amin yok canim vajinal. 6+2yimCanım benim inşallah gümbür gümbür duyalim bizde inşallah :)))
Gerçekten nasip kısmet günü gelince oluyor .çok Şükür Rabbime :)))
Transferin kaçıncı günündesin canım.
Göbekten mı duydu kalp sesini .
Ay çok sordum helal et canım
Anladım canım son adet tarihine göre hesap yapıyorsun demi canımamin yok canim vajinal. 6+2yim
Canım ya okurken gözlerim doldu nasıl mutlu oldum üçünüde Allah sana bağışlasin.birtane bile olmazken Rabbim üçünede can vermiş inşallah kucağına da Alirsin canimbizim yasadigimiz şoku dusunebiliyor musun?
yok bi kac dr.a daha gorunecegim bebekte ve bende bir sorun olusmazsa insallah sonlandirmayi dusunmuyorum. Allah.in verdigi cani nasil alirim. Yapamam.
Kizlar dualariniza ihtiyacim var... Allah.a hep dua ediyorum Allahim arkadaslarima ve isteyen tum anne adaylarina nasip et diye. Insallah sizlerden de boyle guzel haberler alalim.
Cok duygusallastim. Inanamiyorum olanlara... çok sukur...
Olur ki canım tek embriyo koyuyorlar o ikiz oluyor .benim bir embryon ikiz olmuş diğeri tek toplam üç maşallah maşallahinan ne ben ne esim ne dr anlayabildi nasil oldugunu. Dr. Iliski olduysa olabilir dedi cunku biz 2 koymustuk dedi. Bizde yok dedik korkumuzdan ayri yaticaz artik nerdeyse dedik :)
Ben sadece Allah.in takdirine birakiyorum bu durumu...
Teşekkür ederim yardimlariniz icin Rabbim kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip eder inşallahHiçbirşey olmaz merak etme günlük vitamin o içinde antioksidan da var Buda iyi gelir size. Başka takviyelerde alabilirsiniz AmA maddi anlamda zorlanırsınız. @sellida canım elinde olan proxeed plusları bu arkadaşımıza gönderebilirmisin?
Ücretsiz gönderecek iznin olmadan istedim senin adına ama kullanmanız iyi olur. Hem konunun üzerine geldin nasip senin olsa gerek bağışla lütfen.
DNA hasarını da her hekim istemiyor maalesef.
Canım biz çok bilinçsizlik eşim valirkosel ameliyatı oldu 1sene hiç bişey kullanamadik ve eşimin degrrleri aman aman artmadi.sonra aktardan aldiklarimizla ve emodexle 2.ayda hamile kaldım tabi düşük oldu.Teşekkür ederim yardimlariniz icin Rabbim kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah
Ay maşallah ne güzel nasıl bir mutluluktur allah tamamına erdirsin inşallahKizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.
Allah.in takdiri 3 kalp sesi duyduk. Allah insallah hepinize nasip etsin canim arkadaslarim
Bencede cnm sorun olmazsa sonlandırma allah nasip ederse çok güzel bi his allah bizede nasip etsinbizim yasadigimiz şoku dusunebiliyor musun?
yok bi kac dr.a daha gorunecegim bebekte ve bende bir sorun olusmazsa insallah sonlandirmayi dusunmuyorum. Allah.in verdigi cani nasil alirim. Yapamam.
Kizlar dualariniza ihtiyacim var... Allah.a hep dua ediyorum Allahim arkadaslarima ve isteyen tum anne adaylarina nasip et diye. Insallah sizlerden de boyle guzel haberler alalim.
Cok duygusallastim. Inanamiyorum olanlara... çok sukur...
Canım maşallah maşallah maşallah Çooookkkk sevindim sağ Salim kucağına al inşallahKizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.
Allah.in takdiri 3 kalp sesi duyduk. Allah insallah hepinize nasip etsin canim arkadaslarim
Olur cnmKızlar progesteron hormonunu 21. Gün yapmak şart mı ??? 21. Gün pazara denk geliyor? 22. Gün Olsa olmaz mı ??
Olur cnm
O ay yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyor, aynı gün çıkar ben sağlık ocağında yaptırmıştım.Cnm peki bu test neden yapılıyor? Ne kadar sürede çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?