- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben mi kullansam acaba Allah a emanet ettm uaşğımı artık sadece bir doktor coraspirin başlattı onu kullanıyorum iğneye gerek görmediler gittiğim son 374829191919 . doktor da dahilzeynepppppppp canım yeni edinmiş olduğum bir bilgiye dayanarak pycnogenol aspirinden daha etkili bir kan sulandırıcı ve pıhtı açıcıymış bilgin olsun. Herhangi bir kanamaya da neden olmuyormuş.
Kuzum antioksidan özelliği varsa gebelikte bu tarz şeyler kullanılıyor mu bilemedim. :)Ben mi kullansam acaba Allah a emanet ettm uaşğımı artık sadece bir doktor coraspirin başlattı onu kullanıyorum iğneye gerek görmediler gittiğim son 374829191919 . doktor da dahil
yaaaaa nasil yuzumu guldurdun benim canim. Allah razi olsun annenden, dualarini kabul etsin. Hep dua ediyorum sizlere ayni duygulari yasayin diyeAmin canm Rabbim hepimize nasip etsin inşallah telde anneme anlattım mercimeklerini sana dua etti hayırlısıyla kucağına alsın arkadasın inşallah dedi cok sevindi canm
nasil mutlu olmislardir canim. Kesin dr.lari onalra da sonlendiralim demislerdir. Cunku okudum hep oyleymis riskli oldugu icin hemen sonlandirmak istiyorlar dr.lar. ama sonlandirirken tum bebeklerimi kaybetme olasiligim %5 ben bunu bile bile eger bebekler acisindan ve benim acimdan sorun yoksa nasil sonlandirayim. Gunah her seyden once. Allah onunda sabrini verecektir eminim. Allah sizlere de yasatsin insallah canimBeth18 canııııımmmm 3 müüüü çok mutlu oldum yaa.rabbimin hazinesi gerçekten çok geniş.bence de Bebişlerin senle kalsın ayrılma onlardan inşallah. Sağlığını etkileyecek çok büyük bir sıkıntı yok ise devam ettir dayan güven rabbime. Benim kuzenim bunda 15 yıl kadar önce idi sanırım tüp bebek ile üçüzlere hamile kaldı. Hem de 10 yıl beklemenin sonunda ve sağlıkla kucağına aldı3 erkek bebeğini de. Rabbim daha da zenginlik bahşetti ki üçğzlerden 4 yıl kadar sonra doğal yolla bir erkek daha oldu. Şu an 4 erkek evlada sahip. Seni de okuyunca gözlerim doldu. Çok mutlu oldum. Rabbim bize bahşeder inşallah. Dualarınız eksik etme
Novafertil cnm iki arkadasım da oradan memnun kaldılarHayirli olsun sana ugur getirsin canim insallah .Hangi merkeze gittin?
hayirlisi olsun canim. Birde uzun protokol nasil oluyor? Benim iki transferimde kisa protokol olmustu.Dualarinda bizlere de yer ver olur mu?
Uzun protokolde adetin 21. Günü ilaca başlayıp adet 1 hafta sonra adet oluyormussun daha sonra diğer ilaçlara geçiyorsun bütün yumurtalarım aynı boyutta olsun diyeymiş normalde yumurtalarında sorunu olmayanlara uzun protokol uygulanıyormuş diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilemem inş Rabbim nasip edip gidersek hepinize dua edeceğim aklımdasınız maddi açıdan çok sıkıştık ama hatta tüp bebeği borç alıp yapacağım ama umreden vazgeçmek istemedim inş hayırlı olur
Ederim cnm merak etmeyin benim durumumu bilenler vardı giden bir kaç arkadasım dua etti sağolsunlar onların duası ile mi gidiyorum bilmiyorum sağolsunlar arkadaşlarım normalde de hep dua ediyor hamile bir arkadasım var her gün sana dua ediyorum diyor tüp bebekle ikizleri olan bir arkadasım var geceleri bebekler uyanıp kalkınca beni anıp ona da tattır diye dua ediyormuş dua önemli birbirimize dua edelim inş nedense dün tüp bebeği niye bu kadar ertelemişim dedim tutup tutmayacağını bilemem ama denemek lazım bi kerede olsa bu kadar üzülüyor yıpranıyoruz. Ben orada birisinin pozitif haberi geldi ve çok zor stresli bir hastaydı dedilerKızlar benim arkamda ve Yanımda dert ortağım hayat arkadaşım biricik eşim var sadece. Onun ailesi biliyor ama çok konuşamıyorum. Benim ailemden kimse bilmiyor durumumuzu. Anlatamamak paylaşamamak dua isteyememek çok kötü birşey.Afilim92 canım dediğin gibi ailemden kim giderse gitsin sadece bize dua edin lütfen diyebiliyordum. Bazen rabbim çocuk nasip ettiğinde hayırlısı olmasını istiyorum onun için de dua edin diyordum hiç birşey belli etmemeye çalışarak kasıyordum kendimi ve hala öyleyim. Eşimin ailesi geçen sene hacca gitti onlar bildiği için söylemiştim Arafat’ta dua edin diye şimdi C cetiha88 arkadaşım bizler için dua et lütfen inşallah sana da bizlere de hayırlı evlatlar nasip eder rabbim.
Kaan hoca bizi immotil silia sendromundan süphelendiği için genetikçiye yönlendirdi, sonuca göre tüp bebeğe başlayacağız-Pandora- canım bugün birşey okudum Kaan hocanın hastası spermleri ölüymüş hastaya menegon ve pregnyl iğne vermiş tedavi olumlu sonuçlanmış. Siz de uyguladı mı? Bir sor istersen?
Insallah sen de ordan alirsin canim mujdeni .Ali Sami hocayla ön görüşme yapmistik biz de ben ordan aglayarak cikmistim.Novafertil cnm iki arkadasım da oradan memnun kaldılar
zeynepppppppp canım yeni edinmiş olduğum bir bilgiye dayanarak pycnogenol aspirinden daha etkili bir kan sulandırıcı ve pıhtı açıcıymış bilgin olsun. Herhangi bir kanamaya da neden olmuyormuş.
Kendine iyi bak canım hep dediğim gibi hamilelik bizim vücudumuzda başladığı için bence kadın daha önemli,tüpe başlanırsa zaten spermin en iyisi seçiliyor önemli olan biziz bence.Benim doktor ca 125 testini de istemişti bazı doktorlar çikolata kistini göremiyormuş oyüzden istemişti, ben birde sağlık ocağına gittiğimde hemşirem bütün test kutucuklarını işaretliyor herşeye bakıyor sende baktır hba1c diye bi test var onuda önemsiyor doktorlar.Birde bağırsak sağlığı çok önemliymiş bana probiotik verdiler bu hafta sende kullanabilirsin bence.Cnm arkadaşım benim çok teşekkürler beni düşündüğün için. Dün Antep’e gittik doktora biliyorsunuz ben Urfa’da yaşıyorum. Doktor gebe kalamama ,riskli gebelik ve düşük konularında uzman. Muayene etti beni rahim ve yumurtalıklar olması gerektiği gibi dedi. Testleri gösterdik bunlarda sorun yok sadece bi genim de pırtılaşma var görünüyor Buda önemli değil gibi dedi. burada 5 gene bakmışlar ama 120 falan genden bahsetti sayıyı çok hatırlamıyorum. Bu genlerden kaynaklı pırtılaşma olabilir dedi. Bi kaç eksik test varmış onları istedi bunlar;
Homosistein
Amh
Progesteron
Bu testleri istedi. Yumurtayla sperm birleşebiliyor bunda sorun yok ama içerde birşeyler yolunda gitmediği için düşüyor dedi. Eşimin testlerine baktı artık eşinde sıkıntı yok DNA hasar testine kadar bakmışsınız dedi. Problem sende gözüküyor dedi. 3 aylık bi yol çizdi eğer 3 ay içinde olmazsa başka derin problemler vardır dedi. Bağışıklıkla ilgili. başka yoldan devam edicez dedi. Biz haziranda tüp bebek yapmayı düşünüyoruz dedim YOk asla yapmayın dedi. Yapsanızda tutar düşer dedi. Bu düşüklerin nedenini bulmadan yapmayın şakın dedi. Bu ilaçları yazdı;
Folbiol +6
Benekol b12
Zinco +6
İmprly
Ecopirin 150 mg
Bunları kullan dedi. Cuma günü de gel dedi. İnş hayırlı gelir bu doktor bize.
Kendine iyi bak canım hep dediğim gibi hamilelik bizim vücudumuzda başladığı için bence kadın daha önemli,tüpe başlanırsa zaten spermin en iyisi seçiliyor önemli olan biziz bence.Benim doktor ca 125 testini de istemişti bazı doktorlar çikolata kistini göremiyormuş oyüzden istemişti, ben birde sağlık ocağına gittiğimde hemşirem bütün test kutucuklarını işaretliyor herşeye bakıyor sende baktır hba1c diye bi test var onuda önemsiyor doktorlar.Birde bağırsak sağlığı çok önemliymiş bana probiotik verdiler bu hafta sende kullanabilirsin bence.
zeynepppppppp insallah senin vesileni bu doktor kilar Allah ve mucizene kavuşursun canim .Konusma tarzından dolayi senin icin umut teşkil ettiğini düşünüyorum .Detaylar her zaman onemlidir .Baska dr larin göremediğini o görür insallah da sifani bulursun .Tup bebek konusunda dogru soylemis benim de yengem hamile kalabiliyor ama devam etmiyor gebeligi .Tupte de aynisi olacagini belirtmisti dr .
Evet söylemiştin hatırlıyorum ondan dolayı sami hocayı tercih etmedim arkadaşımda Fuat hocayı tavsiye ettiği için onda başlıyorum inş ben Fuat hocayla görüşmüştüm Aralık ayında hatırlıyorsun 3 ay daha kendiniz deneyin yumurtlama takibi yapıp olmazsa gelin demişti hemen yapmaması hoşuma gitmişti değerlerimizde iyiydi o zaman dün hemen başlayalım daha fazla beklemeye gerek yok dedi ama dün bir ticarethane olduklarını belli ettiler ne yalan söyleyeyim ama nereye gitsem farkı olacağını düşünmüyorum bir de arkadaşlarımdan bildiğim bi yer olsun istedimInsallah sen de ordan alirsin canim mujdeni .Ali Sami hocayla ön görüşme yapmistik biz de ben ordan aglayarak cikmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?