Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Belki önemsizdir diye bakılmamıstır. Coraspirin alıyorum son ki takibini yapan doktorda iğneye gerek yok tedviren aspirin alalım dedi.bana hiç iğne diyen olmadı canım
Benimkilerin kalbi durdu ya biride büyüktü belki ondan veriyorlardir

Mustafa Başaran a gidebilirsin cnm Ali acar çok yoğun ilgilenmiyor Mustafa başaran o ben çok beğenmiştim bana hatta o zaman bekleme vitamin de kullanma aşılamaya para da harcama onlara vereceğin parayı tüp bebeğe ver demişti şimdi haklıymış diyorum vitamin ve aşılama çatlatma vb. verdiğim paralar neredeyse tüp bebek parası yapıyor

Bizde 7 idi bunu biraz yükseltmem gerek 10 falan demişti sanırım bünyeden bünyeye değişmesi kıpırdanması önemli 4 se 7 olması gibi

Selvi25 , Bestttt B Beyza_2018 kızlar siz homosistein , amh , progesteron testi yaptırdınız mı ? Özelde mi devlette mi yaptırdınız ? Ne kadar sürede çıktı? Fiyatı neydi ?
Amh ı bu hafta düzen lap da yaptırcam dr um istedi 172 tl kaan hocanın indirimiyle.özel hastanelerde 200 yada 300 dediler

Ay ama pıhtılasmanda okadar küçük ki neden öyle oldu acaba çok ilginç rabbm bir daha yaşatmasn
İmtihan diyorum kaan hoca dna hasarina bagladi.bazen düşünüyorum beden oldu die.ama çok korkuyordum bununda kalbi durur die.insan en çok korktuğu seyle imtihan olurmuş.insallah birdaha yaşamam kimse yaşamasını.hamiş arkadaşlar hep olumlu düşünün iyi düşünün olurmu ben birdaha hamile kalırsam öyle yapacağım

Bende ecopirin 150 mg kullanmaya başladım. İnş faydalı olur.
Olur inşallah canım birde yaptır bakalım doktorun dediklerini.impryl kadına da çok iyiymiş inşallah faydası olur canım.
Bende bu ay arı sütü bal polen kullanıyorum omepa Q10 ve inofolic combi koraspirin kullanıyorum preseed jelde aldım.ovolosyon testidir aldım bakalım inşallah sonuç alırım

Bu hazırlıklara bi 3 üzde senden bekliyoruz inş...
benden de bi 4 üz gelir artık

Kizlar ne kadar cok yazmissiniz hepsini okuyamadim ama zeynepppppppp senin yazdiklarina baktim canim insallah bu dr.la mutlu sona erisirsin. Allah senin ve sirayla tum arkadaslarimin yuzunu guldursun insallah.

Kizlar ne kadar cok yazmissiniz hepsini okuyamadim ama zeynepppppppp senin yazdiklarina baktim canim insallah bu dr.la mutlu sona erisirsin. Allah senin ve sirayla tum arkadaslarimin yuzunu guldursun insallah.

İnş CNN inş bu ay tüm arkadaşlarımla bu mutluluğu yaşarız. Birlikte olunca mutluluk oluyor. Ay ne güzel olur hepimiz aynı ay gebe kalsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…