Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beth18 ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler
evet kuzum haklısın aslında tevekkül etmek şart kesinlikle herşeyin iyisini ve kalitelisini arıyorumda ne oluyor yerimde sayıp duruyorum. Fakat hep bunda da vardır bir hayır diyorum, bazen rabbim beni bu kadar seviyormusun gerçekten diyorum hep birşeyler oluyor ve hep kendisini hatırlatıyor çok şükür.inşallah bir evladım olursa ona layık bir kul yetiştirmek çok istiyorum hem milletime hem de dinime hayırlı iki evlat yetiştirmek istiyorum kalbimden hep böyle geçiyor. Çok boş insanlarla dolu etrafım bazen hayat, yaşam bu kadar basit olmamalı diyorum. Zaman ilerliyor hiçbirşey olduğu yerde kalmazken insanlar neden hep aynı hep oldukları yerde herşey ezbere diyorum. Sonra iç dünyama dönüp sende mi böyle olacaksın böyle çocuklar yetiştireceksin diyorum. Küçüklüğümden beri bu tarz insan gelişimlerine hep aykırıydım annem senide göreceğiz derdi sürekli, bir nasip olmadı gitti...
Bu arada düzende karar kıldık hayırlısı olsun inşallah bize hayırlı gelir.

Kiz olacaksa mide bulantısı cok olur diyorlar.Tamamen yanlis teori .Benim de arkadasimin da oğlumuz olcak mide bulantisindan 3 ay öldük resmen .Hormonlarin ani inis cikisiyla ilgili biraz .
Evet evet alakası yokmuş mide bulantısının cinsiyetle alakası ama ben bagdastırıyorum halk arasında konuşulanı tabi fark etmez cinsiyet ne kadar ugrastık kavuşmak için seçim yapamayacağı bide

Evet evet alakası yokmuş mide bulantısının cinsiyetle alakası ama ben bagdastırıyorum halk arasında konuşulanı tabi fark etmez cinsiyet ne kadar ugrastık kavuşmak için seçim yapamayacağı bide
Rabbim hayırlısını versin. Ben seni rüyamda görmüştüm içeriğini tam hatırlamıyorum ama güzel haberini aldık sonra. Şimdide kızın olacağını hissediyorum. Bakalım ne çıkacak. :)

Rabbim hayırlısını versin. Ben seni rüyamda görmüştüm içeriğini tam hatırlamıyorum ama güzel haberini aldık sonra. Şimdide kızın olacağını hissediyorum. Bakalım ne çıkacak. :)
Ay canım ya Allah razı olsun Rabbim tez zamanda kavustursun bekleyenleri güzel habere kavusanlarıda evlatlarına kavustursun.bende anneliğe hayret ediyorum Allahm mesakati çok uykusuz bırakabiliyor karnında tasımak kocaman olana kadar bakmak ama bunlardan hiç yılmamak bunları zevkle yapmak öfff bile demeden nasıl bir Şevkat Allahm sen kimseyi bu sevkatti yaşamaktan mahrum etme bir tanesi rahme düşünce sevgisi başlıyor

Hiç yaşamadım fakat Emin’im sevgisi başlıyordur çünkü ben bile şimdiden onu Yada onları çok seviyorum. Sürekli doğmamış çocuklarım için birşeyler bakıyorum odalarını hayalimde kuruyorum. Sürekli eşime benzetiyorum simalarını oluşturmaya çalışıyorum iyice hayalperest oldum.
Şimdi sizler hamilesiniz ve o kadar büyük nimet ki günahlarınız af oluyor üstüne çektiğiniz sıkıntılar için çok büyük sevaplar alıyorsunuz. Rabbim zerrenin bile hesabını yapıyor. Hiçbirşey karşılıksız kalmıyor.

Bends hayal.pres oldum canm valaha

Ay.olemi.yaaaaaa tuh cnm 1 ay snra baslckdk tup.bebege ama esimde bagirsak hastaligi cikdi kolit diye bsey antibiytk kulanio kulanmasi lazm.off.offf napcm blmiom cok.uzuldm smdi yaaa;(
Sen doktoruna sor ama iyi bir üroloğa sor bu konularda onlar daha bilgili. Ertelersiniz olmadı vardır bunda da bir hayır.

Beth18 iyi gidiyor balım hiç hamile gibi degilim ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi hicbirsey yaşamadım :) 1 ay sonra muayene ozmn ogreniriz heralde :)

Günaydın kızlar Beth18 canım inşallah kalpleri duyarsınız guzel haberlerini bekliyoruz.
Bestttt inşallah büyür bebeğin ben inaniyoinabir sknti olmayacak.
Kızlar rüyamda hamileydim karnım kocamandı bebeğin hareklerini hissediyordum okadar güzeldi ki.
Sonra uyanıp tekrar uyumudum bu kez de bir arkadaşım 2.ye hamileymis bana söylüyor bende nasıl ağlıyorum benim neden olmuyor die.kafayi bozdum herhalde kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…