Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende yok ama bende iğne kullanacağım sanırım

Tunaydin kizlar...
Bestttt canim takma kafana ama keske verip yarin yine gitseydin ben meraktan veirrdim yine de.
zeynepppppppp genelde Faktor v.de sıkınti olursa pihtilasma ilaci yaptiriyolar. Bana pai baktirilmadi. Bilmiyorum o sebeple. Birde nasil uaptirdin bu testi devlette mi? Selvi25 sen pai.yi sor demistin dr.a ben unuttum onu ya sonradan aklima geldi. Ama onemli olsaydi bana da yaptirirlardi galiba

Hmm tmm cnm teşekkürler

Ya kızlar spor yapmak diyet yapmak gebeliğe engel midir?komik gelecek size ama Sanki hasta olacağım hafta hamile olma ihtimalibden dolayı hamileymis gibi dikkat ediyorum yormuyorum kendimi hareketsiz gciriyorum tabi hasta olunca HÜSRAN

Bende öyle düşünüyorum onla düşükler le alakası yok diyor doktorlar faktör v önemli olan

Araştırma hastanesinde yaptırdık cnm

Bende yok ama bende iğne kullanacağım sanırım
Niye ki kullanacaksin olmadigi halde?
Bende 4g/4g faktor ciktigi icin kullanacagim.

Sorma yaa o hafta hastalikli gibi dolaniyorum evde.
Sanki uzansam dusecek. Temizlik yapsam gidecek.
Oysa hamile kaldigimdaki hafta cilginlar gibi temizlik yapmistim. Kova kocmva su tasimistim

Yaa simdi hcg versem tiroidi 2 gun daha bekletecektim ondan bekleyeyim dedim. Yarin vercem hepsini 2 gun sonra bi daha artisa baktiririm.
Bu arada pai 4g/5g testi ni mi diyosunuz? Benim egede yapmislar trombofili panelinde. Abd de gorustugum bi doktor da sormustu o test var mi diye. Bi sorun isterseniz doktora.

Ben 2 hemotolog 1 riskli gebelik kalp doktoru kadın dogumcum la görüştüm hepsi hepsi kanıda paı homozigot konusunda iğneye gerek yok dediler.doktorlar hem fikir değil bu gen konusunda bende artık 4 doktora güvendm araştırmayı bıraktım. Beth18

Benimde bakilmamis o gene. Eger gebeligim devam ederse riskli gebelik uzmaniyla gorusup gerek var mi yok mu diye sorayim o zaman. Suanda zaten tup bebektem dolayi kan sulandiriciya devam ediyorum. Kalp atisi duyuldugunda dr. Kesecekti. Hakkimizda hayirlisi. Selvi25

Cnm pırtılaşma yoksa neden iğne kullanıyorsun ???

Bu 4g/4g olan faktor degil mi pai?
Bazi doktorlar gerek yok dedi bazisi hamile kalinca igne oncesinde coraspin dedi.

Kızlar bugün bu sonuçla aşılama yapıldı fakat gecen hafta SSK hastanesinde de test yapmıştık ml 50 milyon hareket %45 di nasıl bukadar fark olur anlamadım

Cnm bu testi nerde yaptırdınız ? Çok detaylı çıkmış ne güzel hepsini ayrı ayrı incelemişler. Biz yaptırıyoruz testi morfoloji %30-40 yazıyor. Morfolojinin detayları yok. Yıkama işlemi yapılmıyor. Dakika süresi tam yok 60 dakkaya kadar yazıyor ama tam dakka yok. Vs.... bence çok iyi test sonucunuzda hiç umutsuz olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…