- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Bende yok ama bende iğne kullanacağım sanırımArkadaslarinla cik bir kahve ic veya cik dolas yuruyus yap canim kafani dagitirsin
Hem de bizim icin cok gerekli yuruyus
Ben her ne kadar markete bile arabayla gitsem de.
Bacaklarimin kaslari pörsümüs resmen kas namina birsey yok.
Bir de kan pihtilasmam var
Bir hemotolog ve riskli gebelik uzmanına göstermeni tavsiye edermEki Görüntüle 2113025 Kızlar pırtılaşma ve genetik testim çıktı. Ne diyor hiç anlamadım. Bilenler yardım edebilir mi lütfen
Doktor bana benmde heterezigot o gen türklerde genelde heterezigot çıkar dedi önemli değilmiş cok fazla.paı 5g 5 g normal .paı 4g 4g homozigot oluyor .ve benim paı 4g 4g bana kan sulandırıcıyı vermediler gerek yok bu genle düşüklerin dediler
Bende öyle düşünüyorum onla düşükler le alakası yok diyor doktorlar faktör v önemli olanTunaydin kizlar...
Bestttt canim takma kafana ama keske verip yarin yine gitseydin ben meraktan veirrdim yine de.
zeynepppppppp genelde Faktor v.de sıkınti olursa pihtilasma ilaci yaptiriyolar. Bana pai baktirilmadi. Bilmiyorum o sebeple. Birde nasil uaptirdin bu testi devlette mi? Selvi25 sen pai.yi sor demistin dr.a ben unuttum onu ya sonradan aklima geldi. Ama onemli olsaydi bana da yaptirirlardi galiba
Tmm cnm bi göstereyim bakalımBir hemotolog ve riskli gebelik uzmanına göstermeni tavsiye ederm
Tunaydin kizlar...
Bestttt canim takma kafana ama keske verip yarin yine gitseydin ben meraktan veirrdim yine de.
zeynepppppppp genelde Faktor v.de sıkınti olursa pihtilasma ilaci yaptiriyolar. Bana pai baktirilmadi. Bilmiyorum o sebeple. Birde nasil uaptirdin bu testi devlette mi? Selvi25 sen pai.yi sor demistin dr.a ben unuttum onu ya sonradan aklima geldi. Ama onemli olsaydi bana da yaptirirlardi galiba
iyi yapmissin canim.Araştırma hastanesinde yaptırdık cnm
Niye ki kullanacaksin olmadigi halde?Bende yok ama bende iğne kullanacağım sanırım
Sorma yaa o hafta hastalikli gibi dolaniyorum evde.Ya kızlar spor yapmak diyet yapmak gebeliğe engel midir?komik gelecek size ama Sanki hasta olacağım hafta hamile olma ihtimalibden dolayı hamileymis gibi dikkat ediyorum yormuyorum kendimi hareketsiz gciriyorum tabi hasta olunca HÜSRAN
Yaa simdi hcg versem tiroidi 2 gun daha bekletecektim ondan bekleyeyim dedim. Yarin vercem hepsini 2 gun sonra bi daha artisa baktiririm.Tunaydin kizlar...
Benimde bakilmamis o gene. Eger gebeligim devam ederse riskli gebelik uzmaniyla gorusup gerek var mi yok mu diye sorayim o zaman. Suanda zaten tup bebektem dolayi kan sulandiriciya devam ediyorum. Kalp atisi duyuldugunda dr. Kesecekti. Hakkimizda hayirlisi.Selvi25
Bu 4g/4g olan faktor degil mi pai?Ben 2 hemotolog 1 riskli gebelik kalp doktoru kadın dogumcum la görüştüm hepsi hepsi kanıda paı homozigot konusunda iğneye gerek yok dediler.doktorlar hem fikir değil bu gen konusunda bende artık 4 doktora güvendm araştırmayı bıraktım.Beth18
tup bebegi yaptirdigim hastahanede bu ilacta kisa protokolde uygulaniyor. Yani yaptirmicam diyemiyosun.Cnm pırtılaşma yoksa neden iğne kullanıyorsun ???
Cnm bu testi nerde yaptırdınız ? Çok detaylı çıkmış ne güzel hepsini ayrı ayrı incelemişler. Biz yaptırıyoruz testi morfoloji %30-40 yazıyor. Morfolojinin detayları yok. Yıkama işlemi yapılmıyor. Dakika süresi tam yok 60 dakkaya kadar yazıyor ama tam dakka yok. Vs.... bence çok iyi test sonucunuzda hiç umutsuz olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?