- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Ozmn sıkıntı çıkmaz birde nasip kısmet gerçekten bu işler ona inanıyorum , bende 30 oldum malesef zaman çabuk geçiyor eski tahlillere bakıyorum yaş 26 4 yıl ne çabuk geçti hiç anlamadım :))31 yaşındayım. Ultrasondan doktor yumoşların çok iyi deyip duruyordu ondan yapmadım ama yapıcam inş. Bide annem ablam 50-52 yaşlarında menepoza girdiği için çok yumurta rezervimin kötü olduğunu düşünmedim tabi yine de yaptırıcam testimi. Yarın gidicez işte doktora genel bi bakacaklar. Şuanda solgarın multiple female vitaminini kullanıyorum biliyorsun sende.
En iyisi seni üzüyorlarsa gereken tepkini koyucaksın cnm .bizimkinin tarafıda bu konuda hassas oldugumuzun farkında değiller konuşmalar canımı sıkıyor az kaldı ciddi tepki vericemCnm eşimin ailesine çok gidip gelmiyorum. Onlarda çocuk konusunda beni üzüyor. Eşimin durumunu bilmelerine rağmen beni sıkıştırıyorlar çocuk için. 2 ayda 3 ayda bi gidiyorum. Mesafeliyim
26 yaşında başladım şimdi 30 oldum sorun çıkmadı hiç bugüne kadar sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum :)hayırlısı artık zamanı tutamıyoruz, ben psikolojimi bozmamak öğrendim hep pozitif düşünüyorum karamsarlığa kapılmıyorum olacak diyorum bu beni rahatlatıyor.Canım psikolojik olarak bizde çok yıpraniyoruz her ay bekle birde yaş ilerliyor bana tüp bebek yaptırdığım zaman sende hiç bişey yok demişlerdi.ama şimdi korkuyorum açıkçası bu üzüntüye psikolojiye bizim sağlam kalmamizda zor.insallah birde kendimizden sknti yaşamayiz
En dogrusunu yapıyorsun ümit etmekten vazgecme26 yaşında başladım şimdi 30 oldum sorun çıkmadı hiç bugüne kadar sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum :)hayırlısı artık zamanı tutamıyoruz, ben psikolojimi bozmamak öğrendim hep pozitif düşünüyorum karamsarlığa kapılmıyorum olacak diyorum bu beni rahatlatıyor.
Saol cnmEn dogrusunu yapıyorsun ümit etmekten vazgecme
Morfoloji bı iki bı 3 oluyor sayı mlde 20 toplamda 40 milyon ileri hız yüzde 12 ama ikisinin toplamı normal yani Dr değerleri hiç kötü değil dedi sadece. Kafanı rahat bırak dedi 6 ay süre veriyorum olmazsa gel yapalım dedi yaşın da ileri diil senin de bı sıkıntım yok hemen tüp bebek yapmak istemiyorum dedi.Canım değerleriniz nasıldi?
Canım benim amin inşallah Allah razı olsun.Canım gözün aydın sağlıcakla kucağına al canım hayırlı sağlıklı gönlündeki gibi bir evlat olsun
Amin canım benim çok teşekkür ederim :)) inşallah kalbinde duyariz rahatlariz canım.Gozunuz aydin canim hadi bakalim sirada kalp var :) insallah hepsi sirali olur saglicakla kucagina alirsin
Amin canım inşallah inşallah :)Canim her gun dene ozellikle sabahlari gun asiri olayini gec yumurtlama doneminde sakin bekle gun asiri olcak diye .
Canim zaman zaman herkes ayni ümitsizliğe düşüyor .Önemli olan yeniden ayaga kalkabilmek .Kayıplardan sonra toparlanmak zor ama hamile kalabiliyorsan sonrasi gelecek Allah in izni ile .Esi azosperm olanlara bile Rabbim nasip ediyor .Bu gercekten mucize ve Allah in takdiri .Oyle bir anda o surprizi yasarsin ki boyle düşündüğün anlara üzülürsün haya edersin .Benim de kimsem yok burda ve en zor zamanlarımda yalnizdim hamile olmak da degistirmiyor durumu inan ki .Evet her gun sukrediyorsun ama yalnizlik baska bir olay .Ayni dedigin gibi eve geliyorum esim tee 11 de geliyor.Yemek yiyip uyuyor. Dertlesecek duygularimi paylasacak kimsem yok .En agir donemlerimde bile yemek yapanim olmadi .Peynir ekmek yedim .Gücüm onu hazirlamaya yetti sadece .Ama Allah hepsini biliyor .Duasiz bırakma kendini .
Hayırlı olsun darisi kalp atisina insallah .
Kalp icin randevun ne zaman canim eger 5 ve 6.haftalar icindeyse duyamayabilirsin .Istersen 6 nin sonunu bekle .Insani geriyorlar kalbi atmiyor diye .Amin canım inşallah inşallah :)
Çok teşekkür ederim tatlım
Amin canım inşallah inşallah .çok teşekkür ederim :)
6. Hafta için gel dedi canım doktor .aynen 6 bitsin öyle gidecem sonra duyamazsam çok üzülürümKalp icin randevun ne zaman canim eger 5 ve 6.haftalar icindeyse duyamayabilirsin .Istersen 6 nin sonunu bekle .Insani geriyorlar kalbi atmiyor diye .
Benim vajinalden bile duyamadi kac gun agladim 7 gun gecmedi .Sen 6+6da 7+0 da git pit pit direk duy insallah canim .Vitamin filan verdi mi?6. Hafta için gel dedi canım doktor .aynen 6 bitsin öyle gidecem sonra duyamazsam çok üzülürüm
Amin canım inşallah inşallah:)
Aynen öyle yapayim canm çok sağol.dedigin gibi hiç günler geçer mi öyle. Bide erken olunca insan çok strese giriyor.Benim vajinalden bile duyamadi kac gun agladim 7 gun gecmedi .Sen 6+6da 7+0 da git pit pit direk duy insallah canim .Vitamin filan verdi mi?
Daha sonra baslar su an gerekli gormemistir .Devit demir omega eksikse b 12 neler neler eklencek .Kendini daha zinde hissedeceksin .Aynen öyle yapayim canm çok sağol.dedigin gibi hiç günler geçer mi öyle. Bide erken olunca insan çok strese giriyor.
Yok canım hiç vitamin vermedi folik asit dışında onu da transferden beri kullanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?