Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok güzel haberler alıyoruz bu ay. Allahım kucağına sağlıkla aldırsın. Çok mutlu oldum. Gerçekten zamanı var sanırım. Rabbim güzel dualarını kabul etsin bizler için de.

Cnm hız için promen k öneririm bizde işe yaradı valla

Ml.de 30 milyon canim. Bizde promen k kullandik hiz ondan mi bilmiyorum ama baya artti
Beth18
Çok şükür canım ama eşimin yaş 34 olacak ve değerleri iyi değil benim yaşımın avantajı tüp bebek için geçerli sanırım.
İyi dersler canım dikkat et anlamasınlar
olsun canim kadinin genc olmasi her zaman avantaj

Ay kuzum amin amin inşallah 2 embriyo canm istediğin kadar sorabilirsin:)))
Ay inşallah canm Rabbim doğal yoldan nasip etsin inşallah
Hiç canını sıkma canım ben inanıyorum en yakın zamanda olacak inşallah

R ruyagokk
İnşallah ikisi de tutar çifte mutluluk belki hamilelik süreci zorlu oluyor ama biz zaten hamile kalabilmek için neler yapıp nelerle uğraşıyoruz. Kız maaşallah ne bereketli yumurtaların varmış. Baya da döllenmiş. :) :)

R rvydmrt
İleri hız 22 hiç kötü değil. Keçiboynuzu Q10 l karnitin hızlandıracaktır bunları takviye alabilirsin. Proxeed plus bizde de hiç işe yaramadı.

Çok güzel haberler alıyoruz bu ay. Allahım kucağına sağlıkla aldırsın. Çok mutlu oldum. Gerçekten zamanı var sanırım. Rabbim güzel dualarını kabul etsin bizler için de.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla alırız kucağımiza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…