- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Maşallah inşallah tez vakitte de hamile kalırsın .bizimde sayı iyi hasar düştü morfoloji %2 sıfır çıktığında olduğuda oldu ne güzel dürüst davranmış kimisi hemen tüp bebeğe başlıyor oysaki böyle doktorlara çok ihtiyacımız varMorfoloji bı iki bı 3 oluyor sayı mlde 20 toplamda 40 milyon ileri hız yüzde 12 ama ikisinin toplamı normal yani Dr değerleri hiç kötü değil dedi sadece. Kafanı rahat bırak dedi 6 ay süre veriyorum olmazsa gel yapalım dedi yaşın da ileri diil senin de bı sıkıntım yok hemen tüp bebek yapmak istemiyorum dedi.
Demek ki canim aynen öyle yapar demek ki :))Daha sonra baslar su an gerekli gormemistir .Devit demir omega eksikse b 12 neler neler eklencek .Kendini daha zinde hissedeceksin .
Olsun canım meraktan sordum 2 tane transfer edilmişti ya o yüzden. Rabbim bunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına .Evet canm tek kese göründü .
Aynen canım ben bı ara beraber de çalışmıştım o .Kadar iyi bir Dr ki eşim de çok beğendi içimiz çok rahatladı düne kadar bı an bile aklımdan çıkarmayan ben şimdi aklıma bile gelmiyor bebek oluruna bıraktım çünkü çok rahatlattı beni ona çok güveniyorum inşallah tüp e gerek kalmadan olur yine de.Maşallah inşallah tez vakitte de hamile kalırsın .bizimde sayı iyi hasar düştü morfoloji %2 sıfır çıktığında olduğuda oldu ne güzel dürüst davranmış kimisi hemen tüp bebeğe başlıyor oysaki böyle doktorlara çok ihtiyacımız var
Tabiki sor canım :)))Olsun canım meraktan sordum 2 tane transfer edilmişti ya o yüzden. Rabbim bunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına .
Evt cnm tup.bebek yaptrcz zatenKusura bakma yeni gördüm morfoloji olarak bi sıkıntı yok ama sayınız malesef az bu da doğal yolla olmayı zorlar
Cnm.keciboynuzu fshi yukseltmiomuNe demek rica ederim umarım herşey yolunda gider. Keçiboynuzu kürü yapabilirsin eşine tüp bebeğe kadar. Sayıyı yükseltir.
Bilmediğim bir konu birşey diyemeyeceğim fakat bu tarz konuları baya okurum hiç denk gelmedim açıkcası hatta gittiğimiz bazı drlar eşime de hızı arttırması için önermişti. Sen tereddütteysenndoktorunuza danışabilirsin.Cnm.keciboynuzu fshi yukseltmiomu
Cnm fsh bikere bizde yuksek ckmsdi ondan dokte brakn demsdi esime keci bynuzu kuru yapmsdm 3 ay iyi glmsdi snra brkmak.zrnda kaldmBilmediğim bir konu birşey diyemeyeceğim fakat bu tarz konuları baya okurum hiç denk gelmedim açıkcası hatta gittiğimiz bazı drlar eşime de hızı arttırması için önermişti. Sen tereddütteysenndoktorunuza danışabilirsin.
Sonra düştü mu peki ben de çok kullandirdim daCnm fsh bikere bizde yuksek ckmsdi ondan dokte brakn demsdi esime keci bynuzu kuru yapmsdm 3 ay iyi glmsdi snra brkmak.zrnda kaldm
Fsh yüksekti değil mi sizde onun düşmesi gerekir. Onu düşürmek için tedaviye başladı mı doktorunuz. Yüksek fsh sperm sayınızı düşürmüş olabilir.Cnm fsh bikere bizde yuksek ckmsdi ondan dokte brakn demsdi esime keci bynuzu kuru yapmsdm 3 ay iyi glmsdi snra brkmak.zrnda kaldm
Cnm.bu anlatgm.6 ay.once.oluo smdi.duzeldi yeni test verecegz 1 ay snraFsh yüksekti değil mi sizde onun düşmesi gerekir. Onu düşürmek için tedaviye başladı mı doktorunuz. Yüksek fsh sperm sayınızı düşürmüş olabilir.
Cnm i 13.ckdi.bi 15.snra.menegon.igne verdj.kaan.hoca dedi.size verdgmz fsh ignelerle verdgmz saglikli fsh yazmis 1 ay once.yeni.basladk.daha.ilaclaraSonra düştü mu peki ben de çok kullandirdim da
himm simdi anladim canimin icin. Bak nasil karar ver biliyor musun? Allahim sececegim sey hakkimda hayirlara vesile olsun de. Hayirlisi diyip Allah.a tevekkul edince Allah bence dogru yonlendiriyor. Ben zor kararlarimi boyle aliyorumB Beyza_2018
Teşekkür ederim canım biz panel yaptıracağız ekstra morfoloji dememize gerek var mo acaba diye düşündüm.
@Zeynep6302 sağol canım. Eşime derim söyleşin ayrıntılı istiyorum diye.
Beth18 devrik cümle kurdum sanırım. İstanbulda düzen lab yaptıracağımız için sormuştum burada yaşayan ve yaptıran var mı? Demek istedim halbuki. Bi ara senin acaba ameliyat mı olsak tüp bebek mi yaptırsak ikileminde kaldığın gibi bizimde testi orada mı burada mı versek ikilemi var.
canimcim ama arada ses ver olur mu? Ay yakinda cinsiyetini ogreneceksiniz insallah cok iyi canim. Hamilelegin nasil geciyor.Beth18 iyi gidiyor canım 12 haftalik oldum bende :) ben buralardayım aslında da pek yazmiyorum okuyorum bir süredir . Sağ salim alalım kucagimiza inş kuzum :)
benim cok nadir basim donuyor ama hemen geciyor canim. Ac kaldigimda da mideme bir bulanti vuruyor. Hemen tuzlu biseyler yemeliyim o anda oyle istiyorum sanki gececek gibi. Ama kusma falan olmadi. Sanki yemek yiyince duzeliyorum gibiNasılsınız Arkadaslar benim basım dönüyor acaip midem bulanıyor halsiz ve uykusuzum hep diğer bebekleri beni böyle sarsmadı acaba diyorum cinsiyet farkımı böyle sasrtı tabi kuuruntu da olabilir :) kız bebek istediğim için (hayırlısı ile)ona yoruyorum.lütfen arkadaşım salma kendini niye böyle oldu niye değerler düşüyor dediğim ay hamile kaldım olacak ama nazlanıyorlar sabır sabr @Zeynep6302
Benimde evet açken çok oluyor ve tatlıdan abur cuburdan uzaklaştım hiç yiyemiyorum sende varmı bu tür seylerhimm simdi anladim canimin icin. Bak nasil karar ver biliyor musun? Allahim sececegim sey hakkimda hayirlara vesile olsun de. Hayirlisi diyip Allah.a tevekkul edince Allah bence dogru yonlendiriyor. Ben zor kararlarimi boyle aliyorum
canimcim ama arada ses ver olur mu? Ay yakinda cinsiyetini ogreneceksiniz insallah cok iyi canim. Hamilelegin nasil geciyor.
benim cok nadir basim donuyor ama hemen geciyor canim. Ac kaldigimda da mideme bir bulanti vuruyor. Hemen tuzlu biseyler yemeliyim o anda oyle istiyorum sanki gececek gibi. Ama kusma falan olmadi. Sanki yemek yiyince duzeliyorum gibi
aynen tatli hic canim cekmiyo tuzlu ve eksi seyler yemek istiyorum hepBenimde evet açken çok oluyor ve tatlıdan abur cuburdan uzaklaştım hiç yiyemiyorum sende varmı bu tür seyler
Kiz olacaksa mide bulantısı cok olur diyorlar.Tamamen yanlis teori .Benim de arkadasimin da oğlumuz olcak mide bulantisindan 3 ay öldük resmen .Hormonlarin ani inis cikisiyla ilgili biraz .Nasılsınız Arkadaslar benim basım dönüyor acaip midem bulanıyor halsiz ve uykusuzum hep diğer bebekleri beni böyle sarsmadı acaba diyorum cinsiyet farkımı böyle sasrtı tabi kuuruntu da olabilir :) kız bebek istediğim için (hayırlısı ile)ona yoruyorum.lütfen arkadaşım salma kendini niye böyle oldu niye değerler düşüyor dediğim ay hamile kaldım olacak ama nazlanıyorlar sabır sabr @Zeynep6302
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?