Ben de 2 gundur 12 de yatip 6 7 arasi kalkiyorumGuanydin canlarimmm
Aksam saat 10 gibi uyuyunca sabah 7de ayaktayim
Evet canım dün aldım bende taze sini. Evet balımız var bide :)aa tazesi cikti mi bende alayim bulursam. Biz bayadir isirgani unuttuk ya onu hatirlatayim esime aksam icireyim. Bal karisimi var onu hic ihmal etmedik birde.
Isırgan otunun tazesi de aktarlarda mı satılıyor? Bide kurusu ile aynı şekilde mi yapılıyor?Evet canım dün aldım bende taze sini. Evet balımız var bide :)
Pazarda bulabilirsin canim.Isırgan otunun tazesi de aktarlarda mı satılıyor? Bide kurusu ile aynı şekilde mi yapılıyor?
Pazarda satılıyor canım. Ben kursunun çayını yapıyorum. Tazesi de salata da iyi oluyor genelde patates salatasına ekliyorum benIsırgan otunun tazesi de aktarlarda mı satılıyor? Bide kurusu ile aynı şekilde mi yapılıyor?
Siyah kalemle olan 3ay önceki diğeri bu ayK Karabiberim123 canım bana ilaçları kullanmadan önceki eşinin değerlerini söyleyebilir misin? rica etsem.
yok canim benim iki kutu kullandi bi sıkınti olabilir bence dr.a gitmeliSeval_cagla kizlar emodex iltihap sokturdu mu eslerinize? Arkadasin esinden yesil iltihap cikiyomus ben enfeksiyon diye dusundum ama? Hic basina gelen var mi?
Canım sen hamilemisin ben Bayadır girmiyordum pek hayırlı ugurlu olsun inşallah saglık la kucagına alırsın bebişini :)Seval_cagla kizlar emodex iltihap sokturdu mu eslerinize? Arkadasin esinden yesil iltihap cikiyomus ben enfeksiyon diye dusundum ama? Hic basina gelen var mi?
Sabah akşam içti canım.Günde kac defa emodex icti kocaniz?
Canim evet idrarda cikti kana gidicem sabah. Dua edin olur mu? Allah herkese saglikli ve hayirli evlar nasip etsin.Canım sen hamilemisin ben Bayadır girmiyordum pek hayırlı ugurlu olsun inşallah saglık la kucagına alırsın bebişini :)
Haraketsiz satınızı merak etmiştim teşekkür ederim takviyelerle daha iyi seviyeye gelecektir inşallah.Siyah kalemle olan 3ay önceki diğeri bu ay
İnşallah canım yüksek çıkar guzel düşün.iyi haberlerini bekliyoruzCanim evet idrarda cikti kana gidicem sabah. Dua edin olur mu? Allah herkese saglikli ve hayirli evlar nasip etsin.
Kuzum insallah insallah.İnşallah canım yüksek çıkar guzel düşün.iyi haberlerini bekliyoruz
Canım sizin nasıl gidiyor benim içimden birşey yapmak gelmiyor ne havuç suyu sıkmak istiyorum nede başka birşey sadece vitaminlerini kullanıyor. sen neler yapıyorsun eşine belki biraz motive olurumHaraketsiz satınızı merak etmiştim teşekkür ederim takviyelerle daha iyi seviyeye gelecektir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?