Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım
Ben ileri olmayan polikistik over hastasıyım canm :))) öyle olunca ilaçla büyüdü :))
17 yumurta toplandı 5 tanesi döllendi :))

Hız iyide cnm ileri hız düşük ama rabbim verince veriyor bakalım afilimin dedigi çakşır suyundan alcam
al al bende caksir kokunu alip rondodan gecirip karisim yapmistim. Ayy yaklasik 100tllik alisveris uapmistim aktardan belki gecmistir. Esim yemiyo onu bekliyor oyle

Teşekkür ederim cnn kullanıyoruz bakalım inş etki eder

Yok cnm ilaç kullanıyor zaten kaan hoca yükselmez dedi
Bizimki 1 hafta falan ihmal etti simdi 20ye yukselmis yine aman ihmal etmesin kuzum. Bizimki de sizinkiyle ayniydi hemen hemen degerlerimiz. Oyuzden sordum yaptirdiniz mi yeniden diye
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Ederim canım :))
Allah sizede nasip etsin inşallah en yakın zamanda güzel güzel bebisler
Aminnnnn canim benimmm

Kızlar sanki yok gibi değil mi??? Ben kör olmak üzereyim buarada 25. Günüm. Adete 4 gün var. Neyse hayırlısı olsun başka aya umutlarımızı erteledik. Şubat bereketli dedik belki bizde araya kaynarız dedik ama olmadı.

Aynen ya sirkeleme bile yaptım düşün olurda tutar diye ama nerdeeeeeee
Hahaha koptummm resmen
Tam gaz devam aferin bende senin yolundan gelmeye çalışacağım. Eşime söylemeye çekiniyorum salla beni diye. Eşim kafayı yedi çocuk özleminden diyecek diye. Sen böyle şeylere inanmazdır hayırdır kendine gel diye silkeleyecek beni.

O silkelemeyi bende denedimsaka gibiydi halim

Cnm normalde bende inanmam ama keşke dememek için yapayım dedim. Maymun olduk resmen ya

B Beyza_2018 zeynepppppppp
Ahh ahhh çokkk şanslı veledler olacaklar bir gelseler de el bebek gül bebek büyütülecekler haberleri Yok hala naz yapıyorlar ama tabiki bizlerin pabucu dama atılamaz bizler eşlerinizin ilk göz ağrısı ve bebekleriyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…