Sağol canm Allah razı olsun 11.gun .Hadi gozun aydin kuzum.
Katlanmis cok sukurkacinci gundu transferin
Kuzum beta bence iyi progestrona da tedavi veriolar artırıyorlar eğer düşükse sayı daha bilmiosun ki korkmaSağol canm Allah razı olsun 11.gun .
Ama progesteron düşük gibi doktoru aradım açmadı bakalm ne diyecek .
Rabbim sanada nasip etsin inşallah sende tedavidesin değil mi
Gözün aydın canımKızlar 190 çıkti çok şükür .
Progesteron da 4.62 çıkti
Allah katlayarak artmayı nasip etsin canımKızlar 190 çıkti çok şükür .
Ama cok yaklasmisim demi 200 diyerek :)Kızlar 190 çıkti çok şükür .
Canım seni veAma cok yaklasmisim demi 200 diyerek :)
Aynen dediğin gibi yap bişe olmaz bizede bitene kadar emodexe devam imprtly demiştiKızlar gözünüz aydın etiketleyenedim yaa rüya cım best cim.
Bu arada kaan hoca ogun ki tahlil sonuçlarımıza herşey çok güzel yazmış yanlış promen k ilacını imprlyle deişmiş bisana kadar bekleyin bakalım gebelik olacak m demiş olmazsa tüp bebek deneyin demiş benm yumurtalarda belki sorun vardır die yazmış allahtan bende rahim filmine kadar çekildim temiz çıktı hırmonlarda gayet güzel dua edin kızlar bu arada promen k ve imprly birlikte içse eşin bişey olur mu 15 tane falan promen k var çünkü birini sabah içse birini akşam içse hemen imprly aldm çünkü bakalım hayurlısı artk dualarınızı bekliyorumm
Tup bebek tedavisinde progesteron onemli miymis hic olcturmemistim bu zamana kadar tup bebeklerimde.Sağol canm Allah razı olsun 11.gun .
Ama progesteron düşük gibi doktoru aradım açmadı bakalm ne diyecek .
Rabbim sanada nasip etsin inşallah sende tedavidesin değil mi
Tamam cnm çok saolAynen dediğin gibi yap bişe olmaz bizede bitene kadar emodexe devam imprtly demişti
canimmm cok sukur. Tam 2 kat Allahim insallah kalp atisini duydugumuz gunleri gormeyi nasip etsinKızlar 190 çıkti çok şükür .
ayy seninde bugun kalp atisi degil mi? Allah.im insallah hadi bakalim. Hemen yaz canim. Merakta birakma bizleri.Benmde iyi şimdilik canım bugün 6 hafta olduk kalp atışı için gideceğim merak ediyorum minnakımı
Amin amin insallah canim benimm farisi herkeseBestttt gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Maşallah sayfanın bereketi hiç bitmesin. Hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah
Amin canim amin. Evet dogal benim. Hasar gecem ay 12 olmustu. İnsallah bu kez kavusurum.Bestttt cnmm cok mutlu oldum çok şükür tek tek güzel haberleri alıyoruz sayfa o kadar aktif ki karıştırıyorum artık seninki doğal mı oldu canm?Rabbim hepimize nasil etsin sende sağlıklı güzel bi gebelikle yavrunu kucagına al canm
Kuzum promen k yi bitirip gecsin bence ben oyle yaptim esime. Ayni anda gerek yok riske atma. Cok sagol bu arada. Hayirlisiyla kavusuruz insallah.Kızlar gözünüz aydın etiketleyenedim yaa rüya cım best cim.
Bu arada kaan hoca ogun ki tahlil sonuçlarımıza herşey çok güzel yazmış yanlış promen k ilacını imprlyle deişmiş bisana kadar bekleyin bakalım gebelik olacak m demiş olmazsa tüp bebek deneyin demiş benm yumurtalarda belki sorun vardır die yazmış allahtan bende rahim filmine kadar çekildim temiz çıktı hırmonlarda gayet güzel dua edin kızlar bu arada promen k ve imprly birlikte içse eşin bişey olur mu 15 tane falan promen k var çünkü birini sabah içse birini akşam içse hemen imprly aldm çünkü bakalım hayurlısı artk dualarınızı bekliyorumm
Kuzum çok saol yanlış hatırlamıyrsam aşılamamı yaptırmıştın en son inşallah kavuşursun bebegineAmin amin insallah canim benimm farisi herkese
Amin canim amin. Evet dogal benim. Hasar gecem ay 12 olmustu. İnsallah bu kez kavusurum.
Kuzum promen k yi bitirip gecsin bence ben oyle yaptim esime. Ayni anda gerek yok riske atma. Cok sagol bu arada. Hayirlisiyla kavusuruz insallah.
Yok canim dogal oldu. İnsallah.Kuzum çok saol yanlış hatırlamıyrsam aşılamamı yaptırmıştın en son inşallah kavuşursun bebegine
Kuzum dogal oldu. Kaan hocanin bi makalesi var dogal yolla cocuk sahibi olmak icin oneriler mi neydi. Onu oku bak orda diyo ki gun asiri veya her gun yapinca sperm kalitesi dusmez. Benim de bu ay her gun iliski oldu kritik donemdeBestttt bu günler de güne ne güzel haberlerle başlıyoruz böyle maaşallah maaşallah çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gözünü açmasını nasip etsin inşallah. Kuzum aşılama veya yumurta takibimiydi yoksa her ayki gibi beklerken mi oluverdi. Bizlere bir özet geçersin artık biliyorsun hamile kalan arkadaşlar hep bir hikayelerini özet geçiyorlar topiğimizin kuralı oldu gibi.
R rvydmrt kullanabilirsin sorun olacağını düşünmüyorum sadece folik Sait biraz fazla olacak ama oda çok çok bir fark değil. Hatta Omega ekle bunlara hız sayı sorununuz kaldımı hatırlayamadım burada birsürü kişi olunca aklımda kalmıyor :) arjinin karnitin de olmalı bence. Selenyum spermleri ısıdan koruyor c vitamini bolca gerek a vitamininde o şekilde Kaan hoca neden bu vitamini veriyor anlamıyorum ben içeriğini beğenmiyorum ama hocanın bir bildiği vardır.
Cnm degerlerimiz bunlar harekete az demiştim fakat kaan hoca çok güzel yazmış ilacı deişmiş benm arkadaş 3 ay imprly kullandı hanile kaldı cnmBestttt bu günler de güne ne güzel haberlerle başlıyoruz böyle maaşallah maaşallah çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gözünü açmasını nasip etsin inşallah. Kuzum aşılama veya yumurta takibimiydi yoksa her ayki gibi beklerken mi oluverdi. Bizlere bir özet geçersin artık biliyorsun hamile kalan arkadaşlar hep bir hikayelerini özet geçiyorlar topiğimizin kuralı oldu gibi.
R rvydmrt kullanabilirsin sorun olacağını düşünmüyorum sadece folik Sait biraz fazla olacak ama oda çok çok bir fark değil. Hatta Omega ekle bunlara hız sayı sorununuz kaldımı hatırlayamadım burada birsürü kişi olunca aklımda kalmıyor :) arjinin karnitin de olmalı bence. Selenyum spermleri ısıdan koruyor c vitamini bolca gerek a vitamininde o şekilde Kaan hoca neden bu vitamini veriyor anlamıyorum ben içeriğini beğenmiyorum ama hocanın bir bildiği vardır.
Çok sevdnm kuzum yanlış hatırlamışım kusura bakmaa unut ol bize inşallah sağlıklı bir gebeligin olurrYok canim dogal oldu. İnsallah.
Kuzum dogal oldu. Kaan hocanin bi makalesi var dogal yolla cocuk sahibi olmak icin oneriler mi neydi. Onu oku bak orda diyo ki gun asiri veya her gun yapinca sperm kalitesi dusmez. Benim de bu ay her gun iliski oldu kritik donemdeallahtan kasmadim kendimi
Cnm degerleriniz nasıldıYok canim dogal oldu. İnsallah.
Kuzum dogal oldu. Kaan hocanin bi makalesi var dogal yolla cocuk sahibi olmak icin oneriler mi neydi. Onu oku bak orda diyo ki gun asiri veya her gun yapinca sperm kalitesi dusmez. Benim de bu ay her gun iliski oldu kritik donemdeallahtan kasmadim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?