Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar hayirli cumalariniz olsun insallah.
Bugun bos gunum evde pinekleme gunu
Bestttt gozun aydin canim. Insallah bu sefer saglicakla kucagina alirsin. Icini ferah tut. Bir arkadas vardi nickini unuttum. Cok dusuk yasamisti ama sukur simdi saglikli hamile. Korkma tadini cikar insallah kotu birsey olmayacak.
R ruyagokk sen ne zaman vereceksin canim kani?
Hamileler nasil gidiyor? Bu ayın bereketi bakalim baska kimi bulacak

Bestttt hayırlı olsun canım çok sevindim güne hamile haberi alıp başlamak ne güzel Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı burda ki arkadaşlara bana ve tüm isteyenlere olsun

Canim insallah yaaaa. Hasardan dustugune inaniyorum oncekilerin o yuzden rahatim bu kez. Darisi isteyen herkese insallah.
Bestttt hayırlı olsun canım çok sevindim güne hamile haberi alıp başlamak ne güzel Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı burda ki arkadaşlara bana ve tüm isteyenlere olsun
Amin amin darisi hepinize insallah. Allahim isteyen herkese versin.
sonraki hafta canim insallah
Ayyy cok heyecanli yaaaa.

Ben kan verdim bekliyorum canım yarım saate çıkacak inşallah dua edin çok heyecan bastı beni

Kizlar gunaydin. Hepinizden dua bekliyorum. 5 dusugum oldu buna hayirli ve saglikliysa insallah kavusurum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin. Pazartesi kan vercem. Biraz gec gormek istiyorum kan sonucunu. Stres yapmamak icin.
Masallah .Allah daim etsin canim. Perinatologa git hemen igne ilac vs ne lazimsa yaptır .Bir de onceki olaylari.aklina getirip getirip evham yapma .Elini karnina koy ve 99 kez Ya Múbdi c.c esmasini oku aklina geldikce.Ben dusuk tehlikem varken hep bu esmayi okudum.

Kızlarr şimdi hastaneden geldım solda 16m ve 12 ml yumurtam olmuş ptesi aşılama yapıcaz dedi normalmi bu adetin 10.gunune denk geliyor
Hadi sende subat bitmeden yetis canim :) normaldir transfer oldugunda da hemen hemen o gunlerde oluyor
Canim insallah yaaaa. Hasardan dustugune inaniyorum oncekilerin o yuzden rahatim bu kez. Darisi isteyen herkese insallah.

Amin amin darisi hepinize insallah. Allahim isteyen herkese versin.

Ayyy cok heyecanli yaaaa.
Aynen
Ben kan verdim bekliyorum canım yarım saate çıkacak inşallah dua edin çok heyecan bastı beni
ayy hemen yaz canim cok merak ettim

R ruyagokk ve Bestttt çoooook sevindim Maşallah bu ay çok bereketli kızlar malum bu ay güzel haber çok aldık Atladığım varsa kusuruma bakmasın Rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza almay nasip etsin bende dün aşılamanın 11.gün test yaptım negatif çıktı ama hala umudum hayırlısı olur inş dualarınızı eksik etmeyin Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.

Canim cok sagol hemen yapayim ben de. Allahim bu defa bagislasin bebegimi bana hayirlisiyla.
Canimmm cok sagol rabbim isteyen herkese versin. Darisi sizlere. Dur bakalim bikac gun sonra tekrar yap hemen cikmayabilir.

Insallah sen de pozitifi görürsün canim cumanin hurmetine ..sana dua edelim.

Bestttt gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Maşallah sayfanın bereketi hiç bitmesin. Hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…