- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Canım allah sağlikla kucagına aldiğin günleride nasipetsin cok sevindim senin adinaGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Sağol canm Allah sanada nasip etsin inşallah darısı başına olsun en yakın zamanda sende hamileyim de buraya testini at inşallahR ruyagokk yuppiii bir bebişimiz daha geliyormuş nasıl mutlu oldum nasıl. :) demek ki senin bebişin hastanede annesini bekliyormuş. Nasibin nereden geleceği belli olmuyor.
Embriyoların tedavi öncesi embriyolar değil mi?
Rabbim ol deyince oluyor işte inşallah kucağına aldığın güne de hep birlikte tanık oluruz. çok seviniyorum sizlerden gelen hamileyim Yada olabilirim kelimelerini okuyunca.
Cok güzel 91Kızlar sonucum 91 çıktı nasıl sizce inşallah ikiye de katlar amin amin
Çok sağol canim Allah razı olsun darısı sana olsun inşallah en yakın zamandaCanım allah sağlikla kucagına aldiğin günleride nasipetsin cok sevindim senin adina
Çok sağol canım inşallah ikiye de katlarCok güzel 91
Kuzum benim iyi dileklerin ve duaların için allah razı olsun senden. Bak ben 3. Transferin olduğunu bilmiyordum bu 2. Sanıyordum çok şükür ki oldu devamında gelsin inşallah. Sen çok dikkat et güzel beslen ceviz ye bol bol. Ananas ye.. artık bunları araştır spermlerden gına gelmişti zaten.Sağol canm Allah sanada nasip etsin inşallah darısı başına olsun en yakın zamanda sende hamileyim de buraya testini at inşallah
Hepinize çok çok dua ediyorum Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallah
Evet canım benim Kaan hocaya gitmeden önceki embriyolar .biz Kaan hocaya haziran ayında gittik
Bu 3.transferimdi ilk Ocak ayında başladım tedaviye olmadı sonra Nisan'da dondurulmuş iki embriyo koyduk olmadı son 2 embriyom kalmıştı .ben bunlarda olmaz dedim eşim zorla götürdü hatta doktorla beraber baya kizdilar.niye olmasın canı veren Allah dedi yeter ki umut et dua et nasibi varsa zaten olur dedi.
Elhamdülillah çok şükür Rabbime oldu
Gerçekten gününü saatini bekliyordu insalalh bundan sonrada değerim artar kucağıma almakta nasip olur inşallah
Canım yakında sizden de güzel güzel haberler alicaz inşallah ben inanıyorum bu topik hepimize uğur getirecek
Iyi gecmesini diliyorum. Cok gecmis olsunKızlar duaedin eşim ameliyat olacak birazdan varikosel ameliyatı
Görmemisim msjnı... biz agustos sonu klomenle tedaviye basladık . 1 ay sonra iğneye gectik. Ve sonuc hasar yükseldi. Buarada antipksidan olarak impryl kullandık. Sonra kaan hoca ilk 3 ayda olumsuz cvp alınca busefer iğneyi bıraktırdı sadece antioksidan tedavisinde eşim aralıktan beri
Gayet iyi morfoloji falan canım ben hamile kaldığım ay ileri hız 2 morfoloji 2 idi endişelenme yumurtlama dönemi iyi değerlendirinEki Görüntüle 2111187 Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon
Eki Görüntüle 2111187 Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon
Çok saol cnm bizde ileri hıza üzüldük ama bakalım nasip kuzumGayet iyi morfoloji falan canım ben hamile kaldığım ay ileri hız 2 morfoloji 2 idi endişelenme yumurtlama dönemi iyi değerlendirin
Milyon yanında ml yazıyorya ml m deki sayı 30Eki Görüntüle 2111187 Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon
Çok saol cnn erzincanda bakalım bulabilecekmiyim marketlerde mi satılır aktarlarda mıMl de 30 milyon yani iyi morfoloji problemi de görünmüyor .Hiz icin caksir suyu cok faydali .Marka sorarsan Cemilefendi
Bizimde a+b toplamı 22 idi siznde 22 canım aynı gibi sonuçlar bizimde ml de 22 milyondu daha azdıEki Görüntüle 2111187 Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon
Yani normalde 120 milyon mu cnm 4 ml çıkmışMilyon yanında ml yazıyorya ml m deki sayı 30
Ya cnn Allah razı olsn valla içimi ferahlattın inşallah bu ayda ben burda hamileyim die yazarım rabbim isteyen herkese içindede bana nasip etsin yani bu degerlerle olur olmaz deilBizimde a+b toplamı 22 idi siznde 22 canım aynı gibi sonuçlar bizimde ml de 22 milyondu daha azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?