Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hmm olabilir aslında. Bakalım ne olacak. Şeker tüketimi yumurta kalitesini düşürüyor bunu biliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inş
Seker tuketimi yumurta kalitesini dusuruyormu? Zannetmiyorum. Seker zaten iyi birsey degil dogal yoldan meyvalardan k.yemislerden alinmasi daha uygun ama ben cok tatli hamurisi vs tuketiyorum. Cok seviyorum maalesef ama yumurta kalitem cok iyi, bide karatay seker cabuk yaslandirir der ama yasimdan enaz on yas genc gosterdigimi soylerler. Tahlil sonuclarimda keza ..

Hımm kızılayda bana uzak ya çok yoğun bir doktor mu peki gitsem çok bekler miyim?
Randevu saatinde alir .Beklemezsin .Genelde bu tarz seylerle ilgileniyor .Oteki k dogum uzmanlari gebelere bile zaman ayirmiyor herkes yığılıyor .Hatta bazen sekreterleri ile muhattap olmak zorunda kaliyormussun .Ama Tuğba Hanim dinliyor tek tek cevapliyor sorularini.

Ya ben çok duygusallaştım tv izlerken bile ağlamaya başlıyorum bazen eşime sarılıp ağlıyorum. Ne bu duygusallık anlam verebilmiş değilim. Haber izlerken bile gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum. Çıldırıyorum galiba yakında hastane değişikliği yapıp Bakırköy’e falan geçeceğim.

Sorma canım bende öyleyim rüyamda bile bazen ağlıyorum sanki yaşama gayem sadece çocuk oldu.hep su ay hamile kalırsam okulun su dönemi izinde olurum falan hayaller kuruyorum sonra hepsi boş.yine yeniden hep yerimde sayıyorum.

Benim duygusallığım neden hiç bilmiyorum. Şehit haberi falan okuyunca da başlıyorum ağlamaya bazen diyorum onlarda bir ana evladı varanını düşünüyorlar canlarını feda ediyorlar. Ben bebek düşünüyorum yumurtlama takibi yapıyorum günleri değerlendiriyorum. Bu döngü ne ilginç değil mi ama doğa kanunu gibi birşey. :)
Bebek olayını pek düşünmemeye çalışıyorum bu aralar askıya aldım gözle görünür değişiklik olmadığı sürece umutlanmak yok.

Kızlar Kaan hoca fsh değerinin kaç olmasını istiyor bileniniz var mı? Bazı yerlerde 10/11 okudum bazı yerlerde 7/8 falan. Bizde 4/5 arası hep fsh düşüklüğünden spermlerimiz ölü olabilir diye düşünüyorum. İnşallah rabbim şifamıza vesile kılar Kaan hocayı.. Buda olmazsa tüp bebek yollarına düşeriz sanırım.

Ben demiyorum doktorlar diyor cnm. Öyleymiş. Şeker kanser hücrelerini de besliyor.

Hiç belli olmaz canım bakarsın ummadin andan açar çiçekler umutlar yada bilemeyiz belki nasip tüp bebek iledir.dua edelim hayırlı olan neyse Allah onu nasip etsin canim

Canım bizimde hep 4 ile 5arasi ama esimde hasar düzeldi sayı arttı morfoloji %2 inşallah oda artar yükselmesi iyi biseymi onu bilemedim canim

Tamam inşallah bir gideyim bakalım son durumum ne. Sağol kuzum.

Canım bizimde hep 4 ile 5arasi ama esimde hasar düzeldi sayı arttı morfoloji %2 inşallah oda artar yükselmesi iyi biseymi onu bilemedim canim
2 milyondan 72 milyona diye bir yer varya orada hep yükseltmiş adamların fsh değerlerini. Yükselince haraketlilik ve sayı artmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…