Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar doktorumla konuştum çok düşük dedi progesteron onun için progestan 2ampul iğne hergun vurul dedi .
Ya birşey olur mu.
Beth18 canım senin progeteron hormonu nasıl çıkıyor
canim benim dr.um progestana baktirmadi hic. Sadece gecen sefer kalbi atmadiginda takip icin baktirmistim git gide dusmustu. Sen dr.un dedigi gibi progestan igne yaltir. 10 ampul kullanmistim. Hala prigestan fitil kullaniyorum gunde 600mg.
 
O zmn bize güncel olan sperogramını yazarmısın lütfen hani bize fikir olur gerçi cogumuz artık uzmanlaştık ama
 
Cnm degerlerimiz bunlar harekete az demiştim fakat kaan hoca çok güzel yazmış ilacı deişmiş benm arkadaş 3 ay imprly kullandı hanile kaldı cnm Eki Görüntüle 2111991
Benim için bu aşamaya nereden geldiğiniz önemli. Mesela zaten değerleriniz bu şekilde sadece hasar varsa tek hocanın verdiği vitamin kullanılabilir. Bizimmiş gibi herşey düşük olup sonradan Yükselmişse sürekli önlem amaçlı tekrar düşmemesi için daha farklı ve çeşitli şeyler kullanılmalı diye düşünüyorum. Sen şimdi probleminiz başta neyse o duruma tekrar gelmemeniz için önlem almalısın Kaan hoca bunu uygun gördüyse demek ki bu iyi gelecek. Sende dozunu ayarlayarak farklı şeyler istersen yapabilirsin.
 
Kesinlikle katılıyorum kaan hoca dna hasar odakli sayı hız morfolojiyi bizler yükseltmeye çalısıyoruz ben kaan hocanın söledikleri vitamin ve ilaç dışında dozunu ayarlayarak bi takım vitamin kullanıyorum inşallah artar degerlerimiz hepimizin
 
Bizde 2 günde bir devam ediyoruz ama tık Yok haha :) malüm bizim değerler yerlerde ama sizin değerleriniz tedaviye başladığınızda da iyiydi değil mi hasar vardı sadece.
 
Dun aksam kaan hocadan mail gelmis size kopyaliim okuyun. Allah Allah ya. Peki biz bu adama neden gittik? Sadece dna hasari ustune mi? Sayiyi yukseltecek bir seyler daha onermesi gerekmiyor mu bize tabi bu mesaji biz 2.5 ay once atmistik bizim tup yaptirdigimizdan haberi yok

Spermlerinizin DNA hasarı yoktu. Yani mevcut spermlerin kalitesi iyi. Ama sayı düşük. O nednele de doğal yolla gebelik şansı düşer. Böyle durumlarda arada tüp bebek yapılması uygun olur. Siz de yine bir tüp bebek denemesi yapabilirsiniz. Promen K testisleri besleyen bir üründür. Devam edelim. Sperm sayısı her zaman artmayabilir. Ama zaman zaman düşme ya da yükselme olabilir. Bunun için daha fazla yapacak bir şey yok. Varikoseli ise muayenenizde ben testpit edemedim. Açıkcası bu durumda ameliyatın bir faydası olacağını düşünmüyorum. Bazen ameliyattan sonra çıkan spermler de kaybolabiliyor. Yine de siz bilirsiniz, olayım derseniz olabilirsiniz. Siz Promene devam edin. Tüp bebek kararı verirseniz, "Tüp bebek tarihi bildirme" sayfasından bana yazın. Saygılarımla.
 
Canm maşallah degerleriniz zaten cok iyiymiş sağlıklı bi gebelik olucak inşallah bu degerlerle cok sevindim bidaaaa
Kuzum insallah ben de hasar 58 cikti diye inandim dusuklerin ondan oldguna bu kez hayirlisiyla olur umarim.
Bizde 2 günde bir devam ediyoruz ama tık Yok haha :) malüm bizim değerler yerlerde ama sizin değerleriniz tedaviye başladığınızda da iyiydi değil mi hasar vardı sadece.
Aynen canim bizim hemen hemen ayniydi. Sayi 76 ydi 73 cikti morfoloji 2 ydi 4 oldu. İleri hareket 45 falandi sanirim. 50 oldu. Hasar 58 den 12 oldu.
 
Bence çok üzerinde düşünmeye gerek Yok Kaan hocayı biliyoruz zaten. Sen bebişlerini kucağına al inşallah. Bakalım bize ne diyecek ameliyattan sonra spermlerin kaybolduğunu da ilk kez duydum. Bakalım bizim için neler diyecek.
 
Cnm degerleriniz nasıl yükseldi ne kullandınız
 
Kese boşmu sizce sanki bişey var gibi
 

Eklentiler

  • IMG-20180216-WA0017.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 82
Solda 2 tane mi var yani hiç anlamadım Dr ne dedi açıklama olarak? Araştırma yaptın mı? Normaldir belki..
16m olan iyimis canım 1 yumurtan gelişmiş dedi 18m ve üzeri olursa kiste dönüşür dedi o yüzden adetin 10.gunu yapicak aşılamayı 2 tane yumurta olsa daha iyi olurdu dedi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…