Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanimm gozun aydin.
Ne bereketli bir ay oldu. Insallah tamami da gelir. Kucaginiza almak nasio olur.
Dikkat et kendine yemene icmene :)
İnşallah canımR ruyagokk
İnşallah ikisi de tutar çifte mutlulukbelki hamilelik süreci zorlu oluyor ama biz zaten hamile kalabilmek için neler yapıp nelerle uğraşıyoruz. Kız maaşallah ne bereketli yumurtaların varmış. Baya da döllenmiş. :) :)
R rvydmrt
İleri hız 22 hiç kötü değil. Keçiboynuzu Q10 l karnitin hızlandıracaktır bunları takviye alabilirsin. Proxeed plus bizde de hiç işe yaramadı.
al al bende caksir kokunu alip rondodan gecirip karisim yapmistim. Ayy yaklasik 100tllik alisveris uapmistim aktardan belki gecmistir. Esim yemiyo onu bekliyor oyleHız iyide cnm ileri hız düşük ama rabbim verince veriyor bakalım afilimin dedigi çakşır suyundan alcam
Sipariş ettim cnm inşallah fayda eder bizeal al bende caksir kokunu alip rondodan gecirip karisim yapmistim. Ayy yaklasik 100tllik alisveris uapmistim aktardan belki gecmistir. Esim yemiyo onu bekliyor oyle
Teşekkür ederim cnn kullanıyoruz bakalım inş etki ederR ruyagokk
İnşallah ikisi de tutar çifte mutlulukbelki hamilelik süreci zorlu oluyor ama biz zaten hamile kalabilmek için neler yapıp nelerle uğraşıyoruz. Kız maaşallah ne bereketli yumurtaların varmış. Baya da döllenmiş. :) :)
R rvydmrt
İleri hız 22 hiç kötü değil. Keçiboynuzu Q10 l karnitin hızlandıracaktır bunları takviye alabilirsin. Proxeed plus bizde de hiç işe yaramadı.
Erzincanda ki değerleriniz daha mı iyidi?Teşekkür ederim cnn kullanıyoruz bakalım inş etki eder
Bizimki 1 hafta falan ihmal etti simdi 20ye yukselmis yineYok cnm ilaç kullanıyor zaten kaan hoca yükselmez dedi
Aminnnnn canim benimmmÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Ederim canım :))
Allah sizede nasip etsin inşallah en yakın zamanda güzel güzel bebisler
Haha sabırsız seni :)
Merak işte. Cnm yok demek ki bu ay. Olsaydı çıkardıHaha sabırsız seni :)
Ben bu ay senden umutluyum yine de.
Bence çıkmaz erken daha adet gecikmesinden sonra yapılması gerekmiyor mu?Merak işte. Cnm yok demek ki bu ay. Olsaydı çıkardı
Yok cnm olsa çıkardı. Bi bayanın 8 gün vardı adetine 2. Çizgi kıpkırmızıydı. Yok demek kiBence çıkmaz erken daha adet gecikmesinden sonra yapılması gerekmiyor mu?
Bende garibim yine de bir umut önemli günleri hep değerlendirdim.
4 gun varken normal testte zor cikar .Çıkanlar istisnadir
Hahaha koptummm resmenAynen ya sirkeleme bile yaptım düşünolurda tutar diye ama nerdeeeeeee
O silkelemeyi bende denedimHahaha koptummm resmen
Tam gaz devam aferin bende senin yolundan gelmeye çalışacağım. Eşime söylemeye çekiniyorum salla beni diye.Eşim kafayı yedi çocuk özleminden diyecek diye. Sen böyle şeylere inanmazdır hayırdır kendine gel diye silkeleyecek beni.
Hahaha koptummm resmen
Tam gaz devam aferin bende senin yolundan gelmeye çalışacağım. Eşime söylemeye çekiniyorum salla beni diye.Eşim kafayı yedi çocuk özleminden diyecek diye. Sen böyle şeylere inanmazdır hayırdır kendine gel diye silkeleyecek beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?