı yukarı 150-200 e2 salgılıyor. Ohss olmamanız için çok artmasın diye kontrol ediliyor.Hatırlamıyorum canım ama tedaviye başladıktan sonra bakıldı Dr biz bilerek onu yukseltiyoruz demiş çok yüksek diil mı bu değer bu sonuçları istedim gideceğim Dr a göstermek için 2 tanesini de vermemişler eğer bir sıkıntı varsa o hastaneyi onların başına yikarim
ya canim valla koymasina koyarim sorun degilde bide onu kaldirmasi varKızlar benimde ogrencilerimin anneleri benle yaşıt çocuklara caktirmiyorum koca koca çocuklar Allah bilir kaç yaşlarında evlendiler bazen çocuğunuz varmı hocam die soruyorlar yok diyorum
Beth18 canım artık köy kendini hamiş artsın sayılarımiz inşallah
Benimde bugün 26.gunum test yaptım çıkmadı tabiki de bazen diyorum şöyle 20tane falan alayım skldikca yapıp yapıp durayimyapmasi bile güzel cikmasada
Yaa ben kimseyle konusmamis gorusmemistim cok fenaydi. Hic yataktan cikmamistim anneme de zehir ettim bayrami.Benim de aynı kurban bayramında annemle kv herkese duyurmuştu gebe diye, sevincimiz 2-3 gün sürmüştü, sonra herkese kimyasal gebelik nedir onu anlatıp durmuştum. Bu sefer kimseye demeyeceğim.
insallah vanim bekliyorumTabiki canım yaparsam inşallah vardır ilk buraya koyucam :)))) çok korkuyorum Rabbim ne olur inşallah bebislerim benimledir inşallah
Benimde e2 yüksekti tedavi sırasında .normal yani yüksek olmasıHatırlamıyorum canım ama tedaviye başladıktan sonra bakıldı Dr biz bilerek onu yukseltiyoruz demiş çok yüksek diil mı bu değer bu sonuçları istedim gideceğim Dr a göstermek için 2 tanesini de vermemişler eğer bir sıkıntı varsa o hastaneyi onların başına yikarim
Tmm ama başlarken bakilmamis ki yüksek olmaması gerekiyormuş başlangıçta hani nerede amh ye hiç bakilmamis o yumurtalık rezervi bin kalitesini gösteriyormus eğer kaliteli diilse tüp bebek yapmanın bı anlamı yok ki zaten şimdi internet ten baktım nasıl bakılmaz ki bunlaraBenimde e2 yüksekti tedavi sırasında .normal yani yüksek olması
Bak senin de amh bakilmamis ama şükür ki senin tuttu ama benim şimdi tutmadığı için herşeyi araştırıyorum nasıl bakılmaz bunlara bunlar çok önemli şeyler baslangicta e2 ye bakilmamis hiçZaten surekli ilaclari e2 yukselsin diye aliyoruz tup bebekte sakin ol @Bebeksevdam
Adetin 3. Günü fsh yüksek değilse amh bakmaya gerek yok. Fsh yükseldikçe amh düşüyor muhtemelen sizinki 10dan az ise amh iyidir zaten.Tmm ama başlarken bakilmamis ki yüksek olmaması gerekiyormuş başlangıçta hani nerede amh ye hiç bakilmamis o yumurtalık rezervi bin kalitesini gösteriyormus eğer kaliteli diilse tüp bebek yapmanın bı anlamı yok ki zaten şimdi internet ten baktım nasıl bakılmaz ki bunlara
Tedaviye başlarken 50altında olması gerekiyor, iğnelere başladığında yumurtalar büyüdükçe e2 artıyor,olgun yumurta başına değeri 200 falan olması gerekiyor. Ben adetin 22. Gününde baktırdım e2 260 falan şuan, tedavide değilim.Hatırlamıyorum canım ama tedaviye başladıktan sonra bakıldı Dr biz bilerek onu yukseltiyoruz demiş çok yüksek diil mı bu değer bu sonuçları istedim gideceğim Dr a göstermek için 2 tanesini de vermemişler eğer bir sıkıntı varsa o hastaneyi onların başına yikarim
Cnm sonuçları yarın yAz bize eşin arginin falan içiyormuyduYarın eşim test yaptıracak inş....
sonuçları merak ediyorum bakalım ne durumda. Promen k nın 3. Kutusu bitmek üzere. Ay valla korkuyorum sayı inş düşmemiştir de artmıştır,hareket özellikle ileri hızlı artmıştır,morfoloji 5-6 olmuştur,lökosit yoktur.
Amh senin yumurtalık rezervinle alakalı tutunmaması ile hiçbir bağlantısı olamaz. Benim ilk tedavimde hep bakıldı hormonlara tutmadı,ikinciye hastane değiştirdim orada hiç bıkmadılar sadece progesterona bakıyorlardı oda tutmadı şimdi üçüncü tedaviye başlayacağım amh yeni baktırdım.Adetliyken yapılan muayenede yumurta sayısı iyi ve yaş 30altı ise amh istemiyorlar.Bak senin de amh bakilmamis ama şükür ki senin tuttu ama benim şimdi tutmadığı için herşeyi araştırıyorum nasıl bakılmaz bunlara bunlar çok önemli şeyler baslangicta e2 ye bakilmamis hiç
Kimse kullanmadı mı kızlar yokmu cevapKızlar merhaba bişe sormak istiyorm kusaca özetlersek 4 yılım dolcak mayısta hala hamile kalamadım doktora gittik benm prolaktin yüksek çıktı indirdik sonraki herşey normal ama olmadı eşimnde problemi yok dendi ama çokda mükemmel demediler sadece dogal yoldan gebeliğe engel değilmiş bende araştırdım biraz cakşır otunu duydum aldırdım bugün eşime tozunu nasıl yapıldıgını bilmiyorum bilen varsa kısaca bilgi verebilirmi
İşte benim de sinirlendigim nokta bu tedaviye başlarken bakilmamis ya yüksekse bakın kızlar ben saglikciyim ama onlara öyle güvenmiştim ki hiç bişey bakmadım hangi değerler e bakildigina sonuçlarına ama eğer bir sıkıntı varsa da bunu yanlarına bırakmam bugün beraber çalıştığım Dr amh bakıldı mi sana diyor bende evet herseyime bakıldı diyorumTedaviye başlarken 50altında olması gerekiyor, iğnelere başladığında yumurtalar büyüdükçe e2 artıyor,olgun yumurta başına değeri 200 falan olması gerekiyor. Ben adetin 22. Gününde baktırdım e2 260 falan şuan, tedavide değilim.
Yaşınız kaç.amh nin yumurta kalitesi ile alakası yok rezervinizi gösterir.çok azaldıysa acil tüp bebek derler.bende yeni yaptırdım daha her kontrolde 10 folikül görünürdü amh 2.17 çıktıİşte benim de sinirlendigim nokta bu tedaviye başlarken bakilmamis ya yüksekse bakın kızlar ben saglikciyim ama onlara öyle güvenmiştim ki hiç bişey bakmadım hangi değerler e bakildigina sonuçlarına ama eğer bir sıkıntı varsa da bunu yanlarına bırakmam bugün beraber çalıştığım Dr amh bakıldı mi sana diyor bende evet herseyime bakıldı diyorum
Yaş 26 işte bakilmamis hiç değere başlarken de e2 bakilmamisYaşınız kaç.amh nin yumurta kalitesi ile alakası yok rezervinizi gösterir.çok azaldıysa acil tüp bebek derler.bende yeni yaptırdım daha her kontrolde 10 folikül görünürdü amh 2.17 çıktı
Canim benimde ilki tutmadi ama dr.lar bubkonuda uzman sen onlara guven ve tevekkul et boyle yaparak kendini uzersin. Onlarca hastaya bakiyorlar senin gibi canim bir gunde demekki gerek gormwdiler bakmadilarTmm ama başlarken bakilmamis ki yüksek olmaması gerekiyormuş başlangıçta hani nerede amh ye hiç bakilmamis o yumurtalık rezervi bin kalitesini gösteriyormus eğer kaliteli diilse tüp bebek yapmanın bı anlamı yok ki zaten şimdi internet ten baktım nasıl bakılmaz ki bunlara
ben aldim rondodan gecirdim oyle kullnadim canimKızlar merhaba bişe sormak istiyorm kusaca özetlersek 4 yılım dolcak mayısta hala hamile kalamadım doktora gittik benm prolaktin yüksek çıktı indirdik sonraki herşey normal ama olmadı eşimnde problemi yok dendi ama çokda mükemmel demediler sadece dogal yoldan gebeliğe engel değilmiş bende araştırdım biraz cakşır otunu duydum aldırdım bugün eşime tozunu nasıl yapıldıgını bilmiyorum bilen varsa kısaca bilgi verebilirmi
Canım ben çakşır kullandırmadim hiç guvenemedim onun yerine hunnapin eczanelerde satılan keçiboynuzu özü var onu yedir birde fındık ceviz yesin bol bol.hormonlar hakkında bir fikrim yokKimse kullanmadı mı kızlar yokmu cevap
Tabiki bakılması gerekiyordu niye bakılmadi size doktorunuza sorun ama bir bildiği vardır ddokturn bence güven ona canm bide sakın stres yapma hormonları etkilemesinTmm ama başlarken bakilmamis ki yüksek olmaması gerekiyormuş başlangıçta hani nerede amh ye hiç bakilmamis o yumurtalık rezervi bin kalitesini gösteriyormus eğer kaliteli diilse tüp bebek yapmanın bı anlamı yok ki zaten şimdi internet ten baktım nasıl bakılmaz ki bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?