- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Nur topu gibi topiğimizin bi vitamini daha oldu ilkkez duydum içeriğine baksına canm arjine karnitine e çinko nasıl? İnşallah şifa olur eğer içerik zenginse bizde denerizSlm kızlar aranızda esi vemax kullanan var mı Dr eşime bunu yazmış morfoloji ve ileri hız sorunumuz var.
Ereksiyon için yazıyor ama bizim böyle bir sorunumuz yoktuNur topu gibi topiğimizin bi vitamini daha oldu ilkkez duydum içeriğine baksına canm arjine karnitine e çinko nasıl? İnşallah şifa olur eğer içerik zenginse bizde deneriz
Şuan klomen trantal e vitamini argımac promen k kullanıyoruz. Ben ekstra sabah incir veriyorum zeytinyağında bekletilmiş onun yanında bal polen zencefil tarçın çörekotu karışımı veriyorum diğerlerini gün içine yayıyorum canım. Ben hacuç suyu vermiyorum günde 2 tane yemesini sağlıyorum. Badem ceviz kuru siyah üzüm veriyorum şuan bu kadar ilerleme görürsem eklemek istediklerim var. Test vereceğiz Mart ayında klomeni kesince diğer takviyelere geçerim ahh bizde de az da olsa bir ilerleme olsun artık istiyorum. Sende pes etme suyunu sıkmasanda meyveyle birlikte yedir.Canım sizin nasıl gidiyor benim içimden birşey yapmak gelmiyor ne havuç suyu sıkmak istiyorum nede başka birşey sadece vitaminlerini kullanıyor. sen neler yapıyorsun eşine belki biraz motive olurum
İçeriği güzel özellikle antioksidandan zengin. Bence yanında sen birde multivitamin vermelisin solgar male multiple var bir araştır istersen.Eki Görüntüle 2112886 attım canım
Bi de ayrıca e vitamini aldık havuç incir kabak çekirdeği çoban çökerten çayı veriyorum.Esim tip1 diyabet hastası çok bişey de veremiyorum canım bu son tahlillerde şekeri yüksek çıktı.İçeriği güzel özellikle antioksidandan zengin. Bence yanında sen birde multivitamin vermelisin solgar male multiple var bir araştır istersen.
Canım biz klomen impryl art Med kullanıyoruz ama yarın Kaan hocayi arayacağım bize bilgi versin eşim 8ocakta test vermişti hasar düştü ama taaa 20martta cevap verecek o zamana kadar klomen kullanması ne kadar doğru hormon sonuçta 5ay olmuş olacak korkuyorum olumsuz etki yapar dieŞuan klomen trantal e vitamini argımac promen k kullanıyoruz. Ben ekstra sabah incir veriyorum zeytinyağında bekletilmiş onun yanında bal polen zencefil tarçın çörekotu karışımı veriyorum diğerlerini gün içine yayıyorum canım. Ben hacuç suyu vermiyorum günde 2 tane yemesini sağlıyorum. Badem ceviz kuru siyah üzüm veriyorum şuan bu kadar ilerleme görürsem eklemek istediklerim var. Test vereceğiz Mart ayında klomeni kesince diğer takviyelere geçerim ahh bizde de az da olsa bir ilerleme olsun artık istiyorum. Sende pes etme suyunu sıkmasanda meyveyle birlikte yedir.
Canım maili ne zaman atmıştın sekreteri bir ay bekledikten sonra cvp gelmedi diye arasan not alıp Kaan hocaya iletiyor 2 gün içinde cvp yazıyor hoca ama 1 ay olmadan arasan kıymet bir ay bekle sonra ara der ve saat 1,1 buçuk gibi daha sakin oluyor aradığında hemen düşüyorCanım biz klomen impryl art Med kullanıyoruz ama yarın Kaan hocayi arayacağım bize bilgi versin eşim 8ocakta test vermişti hasar düştü ama taaa 20martta cevap verecek o zamana kadar klomen kullanması ne kadar doğru hormon sonuçta 5ay olmuş olacak korkuyorum olumsuz etki yapar die
Aralarda hormon testi yaptırın inşallah birşey olmayacak 5/7 ay kullananları biliyorum.Canım biz klomen impryl art Med kullanıyoruz ama yarın Kaan hocayi arayacağım bize bilgi versin eşim 8ocakta test vermişti hasar düştü ama taaa 20martta cevap verecek o zamana kadar klomen kullanması ne kadar doğru hormon sonuçta 5ay olmuş olacak korkuyorum olumsuz etki yapar die
Canım bir ayı geçti neredeyse arayayım bakalım ne diyecek inşallah çabuk cevap yazar.cok sağol canım cevap verdiğin icinCanım maili ne zaman atmıştın sekreteri bir ay bekledikten sonra cvp gelmedi diye arasan not alıp Kaan hocaya iletiyor 2 gün içinde cvp yazıyor hoca ama 1 ay olmadan arasan kıymet bir ay bekle sonra ara der ve saat 1,1 buçuk gibi daha sakin oluyor aradığında hemen düşüyor
Tamam canım aslında ilk önce hormon testi yaptırayım olmadı sonra arayayimAralarda hormon testi yaptırın inşallah birşey olmayacak 5/7 ay kullananları biliyorum.
Evet bence de ilk yaptırın sonuca göre söyle asistanına o iletir Ya devam edersiniz yada bırakırsınız.Tamam canım aslında ilk önce hormon testi yaptırayım olmadı sonra arayayim
Güzele benzio değişik şeyler var enodexte olmayan ginseng olması ise ayrı bi artısı canm bi kullanın bakalım bizede dönüş yap lütfen tahlilden sonraEki Görüntüle 2112886 attım canım
Selam canim. Guzel dusun guzel olsun. Duaya sigin. Ben birazdan kan vercem 4 5 gibi alirim sonucu. Bilgi veririm mutlaka. Dua edinGunaydin kizlar
Guzel bir hafta olsun insallah.
Hic keyfim yok neden bilmiyorum hep bir sıkıntı icimde, hep mutsuz dolasiyorum.
Yordu sanirim bu surec beni.
Allah hayirlara cikarsin hepimizin emegini.
Bugun var mi doktora gidecek olan?Bestttt sanirim sen gideceksin degil mi canim?
Guzel haberlerle gel insallah
Günaydın aynen bende çok daralıyorum dün kendimi gün boyu deli gibi temizliğe verdimGunaydin kizlar
Guzel bir hafta olsun insallah.
Hic keyfim yok neden bilmiyorum hep bir sıkıntı icimde, hep mutsuz dolasiyorum.
Yordu sanirim bu surec beni.
Allah hayirlara cikarsin hepimizin emegini.
Bugun var mi doktora gidecek olan?Bestttt sanirim sen gideceksin degil mi canim?
Guzel haberlerle gel insallah
Gunaydin .Sakin ol canim bazi dr lar cok kati bu konuda kalbi duymadan sana hamilesin demiyorlar ve ilgilenmiyorlar .Kizlar selam kani vermedim. Riskli gebelik uzmani progesteron da istemisti. Devlete gittim kan vermeye. Dedim bi de progesteron istedi doktor. Tiroid hastaligim var onlara da bakalim
Adam bakmadi sadece hcg istedi tersledi bi de cok sinir oldum. Vermeden ciktim. Sikayet edicem. Hamile olmasam bile tiroidime zaten sık bakiliyo sadece hcg yazdi oraya yaa saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?