- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Cnm çok teşekkürler cvp için.O ay yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyor, aynı gün çıkar ben sağlık ocağında yaptırmıştım.
Beth18 bu bugün aldığım ikinci müjdeli haber biz bugün tüp bebek tedavisine başladık arkadaşlar hepinizden çok dua bekliyorum muayenehane sıramızı beklerken hastalardan biri ikiz gebelik haberini aldı adamı görseniz ağladı Allahım dedim o an çok duygulandım isteyen herkese ikiz üçüz ver diye dua ettim inşallah bizimde tedavimiz olumlu ikizli üçüzlü sonuçlanır eşim bir tane olsa yeter diyor ben Allah'ın hazinesi geniş isteyince çok isteyelim dedim çok heyecanlandım bizim tedavimiz biraz uzun sürecek Kaan hoca ile sizin durumunuzu görüşüp ne gerekiyorsa yapıcam tedavinin olumlu sonuçlanması için dedi batuhan hoca benden bir sürü test tahlil istedi şeker yüklemesi felan en önemlisi sürekli pozitif ol olumlu düşün bu tedavide önemli olan sensin pozitif ve inançlı olursan başarı oranı artar sesi şuan yoldayım kızlar üstüste yolculuk biraz zor ama inanıyorum ki Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek şuan hepinize dua ediyorum en derinimden tüm kalbimle diliyorum hamile olan arkadaşlar sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ve bebek bekleyen bizlere de en kısa zamanda nasip etsin çok yorgun ve uykusuzum kelimelerim devrik oldu biraz uzun yazdım ksr bakmayın
Uzulme bugun Konya cok guzel cik gönlünce gez .Ve insanlari gözlemle cok iyi bir yontem rahatlamak icinBeth18 nasıl mutlu oldum zaten bir ağlama hissi vardı sabahtan beri mutlu haberini görünce aktı gitti gözyaşlarım. Rabbimin mucizesine bakarmısın 1 istedin 3 verdi. Allah çok büyük. Bende biraz karalar bağlamıştım zeynepppppppp ye yazdığınız msj lar beni de rahatlattı. Eşimle uğraşırken bu defa benim adet düzenim bozuldu 3 kilo aldım ve hiç akıntım gelmiyor yumurtalıklarım donmuş gibi. Günlük normal gelen akıntım bile gelmiyor. Niye böyle oldu bilmiyorum canım buna sıkkın. Birde koca bir şehirde aileden uzak olma ve yalnızlık duygusunu da yaşayan tek değilmişim. Bunu her hissettiğimde Allah var yalnız değilim o beni görüyor biliyor çok şükür diye teselli oluyorum.
Anladım canım son adet tarihine göre hesap yapıyorsun demi canım
Canım ya okurken gözlerim doldu nasıl mutlu oldum üçünüde Allah sana bağışlasin.birtane bile olmazken Rabbim üçünede can vermiş inşallah kucağına da Alirsin canim
Beth18 canim benim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Insallah sağlıklı bir şekilde devam eder.
Beth18 canım nasıl güzel bir haber.Allahım sonunu da mutlu eder inşallah. Bir yokken 3 verdi rabbim. İçim kıpır kıpır oldu gözlerim doldu okuyunca. Dualarımız sizinle. Kucağını doldursun sağlıkla bebişlerin
Beth18 nasıl mutlu oldum zaten bir ağlama hissi vardı sabahtan beri mutlu haberini görünce aktı gitti gözyaşlarım. Rabbimin mucizesine bakarmısın 1 istedin 3 verdi. Allah çok büyük. Bende biraz karalar bağlamıştım zeynepppppppp ye yazdığınız msj lar beni de rahatlattı. Eşimle uğraşırken bu defa benim adet düzenim bozuldu 3 kilo aldım ve hiç akıntım gelmiyor yumurtalıklarım donmuş gibi. Günlük normal gelen akıntım bile gelmiyor. Niye böyle oldu bilmiyorum canım buna sıkkın. Birde koca bir şehirde aileden uzak olma ve yalnızlık duygusunu da yaşayan tek değilmişim. Bunu her hissettiğimde Allah var yalnız değilim o beni görüyor biliyor çok şükür diye teselli oluyorum.
Ay maşallah ne güzel nasıl bir mutluluktur allah tamamına erdirsin inşallah
Beth18 neeeeee 3 muuuuuuuuu
Körün istedigi 1 goz Allah verdi 3 gozzzzz
Canim benim ne kadar cok dilediniz Rabbimden bir evlat. Rabbim seni sınıyor suanda. Bence hic dusunme bile.
Alirsin raporlari catir catir yatarsin. Zaten tatile denk gelecek son zamanlar.
Yine de icin rahat etsin iyi bir doktora gorun fakat oyle bir tercihte bulunma bence.
Rabbim nasip ettiyse o uc minnos da dogacak. Bu senin elinde olmasin birak
Ayyyy inanamiyorummmm yaaaaa. Simdi ankaraya geciyorum pazartesi direkt gogsen beye gidiyommmmmmmm
Bencede cnm sorun olmazsa sonlandırma allah nasip ederse çok güzel bi his allah bizede nasip etsin
Beth18 nerde tüp bebek yaptirmistiniz. ? Gözünüz aydin. Ücüzleriniz olacak. Cok güzel bir haber bu
Canım maşallah maşallah maşallah Çooookkkk sevindim sağ Salim kucağına al inşallah
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Allah hepinizin yuzunu guldursun insallah. Hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alabilelim. O mis kokuyu icimize cekebilelimBeth18 bu bugün aldığım ikinci müjdeli haber biz bugün tüp bebek tedavisine başladık arkadaşlar hepinizden çok dua bekliyorum muayenehane sıramızı beklerken hastalardan biri ikiz gebelik haberini aldı adamı görseniz ağladı Allahım dedim o an çok duygulandım isteyen herkese ikiz üçüz ver diye dua ettim inşallah bizimde tedavimiz olumlu ikizli üçüzlü sonuçlanır eşim bir tane olsa yeter diyor ben Allah'ın hazinesi geniş isteyince çok isteyelim dedim çok heyecanlandım bizim tedavimiz biraz uzun sürecek Kaan hoca ile sizin durumunuzu görüşüp ne gerekiyorsa yapıcam tedavinin olumlu sonuçlanması için dedi batuhan hoca benden bir sürü test tahlil istedi şeker yüklemesi felan en önemlisi sürekli pozitif ol olumlu düşün bu tedavide önemli olan sensin pozitif ve inançlı olursan başarı oranı artar sesi şuan yoldayım kızlar üstüste yolculuk biraz zor ama inanıyorum ki Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek şuan hepinize dua ediyorum en derinimden tüm kalbimle diliyorum hamile olan arkadaşlar sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ve bebek bekleyen bizlere de en kısa zamanda nasip etsin çok yorgun ve uykusuzum kelimelerim devrik oldu biraz uzun yazdım ksr bakmayın
cnmm hayırlı olsun bebişlerin çok sevindmKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Allah hepinizin yuzunu guldursun insallah. Hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alabilelim. O mis kokuyu icimize cekebilelim
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim Rabbim sana da nasip etsinC
cnmm hayırlı olsun bebişlerin çok sevindm
baktim gercekten detayli bir uygulama olmus tesekkurler canimHamile olan arkadaslar play store dan hamilelik rehberi indirin (mavi kalp icinde bebek olan ) cok faydali gunluk bildirimler geliyor ve hafta hakkinda detayli bilgi .
Evet canım kısmet eşimle oturup düşünmeye pek zamanımız olmadı ani oldu hakkımızda hayırlısı bir de hafta sonuna denk geldiMurabbaa canim sen batuhan hocaya mi karar verdin?
anladim hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah guzel haberleri alirizEvet canım kısmet eşimle oturup düşünmeye pek zamanımız olmadı ani oldu hakkımızda hayırlısı bir de hafta sonuna denk geldi
İncir çinko l arjinin ile birlikte pycnogenol d vitamini eksikliği varsa d vitamini ve omega 3 bunlar fayda sağlayabilir.Selam arkadaslar morfoloji sorununda ne yediriyorsunuz eşinize?
Gecmis sayfalara baktim zeytinyaginda incir okudum
Baska neler var ?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız icin
İncir çinko l arjinin ile birlikte pycnogenol d vitamini eksikliği varsa d vitamini ve omega 3 bunlar fayda sağlayabilir.
Evet edebilirsiniz. Pycnogenol solgar da var başka var mı bilmiyorum.Teşekkür ederim
Bunlari eczaneden gidip temin edebiliriz saniyorum?
Çıktım gezdim kendime ne aldım? Aslanpençesi ve hayıtotu çayıUzulme bugun Konya cok guzel cik gönlünce gez .Ve insanlari gözlemle cok iyi bir yontem rahatlamak icin
Kuzum 2 transfer olmadın mı?seninkiler nasıl 3 oldu?cok mutlu oldunmmmm kuzummmAllah razi olsun canim. Riskliymis biraz dr.um 3.yu sonlandirmamiz lazim dedi. Kafam allak bullak. Ne yapacagimi bilmiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?