Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arkadaşın 1in altındaymış 8e çıkınca hamile kalmış.

Eklentiler

• 3CD0D8B3-2E65-454F-9E18-5694121A653A.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 50

Off kizlar hepinizde var biraz benden.
Ben de her ay adetime 1 hafta kala hamilelik hayalleri kuruyorum bos bos.
Bugun havaalaninda gozume bebekleri olan bir cift takildi.
Babasi oynuyordu bebekle. Bebek nasil guluyor kahkaha atiyor adama.
Gozlerim doldu resmen. Nasil ozendim esimi hayal ettim o sirada.
O da ne kadar guzel bir baba olur dedim.
O gunleri hic yasamayacagiz gibi geliyor
Kendimi dipsiz kuyuda gibi hissediyorum. Isin kotusu nerden baslayacagim ne yapacagim hic bilmiyorum.
Carsamba esim doktora gidecek enfeksiyonu icin kullandigi antibiyotikleri bitiyor.
Bakalim doktor ne diyecek.
Dna hasari 13e dusmustu yeniden 20ye cikmis.
Kaan hocaya msj attim mayista cvp verecek

Zor bir sinavmis 6 sene olacak evleneli. Hala bir aile olamadik

Sabır canım yapacak birşey olmuyor bazen. Siz bir ailesiniz zaten çocuk eksikliği aileniz üzerinde kara bulut gibi dolaşmamalı eşine rabbim sağlık versin çocuk sadece bir hediye.

Selvi25 , Bestttt B Beyza_2018 kızlar siz homosistein , amh , progesteron testi yaptırdınız mı ? Özelde mi devlette mi yaptırdınız ? Ne kadar sürede çıktı? Fiyatı neydi ?
Ben hiçbirini yaptırmadım ateş ölçüyordm yumurtladıgıma progesteron umun arttıgına eminim çünkü yumurtlamadan sonra progesteron etkisi ile ateş artıyor.ama ölçtürmedm hiç canm devlette yaptırmanı tavsiye ederim

Coook tesekkur ederim Allah razı olsun. Peki eşim için??

Bizede 20martta cevap gelecek şaka gibi.13ocakta yazmistim iki aydan fazla neredeyse.
Canım bizimde 6.senemiz dolacak.ilk iki sene istemedim atanayim die sonrada eşimle ayrı sehitlerde denk getirmeye çalıştık olmadı 3senedirde uğraşıyorum yıllar akıp gidiyor.esim bir gün bukadar çocuk isteyeceğini hiç düşünmezdim diyor.neyi ihmal ettiysem onunla imtihan oldum

Coook tesekkur ederim Allah razı olsun. Peki eşim için??
Bir genetik testi istediler sadece eşimden .onun dışında zaten sen sperm DNA testini falan yaptirmissindir.
Tabi arkadaşların dedi Amh progesteron ve homosisteinde baktirabilirsin kendin için
İnşallah sorun çıkmaz canim

Selvi25 sen şimdi koraspirin kullanıyor musun
Ben iğne ondan kullanacağım hatta şimdi koraspirin kullaniyorum

Selvi25 sen şimdi koraspirin kullanıyor musun
Ben iğne ondan kullanacağım hatta şimdi koraspirin kullaniyorum
Belki önemsizdir diye bakılmamıstır. Coraspirin alıyorum son ki takibini yapan doktorda iğneye gerek yok tedviren aspirin alalım dedi.bana hiç iğne diyen olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…