Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ozmn sıkıntı çıkmaz birde nasip kısmet gerçekten bu işler ona inanıyorum , bende 30 oldum malesef zaman çabuk geçiyor eski tahlillere bakıyorum yaş 26 4 yıl ne çabuk geçti hiç anlamadım :))

Cnm eşimin ailesine çok gidip gelmiyorum. Onlarda çocuk konusunda beni üzüyor. Eşimin durumunu bilmelerine rağmen beni sıkıştırıyorlar çocuk için. 2 ayda 3 ayda bi gidiyorum. Mesafeliyim
En iyisi seni üzüyorlarsa gereken tepkini koyucaksın cnm .bizimkinin tarafıda bu konuda hassas oldugumuzun farkında değiller konuşmalar canımı sıkıyor az kaldı ciddi tepki vericem

26 yaşında başladım şimdi 30 oldum sorun çıkmadı hiç bugüne kadar sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum :)hayırlısı artık zamanı tutamıyoruz, ben psikolojimi bozmamak öğrendim hep pozitif düşünüyorum karamsarlığa kapılmıyorum olacak diyorum bu beni rahatlatıyor.

En dogrusunu yapıyorsun ümit etmekten vazgecme

Esimin ailesi agzini acmaz bh konuda.
Ne kadar hassas oldugumuzu bilirler bizimle birlikte uzulurler hatta.
Sadece bi dayimiz var o surekli sorar yok mu bisey diye onuda yilda 3 kere ancak goruyorumdur

Kızlar amh hastanelerde tutturabildiğin fiyat dikkat edin 300 diyen bile oldu düzen 172 ye yapıo kaan hocanın indirimi ile önümüzdeki hafta içi yaptırcam dua edin lütfen

Canım değerleriniz nasıldi?
Morfoloji bı iki bı 3 oluyor sayı mlde 20 toplamda 40 milyon ileri hız yüzde 12 ama ikisinin toplamı normal yani Dr değerleri hiç kötü değil dedi sadece. Kafanı rahat bırak dedi 6 ay süre veriyorum olmazsa gel yapalım dedi yaşın da ileri diil senin de bı sıkıntım yok hemen tüp bebek yapmak istemiyorum dedi.

Amin canım inşallah inşallah :)
Çok teşekkür ederim tatlım

Amin canım inşallah inşallah .çok teşekkür ederim :)
Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda.
Ne olur kendini üzme Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsun.
Her daim dualarimdasiniz kızlar .inanki daha bir iki ay önce bende senin gibiydim hemde ne duygusallık karalar bağlamıştım.herkesten sogumustum o kadar kötüydüm ki .ama bak Rabbim bir kapı kapatır bin kapı açar lütfen üzme kendini bebiş olursa sonra üzüldüğumuzle kalıyoruz

Kalp icin randevun ne zaman canim eger 5 ve 6.haftalar icindeyse duyamayabilirsin .Istersen 6 nin sonunu bekle .Insani geriyorlar kalbi atmiyor diye .
6. Hafta için gel dedi canım doktor .aynen 6 bitsin öyle gidecem sonra duyamazsam çok üzülürüm

6. Hafta için gel dedi canım doktor .aynen 6 bitsin öyle gidecem sonra duyamazsam çok üzülürüm
Benim vajinalden bile duyamadi kac gun agladim 7 gun gecmedi .Sen 6+6da 7+0 da git pit pit direk duy insallah canim .Vitamin filan verdi mi?

Amin canım inşallah inşallah:)
Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin tatlı tatlı bebisler :)

Allah hepinizden razı olsun kızlar güzel dilekleriniz dualarınız için ne güzel insanla tanıdim ben böyle iyiki tanımışim sizleri .
Rabbim hepinize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Benim vajinalden bile duyamadi kac gun agladim 7 gun gecmedi .Sen 6+6da 7+0 da git pit pit direk duy insallah canim .Vitamin filan verdi mi?
Aynen öyle yapayim canm çok sağol.dedigin gibi hiç günler geçer mi öyle. Bide erken olunca insan çok strese giriyor.
Yok canım hiç vitamin vermedi folik asit dışında onu da transferden beri kullanıyorum :)

Aynen öyle yapayim canm çok sağol.dedigin gibi hiç günler geçer mi öyle. Bide erken olunca insan çok strese giriyor.
Yok canım hiç vitamin vermedi folik asit dışında onu da transferden beri kullanıyorum :)
Daha sonra baslar su an gerekli gormemistir .Devit demir omega eksikse b 12 neler neler eklencek .Kendini daha zinde hissedeceksin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…