- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Evet evet alakası yokmuş mide bulantısının cinsiyetle alakası ama ben bagdastırıyorum halk arasında konuşulanı tabi fark etmez cinsiyet ne kadar ugrastık kavuşmak için seçim yapamayacağı bideKiz olacaksa mide bulantısı cok olur diyorlar.Tamamen yanlis teori .Benim de arkadasimin da oğlumuz olcak mide bulantisindan 3 ay öldük resmen .Hormonlarin ani inis cikisiyla ilgili biraz .
Rabbim hayırlısını versin. Ben seni rüyamda görmüştüm içeriğini tam hatırlamıyorum ama güzel haberini aldık sonra. Şimdide kızın olacağını hissediyorum. Bakalım ne çıkacak. :)Evet evet alakası yokmuş mide bulantısının cinsiyetle alakası ama ben bagdastırıyorum halk arasında konuşulanı tabi fark etmez cinsiyet ne kadar ugrastık kavuşmak için seçim yapamayacağı bide
Ay canım ya Allah razı olsun Rabbim tez zamanda kavustursun bekleyenleri güzel habere kavusanlarıda evlatlarına kavustursun.bende anneliğe hayret ediyorum Allahm mesakati çok uykusuz bırakabiliyor karnında tasımak kocaman olana kadar bakmak ama bunlardan hiç yılmamak bunları zevkle yapmak öfff bile demeden nasıl bir Şevkat Allahm sen kimseyi bu sevkatti yaşamaktan mahrum etme bir tanesi rahme düşünce sevgisi başlıyorRabbim hayırlısını versin. Ben seni rüyamda görmüştüm içeriğini tam hatırlamıyorum ama güzel haberini aldık sonra. Şimdide kızın olacağını hissediyorum. Bakalım ne çıkacak. :)
Kizlar bisey.sorabilirmyim antibiyotik kulanimi sperm.sayisni dusururmu?[/QUOTE
Doktorlar düşürdüğünü söylüyorlar.
Hiç yaşamadım fakat Emin’im sevgisi başlıyordur çünkü ben bile şimdiden onu Yada onları çok seviyorum. Sürekli doğmamış çocuklarım için birşeyler bakıyorum odalarını hayalimde kuruyorum. Sürekli eşime benzetiyorum simalarını oluşturmaya çalışıyorum iyice hayalperest oldum.Ay canım ya Allah razı olsun Rabbim tez zamanda kavustursun bekleyenleri güzel habere kavusanlarıda evlatlarına kavustursun.bende anneliğe hayret ediyorum Allahm mesakati çok uykusuz bırakabiliyor karnında tasımak kocaman olana kadar bakmak ama bunlardan hiç yılmamak bunları zevkle yapmak öfff bile demeden nasıl bir Şevkat Allahm sen kimseyi bu sevkatti yaşamaktan mahrum etme bir tanesi rahme düşünce sevgisi başlıyor
Bends hayal.pres oldum canm valahaHiç yaşamadım fakat Emin’im sevgisi başlıyordur çünkü ben bile şimdiden onu Yada onları çok seviyorum. Sürekli doğmamış çocuklarım için birşeyler bakıyorum odalarını hayalimde kuruyorum. Sürekli eşime benzetiyorum simalarını oluşturmaya çalışıyorum iyice hayalperest oldum.
Şimdi sizler hamilesiniz ve o kadar büyük nimet ki günahlarınız af oluyor üstüne çektiğiniz sıkıntılar için çok büyük sevaplar alıyorsunuz. Rabbim zerrenin bile hesabını yapıyor. Hiçbirşey karşılıksız kalmıyor.
Sen doktoruna sor ama iyi bir üroloğa sor bu konularda onlar daha bilgili. Ertelersiniz olmadı vardır bunda da bir hayır.Ay.olemi.yaaaaaa tuh cnm 1 ay snra baslckdk tup.bebege ama esimde bagirsak hastaligi cikdikolit diye bsey antibiytk kulanio kulanmasi lazm.off.offf napcm blmiom cok.uzuldm smdi yaaa;(
Sen doktoruna sor ama iyi bir üroloğa sor bu konularda onlar daha bilgili. Ertelersiniz olmadı vardır bunda da bir hayır.[/QUOTE..haklisin canm.oyle yapacagm napim.artk
GunaydinnnGuanydinnnnn
Dayanamadim dr.a geldik siramizi bekliyoruz
insallah canimcim. Dualarinizi bekliyorum...Gunaydinnn
Hadi insallahh kalbi duyarsiniz canim. Hatta kalpleri
Canim doktor keseyi gördü. Artık kan baktirma kseyi takip edelim pazartesi tekrar gel dedi. Umudum yok ama hayirlisi olsun.Bestttt den haber varmi
Günaydın canım .Guanydinnnnn
Dayanamadim dr.a geldik siramizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?