Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maşallah inşallah tez vakitte de hamile kalırsın .bizimde sayı iyi hasar düştü morfoloji %2 sıfır çıktığında olduğuda oldu ne güzel dürüst davranmış kimisi hemen tüp bebeğe başlıyor oysaki böyle doktorlara çok ihtiyacımız var

B Beyza_2018
Teşekkür ederim canım biz panel yaptıracağız ekstra morfoloji dememize gerek var mo acaba diye düşündüm.
@Zeynep6302 sağol canım. Eşime derim söyleşin ayrıntılı istiyorum diye.
Beth18 devrik cümle kurdum sanırım. İstanbulda düzen lab yaptıracağımız için sormuştum burada yaşayan ve yaptıran var mı? Demek istedim halbuki. Bi ara senin acaba ameliyat mı olsak tüp bebek mi yaptırsak ikileminde kaldığın gibi bizimde testi orada mı burada mı versek ikilemi var.

Aynen canım ben bı ara beraber de çalışmıştım o .Kadar iyi bir Dr ki eşim de çok beğendi içimiz çok rahatladı düne kadar bı an bile aklımdan çıkarmayan ben şimdi aklıma bile gelmiyor bebek oluruna bıraktım çünkü çok rahatlattı beni ona çok güveniyorum inşallah tüp e gerek kalmadan olur yine de.

Beth18 iyi gidiyor canım 12 haftalik oldum bende :) ben buralardayım aslında da pek yazmiyorum okuyorum bir süredir . Sağ salim alalım kucagimiza inş kuzum :)

Olsun canım meraktan sordum 2 tane transfer edilmişti ya o yüzden. Rabbim bunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına .
Tabiki sor canım :)))
Valla bende iki tane transfer edildi tutunmuştur ikisi de dedim ama tek tutunmus aynen canım hayırlısı ile bu bebişimizi kucağımiza almak nasip olur inşallah:)
Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah canım

Cnm.keciboynuzu fshi yukseltmiomu
Bilmediğim bir konu birşey diyemeyeceğim fakat bu tarz konuları baya okurum hiç denk gelmedim açıkcası hatta gittiğimiz bazı drlar eşime de hızı arttırması için önermişti. Sen tereddütteysenndoktorunuza danışabilirsin.

Cnm fsh bikere bizde yuksek ckmsdi ondan dokte brakn demsdi esime keci bynuzu kuru yapmsdm 3 ay iyi glmsdi snra brkmak.zrnda kaldm

Cnm fsh bikere bizde yuksek ckmsdi ondan dokte brakn demsdi esime keci bynuzu kuru yapmsdm 3 ay iyi glmsdi snra brkmak.zrnda kaldm
Fsh yüksekti değil mi sizde onun düşmesi gerekir. Onu düşürmek için tedaviye başladı mı doktorunuz. Yüksek fsh sperm sayınızı düşürmüş olabilir.

Fsh yüksekti değil mi sizde onun düşmesi gerekir. Onu düşürmek için tedaviye başladı mı doktorunuz. Yüksek fsh sperm sayınızı düşürmüş olabilir.
Cnm.bu anlatgm.6 ay.once.oluo smdi.duzeldi yeni test verecegz 1 ay snra

Nasılsınız Arkadaslar benim basım dönüyor acaip midem bulanıyor halsiz ve uykusuzum hep diğer bebekleri beni böyle sarsmadı acaba diyorum cinsiyet farkımı böyle sasrtı tabi kuuruntu da olabilir :) kız bebek istediğim için (hayırlısı ile)ona yoruyorum.lütfen arkadaşım salma kendini niye böyle oldu niye değerler düşüyor dediğim ay hamile kaldım olacak ama nazlanıyorlar sabır sabr @Zeynep6302

himm simdi anladim canimin icin. Bak nasil karar ver biliyor musun? Allahim sececegim sey hakkimda hayirlara vesile olsun de. Hayirlisi diyip Allah.a tevekkul edince Allah bence dogru yonlendiriyor. Ben zor kararlarimi boyle aliyorum

Beth18 iyi gidiyor canım 12 haftalik oldum bende :) ben buralardayım aslında da pek yazmiyorum okuyorum bir süredir . Sağ salim alalım kucagimiza inş kuzum :)
canimcim ama arada ses ver olur mu? Ay yakinda cinsiyetini ogreneceksiniz insallah cok iyi canim. Hamilelegin nasil geciyor.

benim cok nadir basim donuyor ama hemen geciyor canim. Ac kaldigimda da mideme bir bulanti vuruyor. Hemen tuzlu biseyler yemeliyim o anda oyle istiyorum sanki gececek gibi. Ama kusma falan olmadi. Sanki yemek yiyince duzeliyorum gibi

Benimde evet açken çok oluyor ve tatlıdan abur cuburdan uzaklaştım hiç yiyemiyorum sende varmı bu tür seyler

Kiz olacaksa mide bulantısı cok olur diyorlar.Tamamen yanlis teori .Benim de arkadasimin da oğlumuz olcak mide bulantisindan 3 ay öldük resmen .Hormonlarin ani inis cikisiyla ilgili biraz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…