Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın bayanlar. 3 dersimi bitirdim 2 dersim kaldı. Bitsede gitsem modundayım. Gece “kadın” dizisini izledim uykusuzum ya eve gidip uyumayı planlıyorum inş

Gunaydin Beth18 Gunaydin Hanimlar
gunaydiiiinnnnn

Bugün baktiracam canm hem betaya hem progesteron .
Kese için cuma günü gel dedi :) .
İnşallah artmıştır degerlerim keseyide görmek nasip olur inşallah
ay hadi insallah Allah cift kese gormeyi nasip etsin insallah.

Günaydın bayanlar. 3 dersimi bitirdim 2 dersim kaldı. Bitsede gitsem modundayım. Gece “kadın” dizisini izledim uykusuzum ya eve gidip uyumayı planlıyorum inş
bende yigenim geldi yazmistim ya onla ilgilen konus dedikodu yap derken saat 2.30 oldu

Aslında aynı okuld olmak normalde güzel. Ama böyle durumlarda işte ne bileyim . Oda üzülüyor farkediyorum. Hamile arkadaşlarım bazıları hiç kıymetini bilmeden sallıyorlar. Kimi sigara içiyor kimi erkek istiyor ne bileyim ya. Rabbimin bi bildiği vardır.

Siz ne zmn test vericeksiniz?3 ünüde kullanıyormusunuz cnm?
Evet l carnitin l arginin q10 kullanıyoruz. Ben aslında her ay sonunda verelim istemiştim. Eşim kabul etmedi 3 ay sonunda verelim dedi bekliyoruz. Bide DNA hasarı belki düşermiş o zaman verelim istiyor. Ne bilim aslında ben merak ediyorum

Günaydın herkese
Afilim92 maşllah canım büyüyorsunuz ne güzel. Rabbim kolaylık versin çalışırken sana. Beth18 canım ben de merak ediyorum kısa ve uzun protokol farkını? Seni yorduk ama

günaydın kızlaaaarr. Ben de bugün bir umutla uyandım. Yumurtlama günümü tespit edemedim ama dün 14. gündü vedeğerlendirdik Ben de eşime şuanlık sadece keçiboynuzu kürü yapıyorum. Bir de aktardan macun aldım onu yemeye başladı iki gündür. Bu ay geçti sanırım ama inşallah önümüzdeki ay umutluyum

estagfurullah canim ne demek. Aslinda ben uzun protokol nasil oluyo onu bilmiyorum canim. Bir ay rahim dinlendirme falan yapiyolar acaba o mu? Benim kisa protokol onu anlatayim bildigim yerden anlatayim yani adetin 2.gunu gidiyosun dr. Kan istiyor e2 progesteron lh fsh gibi hormonlara bakiyor. Sonra gunasiri gidiyosun dr surekli hormonlarini takip ediyor birde ultrasonla surekli yumurtalarin buyumus mu diye bakiyor vajinal olarak. Yaklasik 1hafta 10 gun sonra yumurta toplama oluyor sonra 3. yada 5. Gun transfer oluyor. Sonra iste 10.gunle 12.gun arasinda test ediyosun betahcg.ye baktiriyosun.

Anladım canın çok teşekkür ederim. Yumurta toplama işleminde ağrı acı hissediyor musun? DNA hasarı düştükten sonra tüp bebeğe geçmiştin demi canım? İyice darladım seni ama affet

Bizde onları kullandıktan sonra dna hasarr 51 den 7 ye düştü tabi hocanın ilaçları vardı hangisi etki etti bilmiyorum canm çok şükür hızlı bi düşüş yaşadık

R ruyagokk insallah canim Allah kalp atisi duymayi kese gormeyi nasip etsin insallah hepimize
Amin canım amin inşallah inşallah
Ne kadar zormus iki günde bir değere bak artacak mı falan insan ister istemez değişik hissediyor bide progesteron hormonu artacak mı valla.
İnşallah Rabbim in izniyle geçecek bu günler inşallah bebislerimizi kucağımiza alırsak unutacağız hepsini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…