Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar doktor benden
homosistein
Amh
Progesteron testlerini istedi. Bu testleri yaptıran var mı ? Ne kadar sürede çıkıyor sonuçları?

Cnm allah seninde bizimde yüzümüzü güldürsün inş. Bende sabah 6.30 dam beri yollardayım. Dua ettim hepimize. Allah yolcuların duasını kabul eder inş. Yeni doktor yeni umut inş. Allah emeklerimizin karşılığını verir inş...

Uzulme bugun Konya cok guzel cik gönlünce gez .Ve insanlari gözlemle cok iyi bir yontem rahatlamak icin

Hamile olan arkadaslar play store dan hamilelik rehberi indirin (mavi kalp icinde bebek olan ) cok faydali gunluk bildirimler geliyor ve hafta hakkinda detayli bilgi .

Anladım canım son adet tarihine göre hesap yapıyorsun demi canım

Canım ya okurken gözlerim doldu nasıl mutlu oldum üçünüde Allah sana bağışlasin.birtane bile olmazken Rabbim üçünede can vermiş inşallah kucağına da Alirsin canim

Beth18 canim benim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Insallah sağlıklı bir şekilde devam eder.

Ay maşallah ne güzel nasıl bir mutluluktur allah tamamına erdirsin inşallah

Bencede cnm sorun olmazsa sonlandırma allah nasip ederse çok güzel bi his allah bizede nasip etsin

Beth18 nerde tüp bebek yaptirmistiniz. ? Gözünüz aydin. Ücüzleriniz olacak. Cok güzel bir haber bu

Canım maşallah maşallah maşallah Çooookkkk sevindim sağ Salim kucağına al inşallah

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Allah hepinizin yuzunu guldursun insallah. Hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alabilelim. O mis kokuyu icimize cekebilelim

Selam arkadaslar morfoloji sorununda ne yediriyorsunuz eşinize?
Gecmis sayfalara baktim zeytinyaginda incir okudum
Baska neler var ?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız icin

Selam arkadaslar morfoloji sorununda ne yediriyorsunuz eşinize?
Gecmis sayfalara baktim zeytinyaginda incir okudum
Baska neler var ?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız icin
İncir çinko l arjinin ile birlikte pycnogenol d vitamini eksikliği varsa d vitamini ve omega 3 bunlar fayda sağlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…