Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin yok canim vajinal. 6+2yim

Canım ya okurken gözlerim doldu nasıl mutlu oldum üçünüde Allah sana bağışlasin.birtane bile olmazken Rabbim üçünede can vermiş inşallah kucağına da Alirsin canim

inan ne ben ne esim ne dr anlayabildi nasil oldugunu. Dr. Iliski olduysa olabilir dedi cunku biz 2 koymustuk dedi. Bizde yok dedik korkumuzdan ayri yaticaz artik nerdeyse dedik :)
Ben sadece Allah.in takdirine birakiyorum bu durumu...
Olur ki canım tek embriyo koyuyorlar o ikiz oluyor .benim bir embryon ikiz olmuş diğeri tek toplam üç maşallah maşallah

Teşekkür ederim yardimlariniz icin Rabbim kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah

Teşekkür ederim yardimlariniz icin Rabbim kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah
Canım biz çok bilinçsizlik eşim valirkosel ameliyatı oldu 1sene hiç bişey kullanamadik ve eşimin degrrleri aman aman artmadi.sonra aktardan aldiklarimizla ve emodexle 2.ayda hamile kaldım tabi düşük oldu.
Ama dememek su ki belliki macun iyi gelmiş eşine değerlenizde kötü değil.bnce eşine takviye ver acele etme tüp bebekte çünkü spermler sağlam değilse tüp bebekte tutmayabilir.bunun en iyi örneği benim.once eşini iyi beslemen lazim

Beth18 canım nasıl güzel bir haber.Allahım sonunu da mutlu eder inşallah. Bir yokken 3 verdi rabbim. İçim kıpır kıpır oldu gözlerim doldu okuyunca. Dualarımız sizinle. Kucağını doldursun sağlıkla bebişlerin

Beth18 nasıl mutlu oldum zaten bir ağlama hissi vardı sabahtan beri mutlu haberini görünce aktı gitti gözyaşlarım. Rabbimin mucizesine bakarmısın 1 istedin 3 verdi. Allah çok büyük. Bende biraz karalar bağlamıştım zeynepppppppp ye yazdığınız msj lar beni de rahatlattı. Eşimle uğraşırken bu defa benim adet düzenim bozuldu 3 kilo aldım ve hiç akıntım gelmiyor yumurtalıklarım donmuş gibi. Günlük normal gelen akıntım bile gelmiyor. Niye böyle oldu bilmiyorum canım buna sıkkın. Birde koca bir şehirde aileden uzak olma ve yalnızlık duygusunu da yaşayan tek değilmişim. Bunu her hissettiğimde Allah var yalnız değilim o beni görüyor biliyor çok şükür diye teselli oluyorum.

Kizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.

Allah.in takdiri 3 kalp sesi duyduk. Allah insallah hepinize nasip etsin canim arkadaslarim
Ay maşallah ne güzel nasıl bir mutluluktur allah tamamına erdirsin inşallah

Beth18 neeeeee 3 muuuuuuuuu
Körün istedigi 1 goz Allah verdi 3 gozzzzz
Canim benim ne kadar cok dilediniz Rabbimden bir evlat. Rabbim seni sınıyor suanda. Bence hic dusunme bile.
Alirsin raporlari catir catir yatarsin. Zaten tatile denk gelecek son zamanlar.
Yine de icin rahat etsin iyi bir doktora gorun fakat oyle bir tercihte bulunma bence.
Rabbim nasip ettiyse o uc minnos da dogacak. Bu senin elinde olmasin birak
Ayyyy inanamiyorummmm yaaaaa. Simdi ankaraya geciyorum pazartesi direkt gogsen beye gidiyommmmmmmm

Bencede cnm sorun olmazsa sonlandırma allah nasip ederse çok güzel bi his allah bizede nasip etsin

Ay kizlar ne cok yazmissiniz. 1. Sayfadan beri okumaya basladim. Hala Bitmedi.
Bikmadan devam edenler var ne güzel. Kolay gelsin hepimize

Kizlar heyecanimi paylastiginiz icin hepinizden Allah razi olsun. Allah.a sukur kalp sesini duyduk.

Allah.in takdiri 3 kalp sesi duyduk. Allah insallah hepinize nasip etsin canim arkadaslarim
Canım maşallah maşallah maşallah Çooookkkk sevindim sağ Salim kucağına al inşallah

Kızlar progesteron hormonunu 21. Gün yapmak şart mı ??? 21. Gün pazara denk geliyor? 22. Gün Olsa olmaz mı ??

Beth18 bu bugün aldığım ikinci müjdeli haber biz bugün tüp bebek tedavisine başladık arkadaşlar hepinizden çok dua bekliyorum muayenehane sıramızı beklerken hastalardan biri ikiz gebelik haberini aldı adamı görseniz ağladı Allahım dedim o an çok duygulandım isteyen herkese ikiz üçüz ver diye dua ettim inşallah bizimde tedavimiz olumlu ikizli üçüzlü sonuçlanır eşim bir tane olsa yeter diyor ben Allah'ın hazinesi geniş isteyince çok isteyelim dedim çok heyecanlandım bizim tedavimiz biraz uzun sürecek Kaan hoca ile sizin durumunuzu görüşüp ne gerekiyorsa yapıcam tedavinin olumlu sonuçlanması için dedi batuhan hoca benden bir sürü test tahlil istedi şeker yüklemesi felan en önemlisi sürekli pozitif ol olumlu düşün bu tedavide önemli olan sensin pozitif ve inançlı olursan başarı oranı artar sesi şuan yoldayım kızlar üstüste yolculuk biraz zor ama inanıyorum ki Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek şuan hepinize dua ediyorum en derinimden tüm kalbimle diliyorum hamile olan arkadaşlar sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ve bebek bekleyen bizlere de en kısa zamanda nasip etsin çok yorgun ve uykusuzum kelimelerim devrik oldu biraz uzun yazdım ksr bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…