Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bende aynıyım içimden birşey yapmak gelmiyor umutsuzum yorgunum kırgınım.

Manyak yaa sanki millet keyfinden kan veriyor.
Kendi doktorun neredeyse oraya git en iyisi.
Ya da ozele git. Para icin herseye bakarlar onlar :)

Havalar mi boyle yapti acaba?
Burada dunden beri yagmur yagiyor. O da etkili sanirim.
Yarin seminer icin sehir disina gidiyorun 5 gunlugune. Insallah iyi gelir hava degisimi
Gelir inşallah değişiklik güzeldir bende hep birşeyler yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla takılıyorum yoksa evde kafayı yiyeceğim bu gidisle

Gelir inşallah değişiklik güzeldir bende hep birşeyler yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla takılıyorum yoksa evde kafayı yiyeceğim bu gidisle
Arkadaslarinla cik bir kahve ic veya cik dolas yuruyus yap canim kafani dagitirsin
Hem de bizim icin cok gerekli yuruyus
Ben her ne kadar markete bile arabayla gitsem de.
Bacaklarimin kaslari pörsümüs resmen kas namina birsey yok.
Bir de kan pihtilasmam var

Kızlar pırtılaşma ve genetik testim çıktı. Ne diyor hiç anlamadım. Bilenler yardım edebilir mi lütfen

E o bitanesi için ne yapılması gerekiyor???? Bide paı ne demek ???
Doktor bana benmde heterezigot o gen türklerde genelde heterezigot çıkar dedi önemli değilmiş cok fazla.paı 5g 5 g normal .paı 4g 4g homozigot oluyor .ve benim paı 4g 4g bana kan sulandırıcıyı vermediler gerek yok bu genle düşüklerin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…