Ya saka gibi adam. Zaten tiroidim problemli normalde bile bakiyolar tahlile. Anlam veremedim. İlacimin dozu cok onemliGunaydin .Sakin ol canim bazi dr lar cok kati bu konuda kalbi duymadan sana hamilesin demiyorlar ve ilgilenmiyorlar .
Betan ciksin da baska dr a gidersinYa saka gibi adam. Zaten tiroidim problemli normalde bile bakiyolar tahlile. Anlam veremedim. İlacimin dozu cok onemli
Yarin baska yere gidicem beta yi da vermedimBetan ciksin da baska dr a gidersin
Canım bende aynıyım içimden birşey yapmak gelmiyor umutsuzum yorgunum kırgınım.Gunaydin kizlar
Guzel bir hafta olsun insallah.
Hic keyfim yok neden bilmiyorum hep bir sıkıntı icimde, hep mutsuz dolasiyorum.
Yordu sanirim bu surec beni.
Allah hayirlara cikarsin hepimizin emegini.
Bugun var mi doktora gidecek olan?Bestttt sanirim sen gideceksin degil mi canim?
Guzel haberlerle gel insallah
Güzel sonuçllarla gel inşallah canımSelam canim. Guzel dusun guzel olsun. Duaya sigin. Ben birazdan kan vercem 4 5 gibi alirim sonucu. Bilgi veririm mutlaka. Dua edin
Manyak yaa sanki millet keyfinden kan veriyor.Kizlar selam kani vermedim. Riskli gebelik uzmani progesteron da istemisti. Devlete gittim kan vermeye. Dedim bi de progesteron istedi doktor. Tiroid hastaligim var onlara da bakalim
Adam bakmadi sadece hcg istedi tersledi bi de cok sinir oldum. Vermeden ciktim. Sikayet edicem. Hamile olmasam bile tiroidime zaten sık bakiliyo sadece hcg yazdi oraya yaa saka gibi
Havalar mi boyle yapti acaba?Canım bende aynıyım içimden birşey yapmak gelmiyor umutsuzum yorgunum kırgınım.
Yarina kaldi kuzumGüzel sonuçllarla gel inşallah canım
Aynen ya sorma. Aglatti sabah sabah. 2 saat bekledim bi de. Oyle yapcam. Uyuz adam.Manyak yaa sanki millet keyfinden kan veriyor.
Kendi doktorun neredeyse oraya git en iyisi.
Ya da ozele git. Para icin herseye bakarlar onlar :)
Gelir inşallah değişiklik güzeldir bende hep birşeyler yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla takılıyorum yoksa evde kafayı yiyeceğim bu gidisleHavalar mi boyle yapti acaba?
Burada dunden beri yagmur yagiyor. O da etkili sanirim.
Yarin seminer icin sehir disina gidiyorun 5 gunlugune. Insallah iyi gelir hava degisimi
Bırde boyleleriyle uğraş demi insan boşver canım takma halden anlamıyor insanlar.olmadi özelde yaptırYarina kaldi kuzum
Aynen ya sorma. Aglatti sabah sabah. 2 saat bekledim bi de. Oyle yapcam. Uyuz adam.
Dualarım seninle canım hersey cok güzel olacak içini ferah tut senCanim evet idrarda cikti kana gidicem sabah. Dua edin olur mu? Allah herkese saglikli ve hayirli evlar nasip etsin.
İnşallah daha iyi olacak teşekkür ederimHaraketsiz satınızı merak etmiştim teşekkür ederim takviyelerle daha iyi seviyeye gelecektir inşallah.
Aynen oyle yaa. Nasil bi doktor bu tiriod cok onemli bi hormon yani. Aynen yarin sabah gidiyorum.Bırde boyleleriyle uğraş demi insan boşver canım takma halden anlamıyor insanlar.olmadi özelde yaptır
Dualarım seninle canım hersey cok güzel olacak içini ferah tut sen
Canım başka doktora git hiçtakma kafanaYarina kaldi kuzum
Aynen ya sorma. Aglatti sabah sabah. 2 saat bekledim bi de. Oyle yapcam. Uyuz adam.
Arkadaslarinla cik bir kahve ic veya cik dolas yuruyus yap canim kafani dagitirsinGelir inşallah değişiklik güzeldir bende hep birşeyler yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla takılıyorum yoksa evde kafayı yiyeceğim bu gidisle
Oyle yapcam canimm olmuyo boyle uyuz doktorlarlaCanım başka doktora git hiçtakma kafana
Canım cok iyi sadece bitane mthfr heterezigot var oda cok önemli değil cok iyi sonucunEki Görüntüle 2113025 Kızlar pırtılaşma ve genetik testim çıktı. Ne diyor hiç anlamadım. Bilenler yardım edebilir mi lütfen
Canım cok iyi sadece bitane mthfr heterezigot var oda cok önemli değil cok iyi sonucun
Doktor bana benmde heterezigot o gen türklerde genelde heterezigot çıkar dedi önemli değilmiş cok fazla.paı 5g 5 g normal .paı 4g 4g homozigot oluyor .ve benim paı 4g 4g bana kan sulandırıcıyı vermediler gerek yok bu genle düşüklerin dedilerE o bitanesi için ne yapılması gerekiyor???? Bide paı ne demek ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?