Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aaaaa çift cizgiiiii gozun aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razı olsun bebeğini sağ Salim kucağına al inşallah siz tekrar mı tüp bebek denediz dondurulmuşlar mı vardı?ksr bakma ben topiği tam takip edemiyorum

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Stres çok önemli güzel hayal et güzel olsun 1 yumurtaya 1 sperm diye düşün sonuçlarınızda tüp bebek için hiç kötü değil.

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Stres çok önemli güzel hayal et güzel olsun 1 yumurtaya 1 sperm diye düşün sonuçlarınızda tüp bebek için hiç kötü değil.
Sağol canım Rabbim hepimize nasip etsin uğraşlarımızı boşa çıkarmasın

R ruyagokk bana da tup beebkci kullan dedi. Prof. Bunu diyen unlu bir hastahanede eger zararli olsaydi kullandirtmazdi. Eger gebeligimiz jnsallah kesinlesirse gebelik takibinde sorariz

Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah[/QUOTE]
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum.

Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum. [/QUOTE]
Biz uzman olduk artık Görüyorsan vardır canım hadi hayırlısı sağlıkla inşallah

Kuzum 2 aydır erkenden lekelenmem başlıodu bişeler ters gidio dedim kendimce alttan muayene oldum hiç bişe yok ama 21. Gün progestron verdim 3 çıktı acaba stresmi etkiledi bida yenileyim dedim bu ay 3 dende az çıktı.ama bunları ben düşünüyorum dr a lekem var dio kana bakalım demio şimdiye kadar hiç 21. Baktırmamıstım belkide yine düşüktü ama lekelenme bu kadar düşük oldugu için belirti oldu

Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum. [/QUOTE]
canım pc de görunmuyor tabletten baktım evet var hayalet çizgi kaç gun geçmişti adetin du resmi siyah beyaz yapıyım daha çok belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…