- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Aaaaa çift cizgiiiiiGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Valla bilmiyorum canım kızlar daha iyi bilir simdi doktor verdi diye gönlü rahat kullanıyordum ama zararı var mı bilmiyorumBen hamile değilim ki zararı olurmuki
Çok sağol canım amin inşallah .darısı başına inşallah .yakın zamanda Rabbim sanada nasip etsinAaaaa çift cizgiiiiigozun aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
İnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sağol canım amin inşallah .darısı başına inşallah .yakın zamanda Rabbim sanada nasip etsin
Yarın tekrar kan vericem inşallah değerim ikiye katlanmistir
Kötü değil canın dozu yüksek 5 mg diğerleri folıc 1 falan 400mcg daha azKızlar bende folbiol kullanıyorum banada doktor verdi ya şimdi korkttum kötü bir folik asit mı o
O zaman kesinleşirse benim.hamilelik degistireyim canım :))Kötü değil canın dozu yüksek 5 mg diğerleri folıc 1 falan 400mcg daha az
Amin canım herkese inşallah:)))İnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razı olsun bebeğini sağ Salim kucağına al inşallahCanım hiç canını sıkma tüp bebekte şans daha yüksek ve inanıyorum olacak sperm az olsada kalitesi önemli canım .
Allah yardımcıniz olsun bu yolda inşallah.
Biz geçen yıl tüp bebeğe başladık o zaman bizim sayı 8 milyon hareket %8 ve morfoloji 2 ydi galiba böyleydi sonuçlar canım hiç skma canını.
Dua et Allah ol derse elbet olur bol bol ayetel kürsü oku canım şifa niyetine inşallah sende güzel sonuçlar alacaksın
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Stres çok önemli güzel hayal et güzel olsun 1 yumurtaya 1 sperm diye düşün sonuçlarınızda tüp bebek için hiç kötü değil.Merhaba kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaz hepinizden dua bekliyorum.Eşimin spermleri gerilemiş 5 ay önce ki tahlil sonuçları;
sperm konsantrasyonu 37.0
Total hareketlilik %28
İleri hareketlilik %16
Yerinde hareketli sperm %12
Morfoloji %4 iken
Şimdi;konsantrasyon 20.05
Total hareketlilik %15
İleri hareketlilik %4
Morfoloji 3 olmuş
Stresten benimde adet düzensizliği başladı dr rahim duvarın iyi herşey normal ama yumurtan büyümüş atılamamış dedi bu yüzden adet gecikmesi yaşıyormuşum 2 aydan beri bizde biran önce tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik adet söktürücü kullanıp adetin ikinci günü gidicez inşallah mantar ve 3 cm kistim varmış soğan kürüne başladım normalde adetin bitimden sonra 7 gün içinde soğan kürü yapılıyordu ama ben adetten önce başladım
canim sen daha iyi gorursun biraz kizarmis gibi ama ben net goremedimEki Görüntüle 2111644 Kızlar bunu da sabah yaptım bi bakın hele. Bana hayalet bi çizgi var gibi geliyor. Sizce ???
Sağol canım Rabbim hepimize nasip etsin uğraşlarımızı boşa çıkarmasınRabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Stres çok önemli güzel hayal et güzel olsun 1 yumurtaya 1 sperm diye düşün sonuçlarınızda tüp bebek için hiç kötü değil.
Evet ben görüyorum bu marka gebelik testini ilk defa kullanıyorum. İnş doğrudur sonuç neyse beliycez adet günümü.canim sen daha iyi gorursun biraz kizarmis gibi ama ben net goremedim
Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallahEki Görüntüle 2111644 Kızlar bunu da sabah yaptım bi bakın hele. Bana hayalet bi çizgi var gibi geliyor. Sizce ???
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum.Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah
Kuzum 2 aydır erkenden lekelenmem başlıodu bişeler ters gidio dedim kendimce alttan muayene oldum hiç bişe yok ama 21. Gün progestron verdim 3 çıktı acaba stresmi etkiledi bida yenileyim dedim bu ay 3 dende az çıktı.ama bunları ben düşünüyorum dr a lekem var dio kana bakalım demio şimdiye kadar hiç 21. Baktırmamıstım belkide yine düşüktü ama lekelenme bu kadar düşük oldugu için belirti olduBir melek gelsin canım sonuçların nasıl çıktı da drlar hemen tedaviye başlamalısın dedi? Belki bu ay yumurtan olgunlaşmadı birşey etkilemiş olabilir fakat önümüzde ki ay olgunlaşacaktır.
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum.Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?