Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iste buna kismet diyoruz maalesef, kader diyoruz, hayirlisi boyleymis diyoruz. Bende cok gec kaldim hayata, lise arkadaslarimin cocuklari boyunca oldu .. Tek tesellim kocam gibi bir es rabbimin bana mukafati oldu. Annemi kaybettikten sonra .. 6 ay bir insan hergun aglarmi hergun gogsunun ortasinda bir aci hissedermi? Alismak şoyle dursun hayatinda hergun giderek artan bir eksiklik bir boşluk. Ben 40 yasindayim ve 5 aylik evliyim. Dusunebiliyormusun cnm benim cocugumla hayatta gecirebilecegim zaman azaldi. Yaslanacagim ve onu gencecik yasinda yanliz birakmak zorunda kalicam, belki egitim hayatinin sonuna kadar olup en ozel anlarinda yaninda olamiycam. Cevremde evlenip ayrilmis yada dogru insanla yuva kuramamis, mutsuz, yuzeysel, menfii cok iliski var. Hep kotusunu dusunup buna sukur diyorum. Istedigim bir hayati benim icin dogru insanla ve en onemliside ailemden sonra en iyi aile ortaminda yakaladim. Bundan sonrasi da hep iyi dusunelim iyi olsun. Bir abla gibi öpuyorum yanaklarindan

Ultrasonda ve muayenede boyutu cikiyor, o artik o kadar kuculmuski yok gibi birsey yukari kaciyor. Onun bi faydasi yok sperm uretmiycek bosuna cift tarafli olmasin dedi dr lar ama esimin istedigi dr ne kurtarirsak kardir dedi cift tarafli yapti, ameliyattan sonrada ugrasdim cok kurcaladim damar bulamadim malesef vs dedi

P Perican01
Uzun vadeli düşünmemek gerektiğini düşünüyorum kimin ne zaman öleceğini kimse bilemez. Ailem de her iki tarafta da büyük babam ve annem yaşıyorken çocukları hayatta değil. Biz bize biçileni tercihimiz doğrultusunda yaşıyoruz sanırım. Ne mutluki hayatınıza çok değerli bir insan girmiş ve onunla paylaşıyorsunuz bu yaşamı..
Benim eşim 33 yaşında çok üzülüyor durumuna kendisini kötü hissediyor onun yüzünden çocuğum olmuyormuş gibi davranıyor. Erken evlenmem lazımdı varikosel değerlerimi çok etkilemiş, ben hayatımın her dönemine geç kaldım, hep birşeyleri elde etmem için uğraşmam gerekti hiç birşeyi kolay elde edemedim diyor bende eşime anlatamıyorum kaderi benimle yazılmış erken evlenseydi ben olmayacaktım. Kader kısmet gerçekten.
Ben inanıyorum sizde evlat sahibi olacaksınız. İnşallah çok mutlu ve huzurlu ömrünüz olur.

M Mehlikara canim caksirin tozuyma ugrasmana gerek yok cemilefendinin caksir suyu var guvenilir bir marka 1 bucuk litre suyla karıştırıyorsun

Gozun aydin kalbini de duyarsin insallah pit pit iste o an inaniyorsun anne olcagina

Allah kolaylık versin cnm. Yeni okul yeni heyecan iyi oluyor ya. Bende artık değiştirmek istiyorum okulumu. Okul sıkıcılaşmaya başladı benim için. Çok yorma ayakta çok durma. Bağırma kasma kendini.
genelde oturmaya calisiyorum canim. Zaten daha yeni geldim ya yavastan basladim iste. Yormiyorum kendimi.

Degerler icinde aslinda sayi iyi ama sen oncekilere gore daha az sanirim o yuzden endiselendin degil mi? Ama bana cok kotu gelmedi

Eki Görüntüle 2110612 Kızlar sonucumuz çıktı. Hergeçen gün sayımız azalıyor. Varikosel yine mi hortladı yaaaa
Maşallah canım neden dert ediyorsun kendine bak %80lerde haraketsiz sperminiz vardı şimdi haraket 69 a çıkmış ve %46 ileri haraketli hiç endişelenme sayınızda gayet iyi en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum. Takviyelere devam hem eşin hem sen. Şuan endişelenecek hiçbirşey yok.
Bu testi her zaman ki yerde mi verdiniz??

Yok cnm bu sıradan bi devlet hastanesi araştırmaya gitti doktor ameliyatlarımız var bugün olmaz yarın gel demiş. Bende hep başka bi yerde de test yaptırmak istiyordum farklı çıkacak mı diye. Bi hafta sonra tekrar araştırmada yaptırıcaz. Yada 3/4 gün sonra yaptırırız. Sayı ml de 9 milyon olmuş cnm yaaa 22.5 tan 9 ml düştük ne oluyor yaaaa? Tekrar varikosel olabilir mi ???

Canım sayı biraz sıkıntılı değilmi ya

Bu sayıda düşüşler neden olurki varikosel olduğunu sanmıyorum ne çabuk yenilicek doktora göstermedinizmi varikosel olsa anlardı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…