Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkür ederim canım ilgilenip cevap verdiğin için kafama takılmıştı bu benim. Bilen biri var mı diye doktorlar önemsemedi ve progesterona baktırmak istediğimde gerekli görmediler sağolsunlar.
Bana d dio napıcaksın nie baktırıyosun canım istedi merak ediyorum dedim hatta bende lekelenmeler olmaya başladı adetten 10 gün önce onun sebebide oymus rahim kalınlaşmıyor ve atılmaya başlıomus düşük olunca inşallah sende cıkmaz ama tedbirli ol

Bir melek gelsin canım progesteron düşük çıkınca doktor ne dedi? Tedavi için ?
Dr gidicekmiş hastaneden tayini çıkmış bana dediği tedaviye başla böyle asla gebe kalamazsın.bende şimdi 3.günümde testi tekrarlayıp ankda özele gidicem cnm hormon tedavisi verirlermiş

Aralıktan bu yana test yaptırmadınız mı? Ne zaman yaptıracaksınız? Bana da haber verir misin?

Bir de daha önce de sordum ama cevap alamadım. Spermiyogram testini nerelerde yaptırıyorsunuz? Ne kadar sürede bir kontrol ediyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden

Dr gidicekmiş hastaneden tayini çıkmış bana dediği tedaviye başla böyle asla gebe kalamazsın.bende şimdi 3.günümde testi tekrarlayıp ankda özele gidicem cnm hormon tedavisi verirlermiş
anladım canım teşekkür ederim inşallah hemen tedavin sonuca ulaşır. Çok sağol tekrardan

Canım ilgin için teşekkür ederim. Anladım o zaman şey mi ama yanıltabilir mi ? Düşük ya da yüksek çıkması
Her ay farklı çıkar mesela 10 altı çıktı diyelim yumurtan büyümemiş diyorlar yani gebelik şansı düşük, 10 üzerinde çok iyi gelişmiş yumurtan gebelik şansı var deniyor.bunun takibi önemli yumurtlayıp yumurtlamadığın anlaşılır. Birde adetin 2. 3. Günü yapılan testler önemli prolaktin yüksekse gebeliğe engel. Benim 3. Denemem amh yaptırdım yaş 30,ca 125 yaptırdım buda çikolata kisti falan var mı diye, hba1c, insülin, açlık kan şekeri,vitamin D,TSH, serbest T3 T4 önemli,fsh,Lh,e2önemli doktorlar bunlara önem veriyor,

Eşim bu gün Kaan hoca istediği için kan tahlili yaptırmıştı;
FSH: 5.94
LH: 5.74
Prolaktin: 8.79
Total Testesteron: 318.65
ALT: 18
AST: 21
GGT: 18
Herşey normal mi? Çok anlamıyorum sonuç kağıdında referans aralığında görünüyor ama Kaan hoca nasıl olmasını istiyor acaba değerlerin?

GunaydGü canic Beth18
Gunaydin kızlar
Ben bugün hasta oldum bana tavsiye edeceğiniz vitamin falan var mı doktoruma sordum sadece folbiol dedi başka şeye ihtiyacın yok dedi ne yapsam kızlar tavsiyeleriniz ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…