- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bak canım yumurtlamadan bir hafta sonra adetten bir hafta önce baktır kişiye göre gün değişiyor 28 günde adet olan için 21 . gün bakılıyorCnm peki bu test neden yapılıyor? Ne kadar sürede çıkıyor?
Ben de öyleydim yürüsem yürüsem ayaklarim beni Bedesten'e götürürdü .Insallah sifa olsun canim .Çıktım gezdim kendime ne aldım? Aslanpençesi ve hayıtotu çayı
evet canim 2 transfer. Dr.da anlam veremedi. Ben soyle dusunuyorum. Hucreler bolunmeye devam etmis cunku bana 3.gun embriyosu konulmustu. Demekki bekletseler 5.gune gelecekti yani bolunmeye devam edecekti. Rahime koyduktan sonra bolunmeye devam etti demekki. Inan şaşkinliktan dr.da bize soruyor bu naail olur diye. Bizde bilmiyoruz.Kuzum 2 transfer olmadın mı?seninkiler nasıl 3 oldu?cok mutlu oldunmmmm kuzummm
canim baya oldu ben alali unuttum inanki ama sanirim 90 tl diye aklimda kalmisKızlar omepa Q10 kaça aldiniz
Amin inşallah.Ben de öyleydim yürüsem yürüsem ayaklarim beni Bedesten'e götürürdü .Insallah sifa olsun canim .
Hayirli olsun sana ugur getirsin canim insallah .Hangi merkeze gittin?Kızlar bende bugün tüp bebek merkezi ile görüştüm bu dr da uzun protokol uygulayacağız dedi 9 Mart’ta hemen ilaçları kullanmaya başla dediler fakat umreye gideceğimden tedaviyi 1.5 ay ertelemiş olacağım sözleşme yaptık kan tahlili verdim inş hayırlısı olur transferim ancak Nisa’n veya mayıs ayında olacak inş
Ne guzel umre donusu insallahh Rabbim muradini da verir.Kızlar bende bugün tüp bebek merkezi ile görüştüm bu dr da uzun protokol uygulayacağız dedi 9 Mart’ta hemen ilaçları kullanmaya başla dediler fakat umreye gideceğimden tedaviyi 1.5 ay ertelemiş olacağım sözleşme yaptık kan tahlili verdim inş hayırlısı olur transferim ancak Nisa’n veya mayıs ayında olacak inş
Canım ben 125e verdi eczacı biraz pahalı aldım sanırım faydalı olsun daevet canim 2 transfer. Dr.da anlam veremedi. Ben soyle dusunuyorum. Hucreler bolunmeye devam etmis cunku bana 3.gun embriyosu konulmustu. Demekki bekletseler 5.gune gelecekti yani bolunmeye devam edecekti. Rahime koyduktan sonra bolunmeye devam etti demekki. Inan şaşkinliktan dr.da bize soruyor bu naail olur diye. Bizde bilmiyoruz.
canim baya oldu ben alali unuttum inanki ama sanirim 90 tl diye aklimda kalmis
hayirlisi olsun canim. Birde uzun protokol nasil oluyor? Benim iki transferimde kisa protokol olmustu.Dualarinda bizlere de yer ver olur mu?Kızlar bende bugün tüp bebek merkezi ile görüştüm bu dr da uzun protokol uygulayacağız dedi 9 Mart’ta hemen ilaçları kullanmaya başla dediler fakat umreye gideceğimden tedaviyi 1.5 ay ertelemiş olacağım sözleşme yaptık kan tahlili verdim inş hayırlısı olur transferim ancak Nisa’n veya mayıs ayında olacak inş
ben eczanelere sordum pahaliydi dedigin gibi. Jnternetten baktim daha uygun oradan siparis verdim canim. Bitince sende internetten alabilirsin ama guvenmem dersen bilemem tabiCanım ben 125e verdi eczacı biraz pahalı aldım sanırım faydalı olsun da
Allah razi olsun topigimizin ablasiBeth18 canimmmm cok guzel ne mutlu sana. Allah seni ve bebeklerini korusun saglikla sihhatle gelsinn minnaklar. Rabbim bereketini sabrini gücünü hic eksik etmesin uzerinden. Cok mutlu ol
Medine i munevverede Peygamber efendimiz (sav) huzuruna ciktiginizda ravzada Kabe i muazzamada kisaca bizleride dualarinizda unutmayin .. Allah kabul etsin, cok heycanlandim. Allah gitmeyen herkese bizede tekrarini nasip etsinKızlar bende bugün tüp bebek merkezi ile görüştüm bu dr da uzun protokol uygulayacağız dedi 9 Mart’ta hemen ilaçları kullanmaya başla dediler fakat umreye gideceğimden tedaviyi 1.5 ay ertelemiş olacağım sözleşme yaptık kan tahlili verdim inş hayırlısı olur transferim ancak Nisa’n veya mayıs ayında olacak inş
Hakkında hayırlısı olsun canımm umrede dualarına bizi de kat unutma.Kızlar bende bugün tüp bebek merkezi ile görüştüm bu dr da uzun protokol uygulayacağız dedi 9 Mart’ta hemen ilaçları kullanmaya başla dediler fakat umreye gideceğimden tedaviyi 1.5 ay ertelemiş olacağım sözleşme yaptık kan tahlili verdim inş hayırlısı olur transferim ancak Nisa’n veya mayıs ayında olacak inş
Olurmuş hatta 23. Gün bile olurmuş nette okudumKızlar progesteron hormonunu 21. Gün yapmak şart mı ??? 21. Gün pazara denk geliyor? 22. Gün Olsa olmaz mı ??
Dışarda sevinçten yazdım nasıl oldu die sonra kızlara yazdıklarını okudum canım hatta eşime de söyledim maşallah darısı bize dedi bişe sormak istiyorum ben hiç gebe kalamadım da tüp bebekte de sansım düşük mü die bazen aklıma gelio sen hiç doğal kalmışmıydın?evet canim 2 transfer. Dr.da anlam veremedi. Ben soyle dusunuyorum. Hucreler bolunmeye devam etmis cunku bana 3.gun embriyosu konulmustu. Demekki bekletseler 5.gune gelecekti yani bolunmeye devam edecekti. Rahime koyduktan sonra bolunmeye devam etti demekki. Inan şaşkinliktan dr.da bize soruyor bu naail olur diye. Bizde bilmiyoruz.
canim baya oldu ben alali unuttum inanki ama sanirim 90 tl diye aklimda kalmis
amin insallah darisi size.yok malesef dogL yolla hic hamile kalamadimDışarda sevinçten yazdım nasıl oldu die sonra kızlara yazdıklarını okudum canım hatta eşime de söyledim maşallah darısı bize dedi bişe sormak istiyorum ben hiç gebe kalamadım da tüp bebekte de sansım düşük mü die bazen aklıma gelio sen hiç doğal kalmışmıydın?
Amin canm Rabbim hepimize nasip etsin inşallah telde anneme anlattım mercimeklerini sana dua etti hayırlısıyla kucağına alsın arkadasın inşallah dedi cok sevindi canmamin insallah darisi size.yok malesef dogL yolla hic hamile kalamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?