- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Bana d dio napıcaksın nie baktırıyosun canım istedi merak ediyorum dedim hatta bende lekelenmeler olmaya başladı adetten 10 gün önce onun sebebide oymus rahim kalınlaşmıyor ve atılmaya başlıomus düşük olunca inşallah sende cıkmaz ama tedbirli olTeşekkür ederim canım ilgilenip cevap verdiğin için kafama takılmıştı bu benim. Bilen biri var mı diye doktorlar önemsemedi ve progesterona baktırmak istediğimde gerekli görmediler sağolsunlar.
Evet canım günde 1kapsül, ben bu ay propolis kapsülde alacağım yumurta kalitesini arttırıyormuş.Hepsinden günde 1 kapsül değilmi?eşime daldım kendimi tamamen ihmal ettim
Arısütü kapsülünün resmini bide propolis kapsülün resmini bana da yollarmısın çünkü cok ceşitli firmalar var güvenemiyorumEvet canım günde 1kapsül, ben bu ay propolis kapsülde alacağım yumurta kalitesini arttırıyormuş.
Dr gidicekmiş hastaneden tayini çıkmış bana dediği tedaviye başla böyle asla gebe kalamazsın.bende şimdi 3.günümde testi tekrarlayıp ankda özele gidicem cnm hormon tedavisi verirlermişBir melek gelsin canım progesteron düşük çıkınca doktor ne dedi? Tedavi için ?
Aralıktan bu yana test yaptırmadınız mı? Ne zaman yaptıracaksınız? Bana da haber verir misin?Görmemisim msjnı... biz agustos sonu klomenle tedaviye basladık . 1 ay sonra iğneye gectik. Ve sonuc hasar yükseldi. Buarada antipksidan olarak impryl kullandık. Sonra kaan hoca ilk 3 ayda olumsuz cvp alınca busefer iğneyi bıraktırdı sadece antioksidan tedavisinde eşim aralıktan beri
Resim atmayı beceremiyorum zade vital aldım arı sütünü, propolis te Marny diye bi marka var onu alacağım.Arısütü kapsülünün resmini bide propolis kapsülün resmini bana da yollarmısın çünkü cok ceşitli firmalar var güvenemiyorum
Bende gürgan cliniğin gittim bugünDr gidicekmiş hastaneden tayini çıkmış bana dediği tedaviye başla böyle asla gebe kalamazsın.bende şimdi 3.günümde testi tekrarlayıp ankda özele gidicem cnm hormon tedavisi verirlermiş
Allah razı olsun senden cok tşk ederimResim atmayı beceremiyorum zade vital aldım arı sütünü, propolis te Marny diye bi marka var onu alacağım.
anladım canım teşekkür ederim inşallah hemen tedavin sonuca ulaşır. Çok sağol tekrardanDr gidicekmiş hastaneden tayini çıkmış bana dediği tedaviye başla böyle asla gebe kalamazsın.bende şimdi 3.günümde testi tekrarlayıp ankda özele gidicem cnm hormon tedavisi verirlermiş
Canım ilgin için teşekkür ederim. Anladım o zaman şey mi ama yanıltabilir mi ? Düşük ya da yüksek çıkmasıL Longway2015 Progesteron o ay ki yumurta kalitesi hakkında yumurtlayıp yumurtlamadığın hakkında bilgi veriyor 10 üzerinde olması lazım, her ay değişen bir değer benim 24 çıktı bu ay
Ne demek cnm inşallah faydasını görürsün.Allah razı olsun senden cok tşk ederim
Her ay farklı çıkar mesela 10 altı çıktı diyelim yumurtan büyümemiş diyorlar yani gebelik şansı düşük, 10 üzerinde çok iyi gelişmiş yumurtan gebelik şansı var deniyor.bunun takibi önemli yumurtlayıp yumurtlamadığın anlaşılır. Birde adetin 2. 3. Günü yapılan testler önemli prolaktin yüksekse gebeliğe engel. Benim 3. Denemem amh yaptırdım yaş 30,ca 125 yaptırdım buda çikolata kisti falan var mı diye, hba1c, insülin, açlık kan şekeri,vitamin D,TSH, serbest T3 T4 önemli,fsh,Lh,e2önemli doktorlar bunlara önem veriyor,Canım ilgin için teşekkür ederim. Anladım o zaman şey mi ama yanıltabilir mi ? Düşük ya da yüksek çıkması
Canım ben zedavital bulamıyorum eczanelerde yok sordum bir kaçına sen nereden aldinResim atmayı beceremiyorum zade vital aldım arı sütünü, propolis te Marny diye bi marka var onu alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?